VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 225
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 4 635
  • SF

Съквартирантите също я обявиха за победител, явно не е чак толкова черна, колкото я изкарахте.

Съквартирантите се държаха малко "като за пред камери" и проявиха нужното лицемерие, срещу което самата Станка упорито се изправяше.
Друга част от съквартирантите не я обявиха за победител.

И въпреки медалите на Станка, продължават да те питат дали Букурещ не е столицата на България, а? Явно тези медали не промотират много страната ни.

# 4 636
Не го пиша за да се заяждам, но в поста не видях обида към детето, а към жена му.Тук се обсъждаха и децата на Лиана и Ваня, някои даже ги съжаляваха, че имат "такива" майки. Peace
Различни са ни възприятията явно. За мен е обидно да напишеш за едно дете, че не е нищо особено.  Не го разбирам. Не разбирам също и обидните квалификации спрямо жена му. Винаги съм се чудела как е възможно с такава лекота да напишеш, че някой е грозен. Да кажеш, че някой не ти харесва - това го приемам за нормално. Но грозните думи и епитети не мога да приема.

за мен е грозна, и щом аз го казвам е близко до ума, че това е мое лично мнение и не задължавам никой с него. Чета злоба в погледа и и затова е грозна. За мен грозотата идва от излъчването, а не от физиката. Физически нито е грозна нито красива - некаква никаква. Но има злобен поглед.
А детето наистина на пръв поглед не впечатлява с нищо. Иначе всички деца са ангелчета на фона на нас дъртите. Но това нито е физически грозно, нито красиво, нито е чаровно, нито излъчва интелект, предизвикателност или каквото и да специфично излъчване, нито ми се прииска да го гушна и целуна, нито се усмихва, а си гледа като пукалче, нито ревна, нито викна, нито беля направи... Абе нищичко не направи, което да го отличи.
Имам чувство, че тукашните влюбени в Пламен толкова са се увлекли, че като са го видели и вече са си представили, че са му втората майка и поради това са се умилили.

За първи път дете в ефир се държи нормално,сравнение с децата на Мишо
Личи си ,че средата в която живее няма насилие и не е необходимо да привлича вниманието на хората-родители полагат достатъчно грижи, и детето изглеждаше добре  Peace

# 4 637

За мен Станка никога не е била жертва, тя може сама да се защитава. Не мисля, че хората обръщаха чак такова внимание на думите на Мира. Та то и нейният партньор нямаше нерви да я слуша.

Казах, че е жертва, защото е станала жертва на обида на Мира, която дълбоко я е наранила. Тя самата се чувства жертва и и е зле. Няма никакво значение дали хората е приемат като жертва, важното е тя как усеща нещата

# 4 638
Като мислещ човек веднага в сряда разбрах че се крои нещо нечестно и подло.Само не разбрах защо им е била Станка за победител.И като навързах нещата ,че Нова телевизия си е платформа на Герб нещата си дойдоха на мястото.Ваня е била щрих и помагач на целия фарс

# 4 639
  • Варна
Дали днес в някои от предванията,ще дават някой от ВБ?

# 4 640
  • Мюнхен
аз също съм и фен на Станка,любимият ми комедиен персонаж е  Laughing

"Аз съм СТанка от п...а си лелина"

Какво отношение да имам към човек, който постоянно повтаряше,че е прост и елементарен  Rolling Eyes

По-добре да имаш реална оценка за себе си, за разлика от хора като Пламен, които парадират с неща, които не притежават и с характер, който нямат.
Коя е Станка и какво е постигнала се знае. И това че живее на село и не се опитва да се прави на ВИП, който реално ТЯ Е, я прави още по-достойна, за разлика от някои други. Не съм казала, че трябва да и подражаваме с всичко, казах само, че е обидно да забравяме какво е направила и да се използват такива епитети за нея.
Реалната оценка за себе си не те прави достоен, напротив да виждаш че си прост и да не искаш да направиш нещо по въпроса също си е грешка.Ние няма как да забравиме Станка какво е направила ,защото постояно го изтъкват още от началото на предаването .

Казах по-достоен от Пламен, който парадира с неща, които не притежава. За нея спорта е бил приоритет. Не съм казала, че подкрепям липсата на образование и интелект.
И въпреки че се изтъкваше, много хора са го забравили. Това е жалкото.

