ВМ-НВХ, част 66

• 38 238
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
Е, това с процентите е много относително Wink Зависи какво определяте като 100%. Аз не знам къде трябва да минава границата Hug Освен това за различните организми е различно - едни имат по-висока поносимост и например по един плод на ден не им пречи, а на други ще пречи.

# 616
Искам да попитам има ли и други като мен, на които им се яде сладко около МЦ? И успявате ли да се преборите с това?
Не се боря, хапвам си по малко... Черен шоколад, предпочитам да прекаля с него, отколкото с някаква друга глупост  Crazy
Но сега съм точно между овулация и цикъл и ми се прияжда пушен свински врат  Laughing

Мерелинда,  nbirthday

# 617
Желанието за повече храна преди МЦ е свързано със загубите на организма.Просто тялото се стреми да компенсира евентуалните липси.
Факт е, че немалко жени с обилен цикъл са и с анемия.

Мереленда,     newsm59

# 618
Желанието за повече храна преди МЦ е свързано със загубите на организма.Просто тялото се стреми да компенсира евентуалните липси.
По-скоро е от промените на нивата на хормоните...

# 619
  • SA
Е, то при крьвозагуба се губи най-много желязо, та по тази логика, гладьт за месо трябва да се засилва.

# 620
Благодаря, момичета за хубавите пожелания! Да ви се връщат многократно.
Осъмнах днес без компютър. Дано е нещо поправимо.
Хубав ден ви желая!  Heart Eyes

# 621
Merelenda, честит рожден ден!   bouquet Бъди здрава и много щастлива! Постигай с лекота мечтите си! Весел празник!
joya, и на мен не ми изписаха селен, като точно по същия начин ми се обосноваха - че не е доказано, че помага, т.е. с него и без него все тая. Но пък никой не е споменавал за забрана.
cvetna77, май на всички ни  се случва в периодите около МЦ да "освирепяваме" от глад. До скоро за мен лично задължително беше да хапна сладко. Ще видим този месец как ще е, че от известно време от мисълта за сладки храни ми се  Sick
bmwGirl, добре дошла  Hug
Аз вчера се оплаках, че се разболявам. Снощи бях много зле - втрисане, Т, болки в стави, мускули... Днес уж преминава, но адски ме боли гастрита. Дайте съвет какво бих могла да ям. Не, че ми се яде, но знам, че е по-добре да хапна нещо и то да не е много дразнещо стомаха.

# 622
...

дрън-дрън в красин стил отново

организмът се подготвя за евентуална бременност и иска да си подсигури повече ресурси, за да я доведе до успешен край
и именно затова с помощта на хормоните предизвиква чувство за глад

Шоки, много интересно
макар че и аз съм го забелязала, но не съм обръщала внимание досега

аз си бях точно от този тип, дето може да си продължи да си хапва сладко
а синчето от онези, дето пощръкляват от сладко
сестра ми също
сега и нейните двама са по един от същия тип

но забелязвам и нещо друго - тези дето си хапват кротко, са си кротки деца и ако им се забрани физ. активност, както било е при мен и при големия племенник, то нещата се задълбочават (увеличава се нежеланието за движение и се усилва хапването на сладко и тестено)
а онези, дето пощръкляват, са си по принцип по-буйни и при тях такава забрана е невъзможна, но и те хапват доста по-малко и имат ест. спирачки, знаят кога да спрат с яденето

сърдечно добре дошли на новите
и успех
 Hug

Yoya , супа?

# 623
Здравейте..

И аз така като Yoya..три дни вече температура, главоболие, адските болки в стомаха и поне, че ходенето до тоалетната спря...и вече 3ти ден почти нищо не мога да ям...
Кофти/ не кофти вчера ядох за целия ден 4 препечени филийки хляб със сирене и вода...днес сутрин само дето закусвах кисело мляко...Та ..Развалих си режима тези дни, но поне стомаха ми днес е по-добре..пък и без това имах нужда да "рестартирам" организма и да го изкарам от плато..

Дано от днес съм по-добре и утре да си мина пак на нормално хранене.. Praynig

# 624
Yoya, на прима виста се сещам за авокадо  Peace
Но не съм много наясно с гастрита... Биха ли могли пробиотици и храносмилателни ензими да помогнат евентуално?

# 625
бързо оздравяване, момичета

тук се вихри лек медиен скандал с едни, предлагащи уж НВХ тортили и Андреас ги изобличи, че лъжат за %В
най-смешното е, че реакцията им е същата като на трипинг от манговата тема
вместо да се държат професионално, минават на лични обиди и нападки
мдааа

# 626
Когато аз бях с този стомашен вирус, ядях варени яйца и сирене (по малко и по-начесто, примерно 4-5 пъти на ден, защото от малко ми ставаше тежко) плюс по 40-50 грама на ден тъмен шоколад Embarassed Но на организма просто си му трябваше време, за да го преодолее - при мен май бяха 3 дни.

W'A'S'P', двете реакции към сладки храни вероятно показват двата типа метаболизъм - единият усвоява нормално захарта и я използва за енергия, другият не я усвоява нормално, натрупва я като мазнини и затова не може да я използва за енергия.

# 627
Само аз ли не съм си позволявала сладичко толкова време , поне резултатите да бяха по-добри,след като се опитвам да съм стриктна  Cry

Merelendanewsm51 желая ти много усмивки !

# 628
bmwGirL, не разбирам какво искаш да кажеш Thinking Пишеш, че си започнала на 3 октомври, т.е. няма месец още, а досега си свалила 3 кг. Това е страхотен резултат, не знам какво повече от това си очаквала newsm78 А и като говориш за застой, какво имаш предвид? За застой, поне според мен, може да се говори, ако поне 1-2 месеца нямаш никаква промяна в килограмите.

Също имай предвид, че ако нямаш наистина много килограми за сваляне, е нормално да върви по-бавно (а при теб дори върви много бързо). Освен това хипотиреоидизмът често пречи. Така че нямаш абсолютно никакви причини да се оплакваш Wink

# 629
Очаквах за този период да съм свалила около 4-5,защото всеки ден тренирам ,според ендокринологът ми би трябвало процесът на отслабване да се забърза,вследствие приемът на медикаменти. От две седмици кантарът е мръднал единствено с половин килограм нагоре,но ще бъда постоянна и няма да се отказвам,нито ще развалям режима по какъвто и да е начин.

Освен пред лекуващия ме специалист,тук също мога да се "оплача",както казваш,защото знам че ще получа компетентни съвети и отговори,за което блаодаря. Peace И съжалявам ако съм казала нещо нередно,но всеки си познава тялото все пак и щом се "оплаквам",значи наистина имам проблем.

Общи условия

Активация на акаунт