VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 274
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 4 515
http://womens.bg/stanka-zlateva-pobeda-vip-bradr-shashma
Ясно освен тези 4 сим карти от един номер са помагнали раздаването на сим карти от партията герб на феновете им.А Станка Златева миналата година членуваше в герб и беш под крилото на Бойко Борисов.

Последна редакция: нд, 17 ное 2013, 10:22 от gost32

# 4 516
казаха ли с колко % води Станка и от  колко карти?

Ти пък... не ставай нахална, още малко ще искаш и разпечатките, а ?   Shocked  Wink

пп. Този Брадър си тръгна така, още с изкарването на ромския принц - тъкмо се беше разприказвал за купуването на гласове един ден .. и на другия - хоп ... изненада нямааа гоооо  Rolling Eyes

Кънчев не спира да ме изумява с простотите които ръси "... хиляди хора са гласували - от къщите, от блоковете, от апартаментите ..."  Shocked

Браво, Банше, както винаги го казваш на място!  Grinning    newsm10

# 4 517
Възмутена съм от простотията на Станка, ето това е България, пълна с простаци, които гласуват за простаци  Sick Stop
Подкрепям с две ръце!  Simple Smile  Hug

# 4 518
Да направя и моята равносметка. В началото всички ми се струваха скучни, безинтересни, нямащи какво да покажат. Тогава гледах дейлитата докато си четях из форума или вършех нещо друго. После станаха заигравките между Лили и Тервел и Пламен и Йоко... И Мариян някъде между двете двойки. Запалиха ми интереса. Пламен започна да ми харесва все повече и повече и да ме забавляват искрено двамата с Мариян. Изтърпях всички безумни скандали и изцепки на ГрупЪтЪ на Ваня, безумните, меко казано, лайфове, отвратителният Ники Кънчев, като често изхабявах повече нерви, отколкото беше нужно. Имах надежда, че след всичко изтърпяно и безумно поне накрая Пламен или Мариян ще са победители. Но след сряда и 90-те процента на Ваня... чашата преля и повече не ме интересуваше какво ще стане с Брадъра. Гледах с едно око финала единствено заради Пламен. Дори и като излезе 4-ти, преди Ваня, не се ядосах, толкова безразлично ми стана това предаване. Посмях се с хубавото видео, което му бяха направили и с невероятния сладур Антъни. Heart Eyes Heart Eyes С две думи шоуто за мен приключи в сряда, като моят победител е Пламен. Peace

В понеделник ще гледам, за да видя кой ще влезе. Дейлита и лайфове, както и на живо, ако има такова, може и да гледам когато имам време, ако има някой интересен участник. Wink Но усещането ми към Биг Брадър вече не е същото и никога няма да бъде. Peace

# 4 519
Всяка вечер гледах предаването, късните излъчвания, следях темата и ми стана тъпо за предопределения вот... Модел за подражание - ами лично аз искам да има десетки, които да подражават на Мариян, а не десетки които да подражават на Станка, защото тогава още по-мутренски времена ще настанат, егати и модела си "избрахме" ooooh!

# 4 520
  • Пловдив
Сега, като се връщам назад си мисля, че победата на Станка е закономерна, макар в този случай да е купена. Поведението на Христина в къщата, поведението на Ели, от ББ фемили.....ми все едни простовати, грубовати жени. Да ме прощават, ама като каруцарки са ми. Наистина ли това харесва българският народ. Ако е това, заслужаваме си съдбата да ни управляват идиоти.  Tired

# 4 521
Станка трябва мноого да се срамува от начина по който "Тупарев и КО" я направиха любимец на публиката. С клизма. То не бяха схеми, 4 симкарти, отказвания в нейна чест, цял сезон на бялото викаха черно , до степен да тръгна по очни и ушни лекари - едно виждам и чувам в преките предавания, друго ми дуднат коментаторите. Добре,че бяхте Вие, мили дами от форума, да разбера , че проблема не е в моята глава , а се случва типичната за Бг подмяна.
На всички едно огромно Благодаря newsm51
Бяхте забавни, остроумни, разплетохте много рано мрежата от лъжи на Нова ТВ , смях се от сърце на някои коментари, на други се чудих що за човек отделя време за да се заяжда и обижда.
Не се ядосвайте, че не победиха Мариан или Пламен , бяха радост за окото и спечелиха много симпатии. Дори Мира Радева излиза с измито име на "умна и кротка жена,какво искаше онзи звяр от нея?" Цитирам случайно дочут разговор.
Разбрахме какво е да си "истински" , какво е да си лицемер, научихме нова рецепта за ориз  със фиде..... Големите печеливши сме ние   newsm44 , май

Да не се хабя да пиша, това е и моето мнение.  Hug
Само да отбележа, че не даваха процентите през целия финал - защото може би са били като на Ваня на полуфинала. А Станчето не могат да я истипосат, че има яка подкрепа от няколко карти.

