Beren Saat и Intikam - Никой няма да бъде забравен в тази история! - тема 9

• 76 613
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
ЗДРАВЕЙТЕ!  wavey wavey wavey

Закъснях тази вечер ,но се надявам да е имало малко озет и да не съм пропуснала много.

Дива,Тони Hug Hug и всички,които видях на балкона - Дайче,Марианка и Никол,която не се е появявала тук от векове.

Приятно гледане! Hug

# 691
Привет, момичета!!! Hug Hug Hug
Хайде озета върви

Дъгичка  smile3525

# 692
Здравейте! wavey и много  Hug на всички

И от мен приятно гледане на епизода

Дъгичка    bouquet

# 693
# 694
# 695

# 696

# 697
  • AMS

Момичета, тази серия беше страхотна, но следващите ще са още по-страхотни

# 698
http://asi-bg.net/details.php?id=10545
http://escape-bg.net/torrents-details.php?id=17737
http://vbox7.com/play:439e432bca
magnet:?xt=urn:btih:6640328965A9AA15B4103C80218FC8D106E815A7&dn=intikam_19_arc.avi&tr=http%3a%2f%2fescape-bg.net&tr=http%3a%2f%2fwww.escape-bg.net%2fannounce.php%3fpasskey%3da8600a27d50d8d90e8ef5013fd0d4e0b
   Здравейте момичета!
   Видях, че доста от вас имат проблем със свалянето от аси, за това съм качила серията и в друг торент, но за тези от вас, които не желаят да се регистрират, за да свалят, пускам магнитен линк. За другите, които използват аси искам да кажа, че за да не им пада рейтинга трябва програмата за свалянето на серията да не се изключва веднага след приключване на свалене, а да се остави известно време, за да могат и другите да свалят серията - сийдване.
   Аз за пръв път пускам тук магнитен линк и предполагам, че има хора, които не знаят как се работи с него, за това ще си позволя да обясня. Това е сваляне без регистрация и отчитане от торент. Копира се всичко, което съм пуснала в червен цвят, поставя се в лентата където се пишат сайтовете -адресна лента, може да използвате Мозила, Гугълхром, Опера и др. Натиска се enter  и се отваря програма, с която се свалят торенти- Биткомет или Уторент, задава се мястото където да се запамети епизода, натиска се ок или готово и свалянето би трябвало да започне. От практиката съм видяла, че най-често допусканата грешка е при поставянето на магнитния линк да се поставя един празен интервал пред него, след което свалянето не е възможно да продължи. Извинявам се, ако съм ви досадила с дългите обяснение.
Ще помоля всички възможно най-дълго време да сийдват!
   От мен приятно гледане.  Rolling Eyes и ако имате някакъв съвет с удоволствие ще го приема.

Последна редакция: пт, 20 дек 2013, 17:09 от BaMbIto

# 699
Добър вечер, момичета  Hug Hug Hug

Радвам се да видя, че се развиваме!

http://asi-bg.net/details.php?id=10545
http://escape-bg.net/torrents-details.php?id=17737
http://vbox7.com/play:439e432bca
magnet:?xt=urn:btih:6640328965A9AA15B4103C80218FC8D106E815A7&dn=intikam_19_arc.avi&tr=http%3a%2f%2fescape-bg.net&tr=http%3a%2f%2fwww.escape-bg.net%2fannounce.php%3fpasskey%3da8600a27d50d8d90e8ef5013fd0d4e0b

Бамбито, много ти благодаря за всичките линкове за сваляне, които си ни дала! Hug Аз лично нямам проблем с Аси, но и другите сайтове са доста полезни и понякога ги ползвам.

Вчера не успях да хвана епизода, защото бях на коледно парти на университета. Но пък поне ще си го гледам през уикенда.

Момичета, тази серия беше страхотна, но следващите ще са още по-страхотни

Нямам търпение вече! Така ми се иска възможно най-скоро да видя онзи момент, в който Ямур ще каже на Рюзгар коя е всъщност. Но пък за това има време, преди това ни предстоят още доста изненади.  Rolling Eyes

# 700
Здравейте!  wavey wavey wavey

Добра вечер в края на една дълга работна седмица.
Да поизтупам темата от прахта с няколко красиви колажа с нашите герои.