# 4 641
Не. Нямат пари за смс-и. Затова Пламен водеше през цялото време. Защото пенсионерите не гласуваха. Бяха си оставили левчето за накрая, да гласуват за Станка.

Окей, с тебе няма да споря, явно имаш някакви данни, с които ние не разполагаме. Станка е любимата звезда на пенсионерите от селата. Защото тези, в града, не са гледали ББ, а са ходили на шопинг в моловете и да вечерят навън по това време и не знаят коя е Станка Златева. Те и Летни Олимпийски игри не гледат, защото  по това време са  на круизи и ваканции по островите.

и спортистите са гласували са Станка да добавя.

# 4 642
  • SF
Да.  И това са младите хора. Жалко, че са толкова прости. Да подкрепяш Пламен значи да подкрепяш чалга културата. Помислете и го осъзнаете. На Пламен любимото му е да са вози в коли за милиони и да вилнее в Син Сити. Знае всички чалга певици и техните парчета. Издадоха се.  hahaha
....

Аз също харесвам някои стари чалга парчета. Но говорех за чалга културата, което е манталитет

И аз.
Чисто любопитство - с кой музикален жанр описваш манталитета на Лияна, Станка и Ваня?

# 4 643
Като мислещ човек веднага в сряда разбрах че се крои нещо нечестно и подло.Само не разбрах защо им е била Станка за победител.И като навързах нещата ,че Нова телевизия си е платформа на Герб нещата си дойдоха на мястото.Ваня е била щрих и помагач на целия фарс
Какво общо има Ваня с ГЕРБ . Алексей Петров  и Ваня са си почти роднини а знаем, че Алексей и Борисов са противници newsm78

# 4 644
Видяхте ли я тая глупачка?! Не се прегърна с Мира. Урупсия.

Може Станка да не е много интелигентна, нещо което тя не крие, а напротив призна много пъти. Но когато чета такива коментари, се чудя що за гений може да го напише  

Не съм гений. Естествена съм. Това разбрах, че се цени в последно време. Ти защо не го оценяваш?

Аз не харесвам Станка защото е естествена. Но когато чета обидите ти по неин адрес се чудя с какво право я съдиш, след като използваш такива епитети? Аз я ценя заради заслугите и. И ако за някои те не значат нищо (и второто място в света също е постижение, да не забравяме петте първи), за мен са много. Тя винаги е признавала недостатъците си. Докато има такова отношение към хора като нея, няма защо да се учудваме, че не ни уважават като страна и нация. Очакваме нещо, което самите ние не правим.
Това, което не разбираш е, че Вип Брадър е предаване, в което се оценяват единствено и само характерите на хората в определения времеви диапазон, в случая - 2 месеца. Това е дълбокият смисъл на играта. Станка вече беше наградена за медалите си. Колко пъти още да я наградим заради тях? По твоята логика, ако участва в Музикална Академия, трябва и там да спечели за сметка примерно на Поли Генова, Дичо и т.н.

И кой е казал това, че се оценява само характера? Аз в този сезон не видях никой, който да ме накара да му подражавам. Ако имаше такъв, щях да се съглася с теб. Двамата ми фаворити бяха Мариан и Станка. Той заради характера и възпитанието му, заради позитивизма му, а тя заради успехите си и заради факта, че не парадираше с тях. Ако беше спечелил Мариан пак щях да съм доволна. Но казах, че е логично все пак тя да е първа, защото е по-позната на публиката.
А примера с Музикална Академия е нелеп.
Но причината да пиша за пръв път в темата е твоят грозен коментар. Странно че човек написал такова нещо, може да ми говори за характер.
Защо примерът с Музикална Академия да е нелеп? Обоснови се, моля те.
И както разбирам от теб, на Станка псувните са простени, защото има медали, а моите са грозни и непозволени, защото нямам.

# 4 645
  • Мюнхен

За мен Станка никога не е била жертва, тя може сама да се защитава. Не мисля, че хората обръщаха чак такова внимание на думите на Мира. Та то и нейният партньор нямаше нерви да я слуша.