От едно нещо съм доволна - че тук мнозинството бяха на моето мнение, което ме обнадеждава, че май все още съм НОРМАЛНА. Че от излъчваното и втълпяваното от екрана, вече взех да имам съмнения относно това - дали се развивам нормално  Mr. Green
За Станка бях абсолютно сигурна, че ще спечели (след сряда). И може би всички трезвомислещи хора, които харесваха интелигентността и добронамереността в това измислено шоу - се отказаха да гласуват за своя фаворит. Резултатът е, че Пламен излезе много рано. Просто отказаха хората да гласуват с тяхните машинации.
Такъв сезон досега е нямало - толкова необективно беше показвано всичко от екрана, че беше обида за интелигентните хора, които го следяха. В държавата, която я управлява мафията - няма невъзможни неща. Могат и най - злобната мутра да ни я представят като Дева Мария ... Да ни е честито Станчето - ако и е останала поне капка мозък би трябвало да не е доволна от неМОРАЛНАТА си награда.
Точно заради тези машинации на Нико Тъпарев и Радо Тушев трябва да бъдат изгонени от нова тв.Силвия Зурлева да покани за продуцент на вип брадър 2014 Ники Николов при него нямаше манипулации както беше сега във вип брадър 2013.Тупарев и Тушев аут от нова

# 4 522
Радвам се, че Лили стигна до петото място. Жалко, че Мариян остана втори, но се очакваше да дадат победата на Станка, не, че не харесвам момичето, просто ми е безразлична както и другите които бяха в шоуто.

# 4 523
Аз това, което видях от Станка във къщата ме настрои срещу нея. Видях едно агресивно и злобливо момиче, злопаметно, неконтактно може би?! Започнах да си мисля, че нейния успех се дължи на някаква агресия, която притежава. В крайна сметка, поведението й се доближаваше до поведението на Ваня, а подобен модел не ми се вписва, като модел за подражание. През цялото време като номинираха Мира се оправдаваха, че викала, говорела на високо и т.н. Ами аз от Ваня точно това видях - викане, кряскане, заплахи, обиди, тя нормална дума не смени - все скандали, всяка вечер.

# 4 524
За първи път гледах игра в която се знаеше победителя от начало. Браво на България такива ли сме българите да харесваме простотията и вулгарните думи, изречени от жена в ефир даже ме е срам и да ги повтотя, да ме извинят по културните жени тук" пич.. им ма... "

# 4 525
  • у дома
Възмутена съм от простотията на Станка, ето това е България, пълна с простаци, които гласуват за простаци  Sick Stop
Подкрепям с две ръце!  Simple Smile  Hug
Peace
Н.Кънчев е изчерпан отдавна,защо не го сменят?

# 4 526
  • София
Искаше ми се Мариан да спечели  но се радвам и за Станка 

Не смятам че човека който е спечелил Вип брадър трябва задължително да е пример за каквото и да било .
Това е просто шоу  Wink

Сега ми е  интересно кого ще вкарат в понеделник  . Дали не е изтекла от някъде информация , макар и не потвърдена   newsm78 Whistling

# 4 527
Радвам, се че спечели Станка..и на Мариян нямаше да се сърдя, ако беше спечелил.. Тайно се надявах да спечели Ваня... Понеже се вайкахте кой харесва Ваня и кой гласува за нея в Анкетата.. ето АЗ! Аз също исках да видя, човек, който харесва Пламен и Мира на живо, такъв не срещнах..и Ваня не харесваха де   Mr. Green  Когато беше канена като гост коментатор много ме дразнеше поведението и видът й..но когато я опознах, въпреки че прекали на много пъти с тона я подкрепям..
Може да ме хулите отдолу в последващите коментари, аз няма да се обеснявам повече.. просто исках да пусна едно друго мнение.
Хубав ден !

# 4 528
  • Варна

Аз не съм възмутена.

Ако не бях следила живите излъчвания, може би и аз щях да гласувам за Станка.
Убедена съм, че гласувалите за нея са гледали дейлитата и лайфовете (в най-добрия случай), където като Кашпировски намилаха - "шампионката, златното момиче, благородна, добра...и т.н. и т.н."

За мен реалния резултат е тук с БГ-мамма, защото сме следили изданието почти без пропуск и сме наясно с монтажите.

# 4 529
Аз пък се гордея, че има все още българи като Пламен, докато има, няма да се затрием като нация. Какви българи - борбени, решителни, с визия и усет да направляват съдбата, вместо да се носят по течението.
И накрая, както казваше един победител в едно друго риалити, на всички - успех в живота! (:
Много точни и оригинални коментари прочетох от теб - поздравления!  Peace

И сегааа ...  в духа на Оскарите Mr. Green:  поздрави и благодарности за присъствието в темата на  Бианка - мой фаворит и шампион за всички сезони Hug, Хексе – сдържана и точна, Еsmee (с най-добрите репортажи от къщата), Tary, Shatzi, arhbarzashka,  NellyR,  валия,  vvi,  maimunka, maruska,  Merida,   dyvaromi,   usmihni_mi_se ,  gold__  , System Error, Janette (то е ясно, че ще пропусна много хора, но не е умишлено Embarassed),  но gost32  не мога да я пропусна Hug  Laughing  
Благодаря и на „враговете”, но няма да ги изреждам – те си се знаят Wink – без тях също нямаше да е интересно ...  признавам.  Peace Laughing
За авторката Мама Цоцоланка – награда за цялостно творчество и  специални благодарности!    bouquet

Лека нощ !

Hug Подкрепям.   Peace

Общи условия

Активация на акаунт