AVON само за представители - КАМПАНИЯ 17 - Тема 122

• 31 565
  • 524
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте,днес цял ден съм вкъщи да чакам да ми донесат кашона.Към 17,30 се появява Промяна на статус Доставен. Но аз не съм получила нищо. Ако е върнат в пощата какво трябва да изписва. Някой имал ли е такъв случай, че се уплаших да не е доставен, но на друго място.

# 436
Ако оплескам нещо с писането, да ме прощавате, ама ми е терсене и на мен промяната на форумския изглед. Тъкмо научих, кое къде е и сега пак се оглеждам като начинаеща. Дано да свикна бързо.

Няма как да не си помрънкаме, караме се с близките си, пък ние сме семейство.

Аз имах много поръчки от Кълъртрендските комбинации 2 за 4.90. Това е най-добрата им цена за годината и аз се възползвах подобващо.

Имали сега в крайна сметка в сайта коледно отброяване или аз не мога да го видя?!

Всички сте ми полезни, всеки посвоему - със зъбележките, оплакванията, снимките и съветите, с информацията, която давате, почерпили от опит или изнесена от кошера. Не искам никой да се сърди или да изчезва. Оставаме такива каквито сме! Иначе  ще е скука в темичката ни! Heart Eyes

# 437
Нелка, аз те разбирам напълно, за мен Ейвън също не е бизнес. Поръчвам само за мен и приятелки. Не бих си траяла срещу тези техни излагации, имам предвид комплекти, които пристигат на части...не знам как някой представител ще обясни тоя гаф на клиентите си  newsm78, все пак празници са, всички готвим подаръци....

Благодарности на всички, които помагат тук с отзиви и мнения, със снимки и брошури, но всеки има право на мнение, дори понякога негативно  Peace

# 438
Добро утро  santa2 Аз влизам не да се оплчача, а просто да споделя нещо. Вчера с отварянето на кашона ми установих, че един лосион за тяло Avon Sensuelle е заменен с крем за лице от серията Avon Care, обадих се на координаторката ми, казах й за грешката и днес трябва да се видим, за да й дам продукта за замяна т.к. в нашия град няма офис на Avon.
Вчера ни раздадоха календарчета на Нашата зона, ето как изглеждат те:

# 439
  • София
Здравейте, момичета!
Аз се получих кашона всичко е ОК. Благодаря ви винаги във ваше лице намирам най-добрия съветник! ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ, БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ !
п.с. нещо новата визия на сайта не ме кефи доста е сбутана частта с постовете и има много реклами

# 440
Нелка, аз те разбирам напълно, за мен Ейвън също не е бизнес. Поръчвам само за мен и приятелки. Не бих си траяла срещу тези техни излагации, имам предвид комплекти, които пристигат на части...не знам как някой представител ще обясни тоя гаф на клиентите си  newsm78, все пак празници са, всички готвим подаръци....

Благодарности на всички, които помагат тук с отзиви и мнения, със снимки и брошури, но всеки има право на мнение, дори понякога негативно  Peace
Негативно мнение към Ейвън - ок, но към хора не.

Относно гафовете на Ейвън - който е сърбал попарата с липси на несесери предишни години, пуска по-раничко поръчка.Колко от Вас могат да предвидят с точност какво ще ви поръчат клиентките(и колко комплекти с несесер)?

Много ми хареса колието от мотивационната.Ако някой желае да се раздели с гривната, за да си спретна комплектче, да ми пише  Hug.

Узи, докато ни управляват турци, това ще е моят подпис.В момента, в който обяват предсрочни избори, ще го заменя с Кубрат Пулев.Не ми е приятно да те дразня, съжалявам.     bouquet

Славена, изгубих ти поста.Ако не намериш кандидати за допълване, мога се включа с 2 комплекта ТТА.

# 441
Получих си и аз последния кашон за годината, макар и с един ден закъснение, защото вчера, поради незнайна за мен причина, в офиса нямахме право да получаваме каквито и да било куриерски доставки, пък били те и лични  Thinking Както и да е... Колието от мотивационната на мен много ми хареса. И аз ще кажа, че ако на някоя от вас й се разделя с гривната, може да ми пише, за да се разберем Simple Smile

Единственият проблем в моя кашон е, че от кремовете за тяло (които бяха 3 за 9.90), единият няма лепенки, но пък е за една много близка приятелка, която преди беше координаторка. Плюс това съм й го приготвила за подарък, така че няма да се ядосвам.

