Нека се представим и още нещо

• 352 299
  • 997
  •   1
Отговори
# 510
Ели,много силно те  Hug Hug Hug съжелявам мила.........

# 511
Ели, съжалявам много. Болката е силна и остава, но човек се научава по някакъв начин да живее с нея.

# 512
Много ви благодаря!!! Hug
Не вярвах ,че след като напиша това което чувствам , ще ми олекне малко , но е факт. Стана ми малко по-свободно на душата.За болката не знам само времето ще покаже, дано сте прави.  Hug Hug Hug

# 513
  • Варна
Ели, съжалявам! Hug-те

# 514
Ели разбирам те, вчера откриха на беба тежка малформация, която не се лекува и никой не може да помогне. аз съм вече 23седмица и всеки доктор, който ме видя днес със диагнозата оставаше без думи.Това, което откриха е много сходно плюс още допълнителни проблеми при нея, най-страшното е, че още рита и то много във мене,жива е и я усещам, а утре трябва да отида за раждане както другите бременни, но да си тръгна без нея. Незнам как ще издържа, не искам да ходя за да я убиват,искам си бебенцето. Освен всичко е толкова голяма като за 7 мес. от изменевията в нея и ще си бъде истинско раждане. Незнам от къде да намеря сила.... smile3518 smile3518

# 515
rali_85 smile3518 smile3518 smile3518 newsm17  ще се помоля да намериш и силата и куража да издържиш..това изпитание...

# 516
rali_85 прегръщам те силно и мислено съм с теб в изпитанието, което ти предстои. Нямам думи, с които да те успокоя. Всички тук знаем как се чустваш и те подкрепяме.

# 517
  • на дъното
rali_85 smile3518знам,че каквото и да кажа няма да те успокои бъди силна колкото и изстъркано да звучи с теб съм  Praynig

# 518
rali_85  smile3518прегръщам те мила.Много е тежко това,и аз сам с теб мисленно

# 519
rali ,много съжалявам. Направо не мога да повярвам. Толкова ми е мъчно. Не мога да си обясня какво става.  Hug-те. Ще ти пиша на лични.

# 520
rali  smile3518и аз незная какво да кажа,ще бъда стеб в мислите си

# 521
  • Варна
Рали, ще спестиш и на детето, и на себе си страдание. Дано това те крепи. Кураж, мила!

# 522
Рали много  труден избор за една майка  Hug бъди силна  newsm45 newsm45

# 523
  • Варна
Рали, ще спестиш и на детето, и на себе си страдание. Дано това те крепи. Кураж, мила!
И от мен много кураж!

# 524
newsm45 Hug

Общи условия

Активация на акаунт