VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 852
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 2 700
Ама Гала пак нейното си знае - "Как може хората да изкарат Тервел  Shocked" и върти очите. И нито дума, че е трябвало да й гостува и сега се чудят с какво да пълнят 2 часа! Ей така м/у другото някво уникално интервю на Парис от нафталина, дето го пазели за празниците, ама днес щели да го пуснат   ooooh!

Айде и на тази пак ѝ виновни хората   Shocked
"Как можа Червенкова да изкара Тервел?" Peace ... ето този въпрос би следвало да се задава, ама щом не ѝ е написано в сценария, едва ли собствена мисъл може да протече през кухото пространство между ушите  

# 2 701
Сега пък иска разговор с Ани Владимирова, че била тормозена 7 седмици от Пламен. Били тормозени, гладни и изтощени  doh
Вместо малко да се засрами или поне смири,НЕ, тя усилено продължава да обвинява Пламен за гладът и мизерията, които царяха в къщата Joy
И заради потенциален скандал спряха излъчването ....

# 2 702
  • SF
Макар, че Лияна може да е пощадена, защото с Гала са близки и доста често й е била гост.

И Гала угоднически я е подкрепяла.
Гала също обожава темата за жълтите вестници, а Лияна й е благодатна гостенка да ги нищят тези неща.
И сега през целия сезон, каквото и да направеше Лияна, Гала чуруликаше "Ееее, Саше/Криси/Зейнебче, айде стига сега… ми тя е едно добро момиче…."

# 2 703
Сега пък иска разговор с Ани Владимирова, че била тормозена 7 седмици от Пламен. Били тормозени, гладни и изтощени  doh
Вместо малко да се засрами или поне смири,НЕ, тя усилено продължава да обвинява Пламен за гладът и мизерията, които царяха в къщата Joy
Преди малко като го заплашваше, чак на мен ми стана гадно. Искам и аз разговор с Ани Владимирова, че Ваня ме стресира вече около 5 седмици. Малко късно започнах да гледам.

# 2 704
  • Варна
Преди малко като го заплашваше, чак на мен ми стана гадно. Искам и аз разговор с Ани Владимирова, че Ваня ме стресира вече около 5 седмици. Малко късно започнах да гледам.
Как точно го заплашваше? Разкажете по-подробно, че при мен не тръгва живото.
Който има по-надежден линк да го даде Peace

# 2 705
  • София
Вече си мисля, че тази Червенкова страда от шизофрения. Не е нормална тази рязка смяна на настроения и поведение. Лъже, така че сама си вярва...нужна й е психиатрична помощ.

# 2 706
  • UK
Ваня има нужда от истински психиатър, не от Ани Владимирова

# 2 707
Вече си мисля, че тази Червенкова страда от шизофрения. Не е нормална тази рязка смяна на настроения и поведение. Лъже, така че сама си вярва...нужна й е психиатрична помощ.

Направо си представих как влизат тези с маските от ББ и и слагат усмирителна риза newsm44

# 2 708
http://flvplayer.viastream.viasat.tv/flvplayer/play/popup.html?i … mp;autostart=true
последно тук гледах, но го спряха.
Тя наистина не е добре. И вече съм сигурна,че не е организирала вота. Тези с четирите карти са нейни служители, които искат максимално дълго да я държат вътре.
Сега ще пиша на администраторите да ми изтрият профила, за да не ми направи живота тъмночерен.
Пуснаха живото.

# 2 709
  • В тъмната гора.
Ваня е мутреса, пояснявам мутра в женски вариант. Ако не беше такава, кой щеше да я стреля, точно когато се разчистваха сметките между видните мафиоти. Има късмета да оцелее.

# 2 710
  • Никога на земята...
Мира се държи доста сервилно, но не се приши към Червенкова. Можеше да си бродира гобленчето, сгушена до нея, да я нарича "мамо" и да се съобразява с настроенията й - сега мама Фоти става от кревата и е бясна, сега някой й е засвидетелствал респект и е благосклонна за разговор, сега ме харесва, сега се е начумерила… Тервел, Стойко, Лияна и често Йоана, така правиха и така си изкараха целия сезон. Круела Девил не ги подкрепяше в никакви трудни моменти, а ги навря в ъгъла и ги обезличи.
Не без тяхно позволение, разбира се.
Напълно се покрива с мнението ми  Peace
От вас разбрах,че Тервел не е гостувал при Гала.Личеше си,че е ядосан още като излизаше от къщата и Ники Кънчев мрънкаше около него.
Забравих да си кажа,че много ме изкефи в сряда Ваня като се обясняваше за процентите и Пламен как лошо я гледаше. Laughing

# 2 711

Мира и Ирина в събота при кулезич  #2gunfire

# 2 712
  • Никога на земята...
Как точно го заплашваше? Разкажете по-подробно, че при мен не тръгва живото.
Който има по-надежден линк да го даде Peace
Аз гледам тук  Peace
http://bg-gledai.tv/vip-brother-online

# 2 713
  • София
Евала на Лил. Приятно ме изненада с позицията за бездомните животни, а Станка пак си знае нейното  Mr. Green

# 2 714

Ако не разбираш какво и защо прави Пламен, кого и как мачка колкото и да ти се обяснява няма да разбереш. Явно не си избрана да разбереш някои неща и ще се наложи да го приемеш.

Общи условия

Активация на акаунт