Честно казано съм маааалко разочарована от 12-те чифта обици. Някакси в каталога изглеждаха доста по-добре. Но за тези пари - толкоз  Laughing Ще си ги нося и такива Simple Smile

Пожелавам на всички много весели празници и топли моменти с любимите хора  Hug Това за мен е най-хубавото време в годината, много обичам Коледа  Heart Eyes

Скрит текст:
И все пак да се изкажа - новата визия на сайта ме връща 10 години назад  Confused  Joy

# 442
E, не ме подминаха и мен ейнвънските липси- червило UCR Sparkling Nude липсва, пристигнал е само молива  Mr. Green, чудесно просто

# 443
Здравейте момичета. Сестра ми стана представител преди 3 кампании, още не е получила номер и всичко поръчва през координаторката си. Аз първо бях клиент, но през тази кампания , две мои приятелки, на майтап направиха поръчки за по 50 лв. и влязох да почета тук вашата тема, която е много полезна. Вместо да моля сестра ми да звъни на координаторката си за това и онова , аз ще питам вас тук. Днес очакваме кашонче. Това което знаем , че няма да дойде са суфлета от стр.179/0078 6 , но пък с изненада се установи, че ще дойде серум стр.179/4525 2 , за който в първа поръчка, ни се каза , че бил изчерпан. Разбрах, че за да ползваш отстъпката си, трябва поръчката ти да е мин. 50 лв., така ли е?

# 444
lili_nikol, първото което трябва да направите е да си поискате номер на представител, за да имате достъп до сайта.Само първата поръчка се пуска от координатор.

Минимална поръчка - 50лв от брошура и Фокус, без бижута и часовници.

Питай, ако имаш и други въпроси  Hug.Много ми е любопитно - координаторката дава ли ви фактура за продуктите?Как виждате колко дължите и  колко ви е отстъпката ?

Танитка,  Crossing Arms.
Аз първа си поисках, ще ми я вземеш под носа  Laughing.

Tired

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 12:38 от martinidan

# 445
Координаторката е обяснила на сестра ми, че трябва да направи 3 поръчки от 3 поредни кампании, за да и дадат номер. А иначе в кашона има документи с цените на продуктите и вносна бележка за банката.

# 446
Документите и вносната бележка на името на сестра ти ли са?
Питам, защото ми е любопитно и странно.
Когато аз станах преставител, № се получаваше веднага след пускането на първата поръчка.Някакви нови условия ли има  Thinking?
Не че ми трябва много да знам  Mr. Green, ама що да не съм информирана.

# 447
Да, документите и вносната бележка са на името на сестра ми.

# 448
Координаторката е обяснила на сестра ми, че трябва да направи 3 поръчки от 3 поредни кампании, за да и дадат номер. А иначе в кашона има документи с цените на продуктите и вносна бележка за банката.

Да, документите и вносната бележка са на името на сестра ми.
В самите документи е и номерът и на представител. Не знам защо кординаторката ви е казала така, но от първата си кампания, т.е. от момента на регистрация сестра ти си има номер на представител. Във фактурата горе в дясно срещу надписа "номер на представител" може да види собствения си номер. В сайта на Ейвън да влезе, където пише " Влезте в сайта на представителя" и с номера на представител и опцията забравена парола да си влезе в сайта. Там може да огледа мотивационните си програми (като например за 1 поръчка на новоназначен представител може да получи парфюм за 1 лв. и др.).Може да види какви поръчки са и пускани и сама да си пуска поръчките вече.

# 449
Не е вярно,аз получих още след обработването на  регистрацията си номер на представител.Това го казва,защото след  3 поръчки от 3 поредни кампании,тя започва да печели от теб т.е ти ставаш член от нейния екип. Като не ти дава номера,тя контролира и дори да не събереш поръчка от мин.50лв. ,тя ще доплати, само и само да направи така , че ти да си в нейния екип и съответно от всяка твоя поръчка да печели от теб.

Общи условия

Активация на акаунт