Калории броим, здравето ценим и кила топим! - тема 10

• 50 891
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
  • 1st floor
И аз съм разхождала кантара из нас! Mr. Green Даже по едно време имах два, и двата си ги водех.  Joy  Бяха механични и почти навсякъде показваха различно. Иначе - даваха с около килограм разлика. Сега тоя дето дава по-малко е в мазето, да не ме подвежда!  Crossing Arms Оставих си “лошия“ и се меря винаги в коридора, на една и съща плочка!  Laughing  Тва като се сетя да се премеря, де... Mr. Green ММ отдавна ме е обявил за луда, та не ми пречи да гледа кви ги върша...
Вчера и днес почивам, но съм сравнително примерна и се побирам в 1500 ккал.

# 361
  • София
Desita, хипогликемията е не по-малко вредна от високата кръвна захар. Мозъкът яде само кр. захар и като не му даваш, си отмъщава...

# 362
Откакто наблегнах на мазнините,се чувствам по-добре.За съжаление ,не мога да съм стриктна,защото много обичам сладко.В този живот няма да се простя с него.

Десита,по-добре една пържола за обяд.Или омлет със салата от пресни зеленчуци.
Не знам колко съм похапнала през последните дни,признавам,беше малко хаотично.Обаче установих,че около 1500 ккал слабея,макар и с много бавни темпове,но и аз не гоня вече така свирепо свалянето на кг.Мисля по-скоро,че имам 1-2 излишни.

# 363
Desita, хипогликемията е не по-малко вредна от високата кръвна захар. Мозъкът яде само кр. захар и като не му даваш, си отмъщава...

Извинява, но това не го разбрах?

# 364
  • 1st floor

Извинява, но това не го разбрах?
Предполагам, че е искала да напише, че се храни с въглехидрати...

# 365
Препоръчвам на Барбарончето темата за домашните тренировки. Там има всичко!  Wink

Не разбрах само защо и какво ти е толкова смешно,ако толкова не ми вярваш-ела във фитнеса ми и сама се убеди,че абсолютно никъде не пише,100 пъти съм гледала,ама то е най-лесно да се присмееш на по-неопитния,то е ясно..
Благодаря на тези,които се отзоваха : )

# 366
  • 1st floor

Не разбрах само защо и какво ти е толкова смешно
Леле, не се сърди! Stop Не се подигравам, просто ми стана смешно! Сори!

# 367
Абе,какво ви става,много сте докачливи напоследък ?!?!?!

То да се чуди човек как да пише,че да няма обидени...Наистина въпросът за тежестите и повторенията е по-скоро за темата на трениращите,не разбрах какво обидно има в отговора на Непокорна...

# 368
  • София
Вярно много се засягаме напоследък, да караме по-спокойно, може да ни хваща  пролетно изтощение. Simple Smile

Desit, наистина трябва да направиш промени в храненето, дори и да ядеш навън винаги можеш да вземеш салата и месо, гледам в центъра никнат като гъби едни здравословни заведения. Мен у нас понякога ме мързи да си правя салата, но гледам да надделея над себе си. А ти така ли си закусвала  и преди - само плодове, на мен ще ми стане зле така? Ти писала ли си ни колко си висока и колко тежиш, ако искаш напиши пак, че ми се е загубила инфото.
Иначе ето едно мое меню, което покрива почти всички норми от нутритиенти, дори гледам нещо като сандвич съм яла този обяд, което е подходящо и за навън.
http://calories.bg/profile.php?view=analyze&recipe=437&mode=stf

За супите - Днес съм решила да правя супа от агнешко краче - миналата пролет купихме 2 агнета и още ми се намират едни дребни части за супа. Едната част в тенджерата наистина е краче. Четох в книгата за супите, че слизестите супи, особено от агнешки крачета са много полезни за стомаха и червата и се водат диетични. Това от книгата "Диетичното хранене" на проф. Ташков. Сега съм се наканила да меря и изчислявам всичко и ще я видя супата и като нутриенти. Със сигурност ще обядвам такава супа, малка филия хляб, за десер 3 сушени и накиснати кайсии с кисело мляко.

Приятни почивни дни!

# 369
Да,има резон-заради желатина в костите ли?

Скоро обядвах в ресторант телешко варено,в което нямаше картоф.идеално за моя режим.Много обичам супи,но с картоф,фиде ориз,няма как да ги консумирам.

# 370
Супите, които естествено се желират при изстиване са много подходящи за хора, които имат проблеми със ставите също. Това го знам от ортопеди, които са ми казвали, че вместо глюкозамин на таблетки е по-добре да хапвам точно такива супички  Peace

# 371
Абе,какво ви става,много сте докачливи напоследък ?!?!?!

То да се чуди човек как да пише,че да няма обидени...Наистина въпросът за тежестите и повторенията е по-скоро за темата на трениращите,не разбрах какво обидно има в отговора на Непокорна...

Нормално да не ми стане приятно,като ми се присмива,едва ли има някой такъв..

# 372
Лелей... Днес се мерих и отчитам една голяма нулаCrazy Нямам разлика и в СМ около кръста  Thinking Направо си я пиша цялата седмица нулева...  Rolling Eyes Не знам защо така няма напредък у свалянето на КГ - вероятно от стрес, хъм...  Stop Др. седмица ще го поизчистя и него и да видим резутатите  Flutter

При вас как върви намалението на КГ и СМ?

# 373
Лелей... Днес се мерих и отчитам една голяма нулаCrazy Нямам разлика и в СМ около кръста  Thinking Направо си я пиша цялата седмица нулева...  Rolling Eyes Не знам защо така няма напредък у свалянето на КГ - вероятно от стрес, хъм...  Stop Др. седмица ще го поизчистя и него и да видим резутатите  Flutter

При вас как върви намалението на КГ и СМ?

Извинявай, но съм пропуснала от какви стартови килограми си тръгнал  newsm78 Щото, ако ти остават малко за сваляне, те са най-трудни

# 374
Здравейте момичета и маями, бях на танита и останах доволна от резултата. Първата танита си я правих преди една година на 04.01.2013, като кг съм била 63.700, а сега като килограми 55.300кг., талията ми е -8см, сега ми е 74см. От танитата стана ясно, че съм свалила 5 кг. мас, останалото е мускули и вода. Въпроса е, че тези килограми са свалени от края на месец ноември, което според диетоложката е бързо и не много здравословно.
И  за стягане на кожата ми препоръча сусамово масло. Нанася се на ръцете, краката и корема, като се втрива пет минути и след половин час се отмива.

Общи условия

Активация на акаунт