И с превод на част от последното интервю на нашата Джемре- Езги Ейбийоглу,
дадено по повод на първата й роля в театъра.

Преди да се отворят завесите в театъра как се чувствахте-
страхувахте ли се или се чувствахте щастлива?

Бях  едновременно много развълнувана и много щастлива.
Вълнувах се,защото за първи път се срещах с театралната публика.
След месец и половина репетиции,ние трябваше да преживеем 70 минути
красиво и зашеметяващо приключение на сцената.

Театърът е голяма магия,нали?

За първи път се изявявам професионално в театъра.
Усещането е невероятно,сякаш краката ми не стъпваха по земята,това е съвсем различно чувство.

Нека поговорим за ролята Ви в постановката.

Героите ни нямат имена.Те са просто мъж и жена,които преживяват някакви истории.
В постановката играем заедно с İbrahim Kendir.
Ние сме една разведена двойка,която се среща отново след няколко години раздяла.

Какво е посланието ви към аудиторията?

Че любовта и привързаността са най-важни.

Как гледате на брака?

На този етап нямам планове за брак.
Сега мисля така,но когато стана по-голяма,може да ми дойде друго на ума.
Ако се намери мъж,който да ме убеди да го направя…

Нека поговорим за положението на жените в Турция.

За съжаление Турция е страна,в която има какво още да се желае по отношение на човешките права.
В този смисъл и положението на жените не е съвсем добро.
Голям брой жени в Турция стават жертва на насилие и положението им е плачевно.
Много съжалявам за това и бих искала чрез работата си по някакъв начин да помогна то да се промени. Вярвам в това,че изкуството освен всичко останало има и социална функция.
То може да помага на раните да заздравеят.

По какви причини се стига до насилие над жени?

Много са неприятни въпросите за насилието над жени.
То съществува не само в селските и по-отдалечени райони,но и в най-големите градове.
Насилие над жени има буквално навсякъде.
Ако ние искаме да живеем в демократично общество,то трябва да направим всичко възможно да изкореним насилието и жените да не бъдат дискриминирани.

От друга страна Вие играете в „Отмъщението”.
Не Ви ли уморява работата по сериала вече втори сезон.

Не,разбира се. Нямам никакъв проблем с това и работата ми по сериала не ме уморява.
Аз съм млада и енергична,обичам работата си и тя ме зарежда още повече.

Ще ни поднесе ли още изненади „Отмъщението” и Джемре в частност?

В „Отмъщението” изненадите следват една след друга. Много динамичен сериал.
Джемре се люшка между семейството,любовта и проблемите в училището.
В семейството й непрекъснато има някакви интриги.

Във „Великолепният век” Вие бяхте кримската принцеса Абигйе Хатун.
Забравихте ли вече за нея?

„Великолепният век” беше за мен едно великолепно преживяване с цялата си атмосфера,костюмите,декорите.
Много харесвах героинята си принцеса Абигйе.

Там Вие се обрекохте на Шахзаде Мустафа,но в сърцето Ви беше Малчоглу?
Ролята на Шахзаде Мехмет пък се изпълняваше от Гюрбей Илери.
Какво се случва между вас извън снимачната площадка.

Разделихме се.

Бехич Ак,един от известните турски театрални критици говори за постановката.

Изгледах с голямо удоволствие постановката от началото до края.
Двама прекрасни млади хора ни показаха отлична игра и изпълниха сцената
със своя ентусиазъм. Младежите играят така добре,че не усещаш как минава времето.
В постановката се разказва за двама млади хора,които се разделят след брак,продължил четири години. След време те се срещат случайно и неусетно стават партньори в скръбта и започват да живеят заедно един друг,различен живот.

Hıncal Uluç за постановката.

В тази история има и смях и сълзи. Езги и Ибрахим са толкова естествени на сцената.
Силни са и в хумора и в драматизма. Карат те да се заливаш от смях,както и да се разплачеш.
Постановката е отлично средство да прекарате много приятно вечерта си.

