Закъснях тази вечер ,но се надявам да е имало малко озет и да не съм пропуснала много.
Дива,Тони
и всички,които видях на балкона - Дайче,Марианка и Никол,която не се е появявала тук от векове.Приятно гледане!

Аз лично нямам проблем с Аси, но и другите сайтове са доста полезни и понякога ги ползвам.

Дъгичка
- благодаря за 19-ти епизод!!!
serenata,
сърдечно благодаря, че сте се отбили.
темата прашаса наистина. Благодаря ти за интервюто с Езги!
Така, че свивайте сърмите и за мен. 
нещата наистина напредват яко. Подозирам, че следващия 37-ми ще бъде епизода - кулминация. След него ще се тръгне към финала. На мен ще ми е интересно защо! Ямур ще каже на Рюзгар коя е и кога? Тук разместиха последователността, а и тази Ямур с булчинската рокля и черните рози.... Не смея да гадая. Не зная и Али къде ще се дене. ...

нещата наистина напредват яко. Подозирам, че следващия 37-ми ще бъде епизода - кулминация. След него ще се тръгне към финала. На мен ще ми е интересно защо! Ямур ще каже на Рюзгар коя е и кога? Тук разместиха последователността, а и тази Ямур с булчинската рокля и черните рози.... Не смея да гадая. Не зная и Али къде ще се дене. ...
не знам и аз как точно ще го направят. Може би в края на нашия сезон Ямур ще се разкрие пред Рюзгар. В Revenge това се случва в края на 2-ри сезон. Булчинската рокля наистина малко обърква, но предполагам, че има логично обяснение. След всички заплитаници, които имаме сега, всичко ще си дойде на мястото към края на сезона. Тогава пък нови интриги ще има. Стига да не решат да го направят само два сезона и този да е по-дълъг, с още повече заплетени истории. Което май е по-добрият вариант.