8 причини да си хванеш дебеланка за гадже

• 71 141
  • 1 770
  •   1
Отговори
# 1 260
Пък и мусала е егати тъпият връх. за деца и кашкавал туристи

Не мисля, че 25 км. преход изкачване и слизане е тъп, особено в частта със стоманеното въже, но да, не е като Еверест Laughing

Добави зимни условия.

# 1 261
 без проблем съм правила по 40-50 лицеви опори и по над 200 коремни преси.

Това с колене опрени на пода и в продължение на колко часа? Сори ама тук послъга, това е много добро постижение дори за мъже, а една жена ще ги прави най малкото с прекъсване между серии от 15  Peace

Не, без колене, ама вярно, че след 1-2 седмици тренировки, наведнъж, разбира се. Но за коремните преси и сега, ако реша, мога без проблем 200 да направя. Е, на следващия ден вероятно ще имам мускулна треска. Просто генетично съм си със стегнат корем. Майка ми също е така. Въпреки че нямам много тънка талия. След като навърших 25, под 65 см не е слизала, слава богу, не е отивала и над 70.

# 1 262
Да бе, да!  Party

atenan Хубавица си!

Много си мила - благодаря! Чак хубавица не съм, просто смятам, че при всякакъв ръст и килограми човек може да изглежда добре:)

# 1 263
Коремните преси не са показател почти за нищо. Бездънно глупаво упражнение,
с което дебелите си стоят дебели.

Виж набирането, поне веднъж, е показател.

А опорите с чиста форма ли бяха или скатавка?

# 1 264
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Атена, съвсем правилно мислиш- красива си Simple Smile.

# 1 265
Коремните преси не са показател почти за нищо. Бездънно глупаво упражнение,
с което дебелите си стоят дебели.

Виж набирането, поне веднъж, е показател.

А опорите с чиста форма ли бяха или скатавка?

Чиста форма бяха. Цялото тяло в права линия. Признавам си, че все пак не мога да плясна с ръце, докато правя лицеви опори. Ти не разбра ли, че проблеми с дебелината лично аз нямам.

# 1 266
  • Варна
кукумицинка Ти трябва да си някакво чудо с тези 50 лицеви опори и 200 коремни преси. Sunglasses
Дъщеря ми тренира 10 години спортна гимнастика и въпреки това ще се затрудни сериозно, а ти без тренировки, без нищо, ей така от ход .....  Laughing

# 1 267
Тъй, дотук темата се развива точно по план, като всички останали подобни. Касита, Джой и Шантал пуснаха снимки, очакваме Мирама  Grinning

# 1 268
  • Варна
Тя ще пусне в темата за чара и северната хубост.  Simple Smile

# 1 269
Тя ще пусне в темата за чара и северната хубост.  Simple Smile
Къде е ази тема, 1е аз се затруднявам да следя.

# 1 270
кукумицинка Ти трябва да си някакво чудо с тези 50 лицеви опори и 200 коремни преси. Sunglasses
Дъщеря ми тренира 10 години спортна гимнастика и въпреки това ще се затрудни сериозно, а ти без тренировки, без нищо, ей така от ход .....  Laughing

Ами, да. Всички много се чудят, когато ме видят. Явно съм някакво чудо  Mr. Green. Но пък природно не съм гъвкава изобщо.

# 1 271
Ама Дона, така си е верно Joy
Отивам да викам Мирама Sunglasses

# 1 272
Пък и мусала е егати тъпият връх. за деца и кашкавал туристи

Не мисля, че 25 км. преход изкачване и слизане е тъп, особено в частта със стоманеното въже, но да, не е като Еверест Laughing

да бе не е Laughing Какво му е толкова на Еверест, а?

И на Мусала съм се качвала, и на Вихрен , но и Еверест и К9 , Каракорум за мене е  дестинация, за разходка , като Южния парк -  без засилка, кислородна маска , само със сандали с лепящи се каишки  и не съм имала нужда нито от снак, нито вода.  Едно време  ни подаваха по едно лукче и аре нагоре към седемхилядниците.

Последна редакция: ср, 23 окт 2013, 17:20 от 10 cent

# 1 273
Мамасита, провери си източниците моля ти се. Такива глупости отдавна не бях чела.  
Професионален спортист, който има ниско кръвно/ анемия, ще му прилошее, ако изкачва връх.
Такъв дървен философ, не съм срещала наскоро, и то без покритие.

atenan изглеждаш щастлива, това е най- най важното   bouquet

Шантал да ме извинява, но за мен е един измислен форумен герой, барабар със снимката. Само на живо мога да си променя мнението  Mr. Green

# 1 274

Не, без колене, ама вярно, че след 1-2 седмици тренировки, наведнъж, разбира се. Но за коремните преси и сега, ако реша, мога без проблем 200 да направя. Е, на следващия ден вероятно ще имам мускулна треска. Просто генетично съм си със стегнат корем. Майка ми също е така. Въпреки че нямам много тънка талия. След като навърших 25, под 65 см не е слизала, слава богу, не е отивала и над 70.

Гарантирам ти, че след 1-2 седмици тренировки не можеш да направиш 40-50 лицеви опори без прекъсване  Mr. Green Това е голямо постижение дори за мъже бе моме  Joy

Общи условия

Активация на акаунт