ВМ-НВХ, част 66

• 38 235
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
52 килограма,на ръст 175
Фиданкеее! Мен ме е срам да кажа колко са ми килата за скромните ми 1.60, но на 52 кг много се харесвах. Ама имам мноого тежък кокал  Crazy
fata_morgana,последно преди да ми се развали кантарът бях 60
Това е другото,което ми харесва в един режим,който е здрословен,който има от отслабване,отлабва и обратното като при мен
Сега,това което искам да постигна с режима относно външен вид е да премахна мазнините
Въпреки килограмите си мазнини си имам в излишък на някои места,отскоро и тренирам,остава и да съм сериозна с тренировките,че при мен всяко чудо за 3 дни
а и те много добре ми се отразяват на емоционалния глад,като към усилията за преодоляването му добавих още нещо,от няколко дни драстично съм намалила въглехидратите,като под въглехидрати имам в предвид плодове и зеленчуци,защото аз от януари въглехидрати под друга форма не консумирам (като изключа някое друго парче торта по рожденни дни или по една единствена хапка хляб или лютеница) определено помага
Толкова блудкаво ми става на моменти основно на протеини и мазнини,че даже и да ми се иска да си похапна още ми става  Sick

# 646
Мерси,Шоки.  Peace
След толкова ограничения би било грях да злоупотребя със сладко,няма да предам волята си ,която е в размер като за 10 човека  Laughing

Изненадвам се,че гладът ми за сладко почти го няма,по-добре да му забравя вкуса  Simple Smile
Единствено към кафето си добавям понякога подсладител.
Плодове ям изключително рядко и то най-добрия вариант - ябълки.Когато съм на лекции,позволявам си 50 грама сурови бадеми,колкото да не гладувам с часове.

# 647
Щом огладняваш между храненията, хапвай нещо Peace Бадемите са добро решение за навън.

А друго решение може да бъде да ядеш повече на основните хранения - така ще можеш да караш по-дълго и няма да имаш нужда от междинни закуски. В университета ми се струва, че се отключва стадният инстинкт - всички излизат я за нещо за ядене, я за кафе. И дори да не си гладна, е нормално да ти се прияде в такава обстановка Rolling Eyes Но бадемите са добро решение, особено пък щом не ти спират свалянето на килограми.

# 648
  • София
И аз забелязвам, че колкото са по-малко въглехидратите (изключвам зеленчуците), толкова по-лесно ми е с емоционалните преяждания  Rolling Eyes Каква е връзката не знам.
А и това, че след хубаво хапване на оптимални проценти, имам чувството, че ме изстрелват от Кейп Канаверал, както каза една личност по едно предаване  Joy Енергия, та дрънка  Laughing

Напоследък доста ми се прияжда грейпфрут, хапвам по половин - един през ден, два.
Бях купила круши за децата, текоха ми лигите два дни, докато не ги изядоха, ама съм твърда и не хапнах нито веднъж  Crazy
Старая се да държа въгл. под 50 гр.

# 649
Не,че толкова огладнявам,но голяма част от деня прекарвам там,въпреки че ходя само 2 пъти в седмицата.Не ми се иска повече от 4 часа да не слагам нищо в устата.
Суровите ядки са най-добрият вариант ,защото наоколо продават най-вече сладки и тестени изделия,неподходящи за мен напитки и т.н,затова си изкарвам на кафе,водичка и бадеми Simple Smile
Закусвам стабилно,внимавам с вечерята в учебните дни,защото занятията ми са до 20-21 часа  Shocked .

# 650
  • София
bmwGirL , ако позволиш една идейка - можеш да си носиш масло (кокосово или краве) в някаква кутийка и да си добавяш стабилно в кафето или чая, вместо ядките. Ще те засити, пък и ще смаеш всички  hahaha

# 651
Виви , обмислях тази идея,макар и за вкъщи,интересно ми е какъв би бил вкуса на тази необичайна комбинация , а слагаш ли подсладител или и без него е добре?