Неуморни са всичките ни актьори,работят непрекъснато.
Освен в сериала и новата пиеса ,Езги тези дни имаше и премиера на нов игрален филм,което вече отбелязахме тук в темата.
На тази снимка от премиерата нашето момиче е между приятели,а  доколкото разбрах филма също се казва така-"Между приятели".

Хубава вечер! Hug

Последна редакция: сб, 21 дек 2013, 19:55 от * Дъга

# 701
Здравейте!  wavey wavey wavey

благодарност за еп.19 на Дъгичка и Бамби  bouquet  

Дъгичка, за интевюто на Езги   bouquet

От мен един един поздрав към всички

Пожелавам Ви приятна вечер!

Последна редакция: сб, 21 дек 2013, 22:17 от mar_ana

# 702
  • На изток от рая...
Здравейте, момичета!

Дойдоха почивните дни и най-накрая ми остана време за форума и за сериала.
Изгледах днес последните 2 преведени епизода и най-искрено искам да благодаря на момичетата, които ни направиха този подарък. Надявам се, че няма да се откажете и ще продължите да ни радвате с превода на сериала и възможността да се радваме на любимата актриса!
  bouquet  bouquet  bouquet

Пожелавам на всички вас весели и светли Коледни празници, здраве и благоденствие за вас и вашите любими хора!!!

# 703
  • AMS

Привет, момичета!!!
Бамби, Hug Дъгичка Hug - благодаря за 19-ти епизод!!!
mar_ana,  Hug serenata,  Hug сърдечно благодаря, че сте се отбили.
Дъгичка, Hug темата прашаса наистина. Благодаря ти за интервюто с Езги!
Всеки явно е улисан в собствените си програми в тези дни. Та и аз. Crazy
Имам още 4 работни дни до края на годината. Whistling Така, че свивайте сърмите и за мен.  Party
Аз не съм готова със записките за последния 36-ти епизод. И сега ще ги правя в движение.  Rolling Eyes
Чики,  Hug нещата наистина напредват яко. Подозирам, че следващия 37-ми ще бъде епизода - кулминация. След него ще се тръгне към финала.  На мен ще ми е интересно защо! Ямур ще каже на Рюзгар коя е и кога? Тук разместиха последователността, а и тази Ямур с булчинската рокля и черните рози.... Не смея да гадая. Не зная и Али къде ще се дене. ...
Но накратко какво се случи в 36-ти епизод.  
За мен това е епизодът, в който започват драматичните раздели.
Нурдан се раздели със "дъщеря си", като я изпрати в друг град, а после като ...  
Сестрата на Али почина и хората на Нурдан изхвърлиха трупа на улицата.
Али отвлече Нурдан, но я пусна, защото тя му каза, че ще даде показания по делото за бащата на Ямур.  
Нурдан, вече свободна, стреля, но не успя и тогава той, при самоотбрана, я улучи в сърцето. Последните ѝ думи, които каза на Ямур, бяха - Моля те, не казвай на дъщеря ми.

Планът на Ямур и Хаки - да разменят "дъщерята", срещу сестрата - не проработи.
Ямур се закле на Али, че ще спаси сестра му, но Хаки я откри чрез градските камери мъртва.
Дори и след това, Ямур не използва компромата срещу Нурадан, с надеждата, че тя ще даде показния по делото Адил Челик.
Всъщност, ако не се бяха объркали нещата, това беше истинският план на Ямур.
При така създалата се ситуация, Али загуби  сестра си, а Ямур свидетел по делото за баща ѝ.

Компромата - Мелек, "дъщерята" на Нурдан,  се оказа слабото ѝ място и тайната ѝ.
Хаки намери доказателство, че това не е истинско нейно дете, не само защото не е била омъжена. Родителите и Мелек Карабулут, когато е била на 2 години, са претърпели катастрофа. Родителите умират, но детето остава живо. Адвокат по делото? е била Нурдан и тя взема детето. То не знае, че тя не е истинската му майка и не знае и истинското ѝ име. За Мелек тя е Севинч Карабулут, както в предишната серия я нарече директора на училището, на момичето.

Предстоят още драматични събития.  

