Класическа семейна история...

• 16 878
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
Ако се обадиш на другата, единствения резултат ще бъде да се самоунижиш стократно повече и също толкова да вдигнеш неговите и нейните акции.  Peace
Аз не съм била в точно такава ситуация, имах подозрения за друга, но никога не съм се унижила да ровя и да търся. Достатъчно майки са ти писали, които са изживели точно същото, и са писали какъв е бил резултатът.  Peace
Никакви отговори, нито от нея, нито от него, ще те успокоят, бъди сигурна, само ще се унижиш още повече.  Hug
Жестоко е, но ще му се върне, и то много скоро...

# 91
Толкова много истории и болка  Cry
Не можах да се справя...не можах да имам семейството, за което копнеех...ще останат купчина непотребни спомени. Да, най-хубавото същество - нашата дъщеря.
Просто не знам как ще се съхраня  Cry

Не мисли така негативно    bouquet   Hug
Животът е хубав, вярвай   Peace
Не се мъчи повече с размисли за миналото. Мечтай за бъдещето. Колкото и да не ти се вярва ще ти мине. след време   Hug

# 92
Тина, ама как да не мисли като  тя е съвсем прясно попарена, то и да не иска да го прави, просто не може. Дори  я виждам, как иска да се доунищожи  до болка, ... Минала съм и аз същото - искаш да знаеш ама всичко, защото неизвестното рисува  кошмари, смяташ, че вече си на дъното и вече няма на къде и затова мислиш, ровиш, плачеш,  викаш, забраняваш, докато не се досъсипеш и сама престанеш да се понасяш... Мила, Sad_but_true, излей това, което ти се  прави в момента, напиши бясно послание до него,  напиши такова и до нея, излей си всичко, сложи ги в плик и си го препрочитай, поправяй, дорисувай и сама реши дали да им го  пратиш. Момичетата преди мен са ти го казали, дори да не е тази жена, дори нищо наистина да няма като  физическа близост - нещата  са  на отиване. Нараненото его , често се бърка  с любов и  често е  лош съветник, затова ти давам идеята за писмата.  Не казвам, че при вас това е край някакъв, че  семейството ви е  приключило, не - съвсем вероятно е да стъпите на нова основа, по-здрава от предишната, от  вас си зависи.  От теб  това което зависи е да подредиш нещата си  без него, ако той  се върне, осъзнае и подобни - ОК, там пък зависи зависи  само от теб дали ще си го искаш още Hug

# 93
Той пък много бързо решил въпроса ! Thinking
Явно само е чакал удобен момент ...

# 94
Хапнах с много усилия...Имам толкова спешни и важни задачи на работа, а направо ще се пръсна  Cry
Чувствам се смазана  Cry Не знам дъщеричката ни как ще приеме това, че татко й няма да е с нас  Cry

Зандали, може да пробвам да напиша писма...едва ли ще ги пратя. Мисля, че всичко свърши между нас...  Cry

# 95
Хапнах с много усилия...Имам толкова спешни и важни задачи на работа, а направо ще се пръсна  Cry
Чувствам се смазана  Cry Не знам дъщеричката ни как ще приеме това, че татко й няма да е с нас  Cry

Зандали, може да пробвам да напиша писма...едва ли ще ги пратя. Мисля, че всичко свърши между нас...  Cry
Дъщеричката ти трябва да е около 3 годишна, нали? Ще свикне, децата са много адаптивни. Ще е клиширано, но ти трябва време, сега изглежда неносимо всичко, но ще мине  Hug
Незнам до колко е добра идея, но аз имах преди едни пристъпи на паника, много неприятно чувство, пиех тези билковите мента, глог и валериана и ми улекваше. Иначе не можех да се съсредоточа в нищо друго и само мислех за случващото се.

# 96
Той пък много бързо решил въпроса ! Thinking
Явно само е чакал удобен момент ...
Нормално. Притиснат до стената да дава обяснения за поведението си. Намерил си е оправданията.
Не можах да се справя...
А дали пък той не се е справил, а не ти? Семейството се гради от двама. Когато единият полага усилия в обратна посока, то няма как да се получи. В такъв случай Той не се е справил.
Изчакай да минат силните емоции. В такова състояние не можеш да мислиш трезво. Пък после, когато си относително спокойна ще можеш да прецениш кой какво и защо.

Омъжена съм за един такъв трудно порастващ, трудно приемащ отговорността. Още в началото знаех, че се нагърбвам с пълната отговорност за успеха на брака ни. След като замених сълзите, тръшкането и вкопчването в крачола му с "прав ти път!" при всеки опит за спасяване от негова страна и нещата се промениха коренно.

# 97
Според мен трябва да си изживееш болката сега, за да можеш да продължиш.
Сигурно звучи абсурдно, но донякъде е добре, че той е взел бързо решение, защото има "семейства", които живеят с години в подобен ад, което на мен ми изглежда много по-разрушително и страшно.

Също като другите момичета смятам, че не трябва да се обаждаш на въпросната Поли. Ако не е тя, ще е друга. Мъжът ти явно не е бил готов за семейство и бързината, с която са се развили отношенията при вас - сватба, дете и т.н.,  са му дошли в повече и той не е могъл да се справи с всичко това и съответно е потърсил нещо навън.
Ти самата също не трябва да се обвиняваш - станалото - станало.

# 98
Не съм чела цялата тема, но да кажа на авторката, че твоят само е говорил с нея и се е виждал навън.  А на мен ми ги мъкнеше вкъщи разни разведени колежки и такива с разстроени връзки. И говореше ли, говореше с тях за техните проблеми и за нашите Tired . А вкъщи все беше уморен, все не му се говореше, все... все... чак ми се гади.
Ох, как ми е леко, че вече не сме заедно Whistling

# 99
  • ЯМБОЛ
               Чакал е да бъде хванат просто и да си бие камшика.Той и с другата няма да живее...сега ще има-колко е хубав животът без ангажименти!Авторката на темата е в шок от бързото развитие на историята,напълно разбираемо.Трябва и време да си подреди в главата и емоциите и всички грижи,които и се стоварват само на нея.Да и пожелаем сила,здрави нерви и добри хора край нея,които да и помогнат в този труден момент.Важното е,че има покрив над главата си,работа,здрава е-ще се справи.И никакви сълзи,не помагат!В този момент наистина и трябва само здрав разум,добре обмислени действия и да не се моли на инфантилния си мъж,не сварил да порасне до 30 си годишнина.

# 100
Sad_but_true ще трябва да почерпи , че така леко се е отървала от един безхаберен мъж , но ще  мине доста време докато го осъзнае .

# 101
Happy mama , развесели ме  Crazy

Довечера сме се разбрали да говорим пак...Не знам точно за какво. Чухме се няколко пъти днес, но от обяд не вдига и се отказах...Знам ,че се държа тъпо и аз. Не трябва да го търся.
Моето семейство е зад гърба ми. Неговите родители са в шок  ooooh! Той и на тях добре им е казал ,че за 4 години просто бяха странични наблюдатели. Аз съм опитвала да говоря с баща му, че той е по-свестен. Беше миналото лято. И тогава беше в шок, защото си мислел, че между нас всичко е ОК. Мъжът ми пред майка си е казал, че съжалява, че ме е срещнал и имаме дете...
Аз да кажа, че също съм му казвала някакви неща. Не съм светица. Казвала съм му, че щом не иска мен и детето, трябва да се изнесе. Май не съм мислела, че наистина ще стане.

# 102

Аз да кажа, че също съм му казвала някакви неща. Не съм светица. Казвала съм му, че щом не иска мен и детето, трябва да се изнесе. Май не съм мислела, че наистина ще стане.
Да, но си му казвала, а той тръгва да действа зад гърба ти, без нищо да сподели с теб.  Peace

# 103
Е че естествено, че ако не те иска трябва да се изнесе. За какво може да ти е мъж, който не те иска  Crazy Съвсем правилно си му казала, дето се вика светица си, не си приписвай вина, че чак ми е смешно. Wink

# 104
Момиче, остави телефона на страна и си затвори устата! Какво има повече да говорите? Сълзи и сополи няма да го трогнат и върнат, а ако ти е гот да си плужек в краката му, ние не можем да те спрем. Не знам какво щастие ще ти донесе, ако накрая размисли и се върне да седне на дивана в хола и дали ще заспиш доволна от оставането му. Дай му път и гледай мълчаливо. Те всички са убедени, че от другата страна на вратата на семейното жилище ги чака най-сладкият живот, но на повечето това им остават най-пълноценните години.

Ти сега си мекица, но аз бих й се обадила на тази Поли (щом толкова те гложди) и ще й кажа, че съм му събрала куфарите и на кой адрес да й ги оставя. Ще й кажа, че последната му сметка за телефона е почерпка от мен за новото им съвместно начало. Щом жилището си е твое, просто опаковай и го изпращай. Детето  е при теб, отговорността е твоя. Ти решаваш, а не той!

Общи условия

Активация на акаунт