Казах, че е жертва, защото е станала жертва на обида на Мира, която дълбоко я е наранила. Тя самата се чувства жертва и и е зле. Няма никакво значение дали хората е приемат като жертва, важното е тя как усеща нещата

Между обиден и жертва има голяма разлика. Определено Мира прекали.  
Въпреки това аз не мога да приема Станка като жертва и не видях такова нещо от нейна страна.

# 4 646
Всичко ми изглежда много нагласено в този финал. През цялото предаване Пламен беше фаворит на публиката. Такива са и отзивите в интернет и изведнъж почетно четвърто място, та да не обидим следващите. Ванчето я изловиха с 90 %, а пък всъщност никой и никъде не я харесва, дай за да е доволна да й дадем едно трето място..., че наистина много лоши ще са отзивите и съвсем ще ни обвинят в купен вот. Мариян, компромисния вариант на Пламен, дай да го пуснем втори. Той и бе това не е голяма конкуренция на Станка.

ИИИИИИИИИИИИ, ето го ГОЛЕМИЯТ ПОБЕДИТЕЛ, който бе обявен още в самото начало и ни се натякваше през целия сезон 2013 /"най-успешния сезон"  Joy Joy Joy/, че трябва да е той - СТАНКА ЗЛАТЕВА.

Толкова ме е яд, че това момиче влезе вътре. Защото много я харесвах и я харесвах точно, заради качествата, които в къщата се опитваха да ни кажат, че притежава и вечно ни ги набиваха /"толкова сте тъпи, че виждате само това, към което ние ви насочваме" - сила, естественост, жизнерадост, а които се оказа, че не са отличителният й белег. Съжалявам, но влизането й беше голяма загуба за нея. Човек, влизайки в къщата, остава медалите вкъщи. Станка остави там и великодушието или може би не знае какво е това. А точно това исках аз от нея.    

# 4 647

И както разбирам от теб, на Станка псувните са простени, защото има медали, а моите са грозни и непозволени, защото нямам.
не, защото се възмущаваш, а самата ти не си по добра или по-умна, след като си позволяваш да ги използваш  Rolling Eyes
тоест, бих казала, много от пишещите тук и плюещи Станка, са много по ниско ниво от нея. Уви  Simple Smile

п.п.Станка се здрависа с Мира, подаде ръка, това е пре достатъчно !!!!!!!!!

# 4 648
  • София
Всичко ми изглежда много нагласено в този финал. През цялото предаване Пламен беше фаворит на публиката. Такива са и отзивите в интернет и изведнъж почетно четвърто място, та да не обидим следващите. Ванчето я изловиха с 90 %, а пък всъщност никой и никъде не я харесва, дай за да е доволна да й дадем едно трето място..., че наистина много лоши ще са отзивите и съвсем ще ни обвинят в купен вот. Мариян, компромисния вариант на Пламен, дай да го пуснем втори. Той и бе това не е голяма конкуренция на Станка.

ИИИИИИИИИИИИ, ето го ГОЛЕМИЯТ ПОБЕДИТЕЛ, който бе обявен още в самото начало и ни се натякваше през целия сезон 2013 /"най-успешния сезон"  Joy Joy Joy/, че трябва да е той - СТАНКА ЗЛАТЕВА.

Толкова ме е яд, че това момиче влезе вътре. Защото много я харесвах и я харесвах точно, заради качествата, които в къщата се опитваха да ни кажат, че притежава и вечно ни ги набиваха /"толкова сте тъпи, че виждате само това, към което ние ви насочваме" - сила, естественост, жизнерадост, а които се оказа, че не са отличителният й белег. Съжалявам, но влизането й беше голяма загуба за нея. Човек, влизайки в къщата, остава медалите вкъщи. Станка остави там и великодушието или може би не знае какво е това. А точно това исках аз от нея.    
newsm10 newsm10 newsm10

# 4 649

не, защото се възмущаваш, а самата ти не си по добра или по-умна, след като си позволяваш да ги използваш  Rolling Eyes
тоест, бих казала, много от пишещите тук и плюещи Станка, са много по ниско ниво от нея. Уви  Simple Smile

п.п.Станка се здрависа с Мира, подаде ръка, това е пре достатъчно !!!!!!!!!

Значи признаваш, че Станка не е добра и умна. Защо тогава я наградихме?

Общи условия

Активация на акаунт