# 652
Аз все се каня да си купя  кокосово масло и да пробвам.  Peace

# 653
дрън-дрън в красин стил отново

организмът се подготвя за евентуална бременност и иска да си подсигури повече ресурси, за да я доведе до успешен край

Скрит текст:
Дрън-дрън, в селско-махленски стил.Отново.
Но явно това е нивото ти на общуване.Някои хора, колкото и да се пънат, просто толкова си могат.
Избягвам провокациите ти, ако си забелязала, но:
ако горното ти "твърдение" беше вярно, гладът за сладко или повече храна щеше да бъде преди овулация, когато е обичайно да се осъществи забременяване    Laughing  , а не преди МЦ.

# 654
Честит Рожден Ден Мереленда! Желая ти най-вече здраве, много сбъднати мечти и споделена обич!

Кафето ми харесва най-много при комбинация от краве и кокосово масло. Кравето масло прави по пухкава пяна, а кокосовото дава прекрасен аромат. Поне за мен няма нужда от подслаждане. Все се каня да пробвам и с яйце, но не знам кога ще стане. Само жълтъка ли се разбива или се слага цялото яйце?

# 655
Merelenda newsm59
много красива торта
сигурно е и вкусна за някои
не,мерси Wink за мен

# 656
Все се каня да пробвам и с яйце, но не знам кога ще стане. Само жълтъка ли се разбива или се слага цялото яйце?

И аз се чудех как точно става  newsm78 Днес, утре ще пропусна кафетата  Cry ама това да ми е проблема. След малко отивам за резултатите от вчерашните изследвания и пак да попитам: този вирус дали е повлиял по някакъв начин на хормоните или нямат общо?  Embarassed
Оооо, все забравям да кажа, че и мъжа ми доброволно се подложи на същото хранене и е минус 1 кг само за седмица и половина. И при условие, че е 70 кг  Shocked и без това минава за слаб....Да им се неначудиш на тия мъже как лесно падат килцата при тях. Е не е честно  #Cussing out

# 657
  • Варна
Зачела съм се за режима днес, та да попитам...как изчислявате колко въглехидрати и съответно протеини и мазнини да ядете. И напълно ли изключихте от менюто боб леща картофи и ориз?/Боже, тези храни са ми любими!!!/

# 658
_belladonna_, в Интернет е пълно с информация за съдържанието на хранителни вещества в различните храни: http://www.fitday.com/, http://nutritiondata.self.com/, http://ndb.nal.usda.gov/, http://www.fineli.fi/index.php?lang=en, http://www.zdravoslovno.com/calculators/, http://www.calorienbalans.com/FoodInfo.aspx, http://www.eadvise.info/?art_id=117&id=40&page=show_art, а със сигурност има и още. Така че си измисляш примерно меню, въвеждаш и виждаш колко грама са въглехидратите, белтъчините и мазнините.

Да, леща, боб, картофи и ориз аз съм ги изключила почти напълно. Лещата и бобът никога не са ми понасяли добре, а картофите и оризът ми бяха наистина любими, но се убедих, че не са най-полезните за мен храни Peace Имам какво да ме мотивира, така че не ми и липсват. Ти си знаеш какви са ти целите, какво те мотивира, а и не е нужно да ги изключиш напълно. Ти решаваш.

# 659
  • София
Шоки, ако мога да те помоля да ми кажеш как е озаглавена подстраницата в сайта СейвДарина, защото никога не ми се отваря, явно нещо като при Инес се получава ...
Опитвам се да намеря хранителната информация с ровене из всички части на сайта, но не става Embarassed
Вече много пъти се опитвам да намеря това в този сайт ...

Беладона, аз например умирам за сладко и картофи, много ги обичам  Embarassed
Но мотивацията е нещо велико и сега си ги позволявам все по-рядко, в началото на режима по-често прегрешавах.

Общи условия

Активация на акаунт