Хаки най-после хвана една от лъжите на Диджле. Когато я питаше, дали е казвала на някой друг за Али и Зайнеп  и обясняваше, че нещата със Зайнеп са се объркали, и за това Али е бил нервен, Диджле сама се издаде.  
Разговорът между Диджле и Хаки - ... Какво искат тези маже? Защо са отвлекли сестрата на Али? - Сестра му ли? Ти от къде разбра, че Зайнеп му е сестра? - Вие го казахте - Не. Ние не сме казвали такова нещо. Ние казахме, че това му е приятелката. Сестра изобщо не сме споменавали.-
По-късно, след както Хаки я пита какво става, Диджеле написа бележката - Тук не може. Има камера.
Излизат навън да говорят и да обясняват на Али, но Диджле пак не казва всичко.
Тя все още не е намерила програмата на Хаки, която Нурдан иска и мисли, че така ще спаси баща си, за който аз вече се съмнявам, че е жив.
Хаки предлага на Диджле да замине при баща си за по-сигурно и е озадачен малко! от отказът ѝ.
Накрая, след както разбра, че няма да намери програмата, най-после Диджле написа истината.
Баща ѝ е в ръцете им и трябва да го спаси. Остави бележката на възглавницата и ...

Дерин и Рюзгар получиха чрез Джемре /от Халдун и Тасин/ нещо както меден месец - двудневна почивка в хотел.
Джемре нищо не подозира и бяха много  убедителни с Баръш.
Халдун обсъди схемата с Тасин. - Хотелът е празен. Персоналът е освободен. Този път работата трябва да се свърши. Тасин НЕ трябва да  звъни. Като всичко свърши, ще си получи парите.

Дерин никак не ѝ се тръгваше. Не искаше да остави детенцето си. Свали медальона си и го остави на креватчето. Почти беше готова да се откаже, но тръгнаха, а бебето, с ръчичка, като че ли ѝ помаха за сбогом.

За 37-ми еп. започват да ни подгряват от рано май.
Слагам снимката на Başak Daşman в спойлер, защото наистина е ужасяваща.  Shocked

Скрит текст:
Следващата седмица, на 2-ри, може и да няма епизод.

Извинявайте, но имам и още  една лоша новина от другата тема.
Починал е бащата на Ийит.

Последна редакция: пн, 23 дек 2013, 17:49 от di...va

# 704
Привет, момичета  Hug

Навярно всички сме в трескава подготовка за коледните празници. Аз също. При мен обаче е друго с работата. Именно тези почивни дни най-много работим, защото бизнесът ни е свързан с храна. А знаете трапезите какви са сега. След Нова година пък ни очаква малка ваканция.

И превод на част от последното интервю на нашата Джемре- Езги Ейбийоглу,
дадено по повод на първата й роля в театъра.

Дъгичка, благодаря за превода на хубавото интервю.  Hug  bouquet

Много ми харесва Езги. Мисля, че има голям потенциал в телевизията. Предполагам, че и в театъра е добра актриса. А защо не някой ден и в киното? Пожелавам й много професионални и лични успехи!

Чики,  Hug нещата наистина напредват яко. Подозирам, че следващия 37-ми ще бъде епизода - кулминация. След него ще се тръгне към финала.  На мен ще ми е интересно защо! Ямур ще каже на Рюзгар коя е и кога? Тук разместиха последователността, а и тази Ямур с булчинската рокля и черните рози.... Не смея да гадая. Не зная и Али къде ще се дене. ...

Дива, Hug не знам и аз как точно ще го направят. Може би в края на нашия сезон Ямур ще се разкрие пред Рюзгар. В Revenge това се случва в края на 2-ри сезон. Булчинската рокля наистина малко обърква, но предполагам, че има логично обяснение. След всички заплитаници, които имаме сега, всичко ще си дойде на мястото към края на сезона. Тогава пък нови интриги ще има. Стига да не решат да го направят само два сезона и този да е по-дълъг, с още повече заплетени истории. Което май е по-добрият вариант. newsm78

Момичета, подготвила съм коледна тема, така че давайте да я изпишем по-бързо тази!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт