ВМ-НВХ, част 66

• 38 237
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
bmwGirL , Аз свалих 3-4кг за 1 месец, при условие че бях на строг режим- само месо и салата, без никакви млечни, ядки, плодове и прочие. Също тренирам редовно  Peace Постижението ти никак не е малко  Hug

# 631
 bmwGirL , ако беше свалила 4-5кг, то това нямаше да са мазнини само. Така, че 3кг за близо месец е супер резултат. Имай предвид, че когато тренира човек килограмите не са най-верния показател. Гледай си мерките. Когато човек тренира , мускулите стават по-плътни  и стават по-тежки. А мазнините са леки.
За да свалиш 1кг мазнини за 10дни, трябва да си си минус 700 калории на ден, което за да се постигне си е гладуване според мен. /1кг мазнина е 7000калории/
Нека и другите момичета да кажа, аз споделям моето виждане и мисля, че нещата при теб вървят успешно.
Аз съм вече 3ти месец почти и може би имам 1кг свален, но пък намалих с един номер дънките Simple Smile
И аз тренирам редовно над 3г.

# 632
Нереалистично е да се очаква толкова бързо намаляване на теглото, колкото си си представяла, bmwGirL Peace Освен това наистина може да си увеличила и мускулната маса, а това няма да се отрази в намаление на килограмите. Но тези свалени 3 кг за няма и месец са наистина чудесен резултат.

# 633
  • София
Мереленда  newsm67

Вчера си поразгледах мои снимки от миналата зима и направо се потресох. Била съм доста зле, то са едни дипли около кръста, сега като сравнявам, свалените ми 3-4 кг са се отразили визуално наистина много! Пфу, ми радвам се! Аз съм забравила какво буренце съм била  hahaha

На мен винаги консумацията на сладко ми е действала приспиващо. Като хапна доволно, винаги ми се иска да полегна  Embarassed

Редактирам се, защото прочетох предните постове.
Моите 3 кг са свалени от април до сега, значи за 7 месеца. Така че резултата на  bmwGirL е дори удивителен.

Последна редакция: чт, 31 окт 2013, 10:49 от Вивиан

# 634
Вивиан, да, и мен ме е приспивало понякога сладкото Peace Но и нещо друго съм забелязала през последните може би 2 години: когато хапна нещо наистина доста мазно, но не сметана, а например яйца със спанак, евентуално и с бекон, но непременно приготвени с много масло, особено с кокосово, тогава много скоро ми става топло и се чувствам енергизирана и направо превъзбудена Wink

Но браво на теб за резултатите! Hug

# 635
Мереленда, честит празник и от мен, с пожелание най-вече за здраве.
 happy bd

# 636
Но и нещо друго съм забелязала през последните може би 2 години: когато хапна нещо наистина доста мазно, но не сметана, а например яйца със спанак, евентуално и с бекон, но непременно приготвени с много масло, особено с кокосово, тогава много скоро ми става топло и се чувствам енергизирана и направо превъзбудена Wink
Аз го заабелязвам същото напоследък. Сякаш нещо става и в главата ми ..абе все едно ме заливат с енергия - така се чувствам.Голям кеф! Party
За топлината също. Все ми е топло , ама не онова топло, което е типично за 40-40+ Joy

# 637
Благодаря за вниманието,girls  Blush

Тялото ми е доста стегнато,сигурно затова и килограмите не ми личат толкова,но нямаше как да не взема мерки след това ужасно напълняване след абитуриентския ми бал.... Не казвам,че съм много над нормата,но десетина килограма са си за притеснение при положение,че никога не съм имала проблеми с теглото.

Доверявам ви се и се радвам,че резултатите ми засега са добри,имах нужда от мнение,на човек,който също практикува този режим.  Simple Smile

Мислите ли,че дългата продължителност на ВМ-НВХ  би представлявала проблем за здравето?

# 638
Напротив- режимът е много здравословен. Помага при много здравословни проблеми. Не е диета за 2-3 месеца, а режим към който е хубаво да се придържаш винаги  Peace

# 639
Мислите ли,че дългата продължителност на ВМ-НВХ  би представлявала проблем за здравето?
Ами аз се храня така на първо място най-вече за да съм здрава , така храня и сина си, който е на 13г. Така се опитвам да науча да се хранят и родителите ми, които са вече на 60 +. За мен не е временен режим или диета , за мен е начин на хранене до живот. Имайки предвид , че раковите клетки се хранят от захарта...само това ми стига , за да се стремя към този начин на хранене. Така, че не само че не е проблем, ами начин да съхраниш здравето си. Според мен!

# 640
Разбира се,че е начин за по-здравословен живот,изобщо не си позволявам да го наричам диета  Rolling Eyes

Друго,което съм чела е,че някои хора периодично правят т.нар "зареждащ ден" (приемане на повече въглехидрати) ,с цел забързване на метаболизма. Вие правите ли го?

# 641
  • Бургас
Ами аз се храня така на първо място най-вече за да съм здрава , така храня и сина си, който е на 13г. Така се опитвам да науча да се хранят и родителите ми, които са вече на 60 +. За мен не е временен режим или диета , за мен е начин на хранене до живот. Имайки предвид , че раковите клетки се хранят от захарта...само това ми стига , за да се стремя към този начин на хранене. Така, че не само че не е проблем, ами начин да съхраниш здравето си. Според мен!
+1
Тук основно сме заради здравето,като при мен това е на 100%
В смисъл отслабването при останалите е като бонус,а аз започнах режима с 52 килограма,на ръст 175,не съм целяла ослабване,а здраве,като на този етап съм видяла само плюсове ор режима

# 642
Зареждащи дни могат да се правят по 2 причини:

1. Когато има наистина продължителен застой - тогава е възможно със зареждащи дни да се преодолее платото и да продължи отново свалянето на килограми. Но може и да не се получи така Wink

2. Когато тренираш много интензивно и искаш да разчиташ на повече гликоген (за мускулна сила), особено преди състезания, макар и не само. Но това пък обезсмисля нисковъглехидратното хранене през останалото време, поне според мен Peace

Едно уточнение за зареждащите дни, ако решиш да правиш такива: идеята е да се попълнят гликогеновите запаси, а това става не с фруктоза, а с глюкоза. Следователно подходящи храни са ориз, картофи, хляб, евентуално банани, но не торти, вафли, бисквити и други сладки неща. Идеята е да се наблегне на нишесте, а не на сладко.

# 643
52 килограма,на ръст 175
Фиданкеее! Мен ме е срам да кажа колко са ми килата за скромните ми 1.60, но на 52 кг много се харесвах. Ама имам мноого тежък кокал  Crazy

# 644
Имам някакъв спомен, че които беше написал книга за това, че раковите клетки се хранят от захарта беше умрял от рак? Или бъркам нещо, защото четох твърде много теории за рака? С колкото онколози говорихме отричаха тази теория.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт