Може би трябваше да започна с това ,че имах и предишен спонтанен аборт, бях във 2-рия месец..Още си бяхме приятели със съпруга ми.Затова когато пак забременях го приех със смесени чувства,най-вече ме беше страх да не се случи същото и когато вече мина 3-тия,4-тия месец, със следена бременност-просто си отдъхнах..Беше тежка зима във Варна.Почти не излизах, но заради отслабения имунитет легнах на легло с около 40 градуса температура.Когато видяха ,че не могат с нищо да я свалят-Зинат антибиотик.Оправих се на 10тия ден...и си казах-мина...2 дни след оздравяването ми-се събудих от контракции..Всичко свърши в 17 следобед...Извинявайте момичета ,че съм така многословна,просто искам всичко да споделя...Още веднъж-много Ви благодаря за думите и подкрепата Ви.Те означават много за мен..

Аз също съм от Варна, ако имаш нужда от нещо, каквото и да е... мнение за доктор.... насреща съм! 
Съжалявам, съжалявам. Съжалявам за детенцето, съжалявам за теб, че си изгубила матката си. Прегръщам те, много кураж ти желая.