Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 5

• 75 151
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
Ети Heart Eyes Hug  много моля да ме извиниш Praynig

Объркала съм се и мислех ,че Мони е пуснала фрагмана и текста .

Дано не съм те  обидила./днес не съм добре с кръвното Cry/

Обмисля нещо Кямран newsm78.Не спи и не сънува! Laughing

# 46
Ети, огромно БЛАГОДАРЯ !!!   smile3525 newsm51 smile3525 newsm51  love001

Край, аз съм разбита! Изгледах фрагмана около 20 пъти...

Сега пък Фериде му причинява болка. Разби му сърцето на парченца, с неговите думи.
Само се моля да не е сън, мечта, няма да го понеса след всички емоции, с които ни зареждат.

Себи, Hug  Heart Eyes   заради тези Чучулиги всички ще вдигнем кръвно. Пожелавам ти след този фрагман всичко да е наред .  Peace
 .

Бурак с играта си направо ме зашемети. Побърква с тези погледи.   Направо не можах да спя от неговите погледи във всичките сцени и на кораба, и като стоеше на студеното навън, и с обувките и ...

Дива, Peace  аз и тази нощ няма да мога да спя след този фрагман. Погледът му във фрагмана, как се променя... Господи, дай ми сили.  Praynig Embarassed Two Hearts

Излезе и със субтитри.

http://vk.com/video_ext.php?oid=222537515&id=166811647&h … 1942cdbc&hd=1

Последна редакция: ср, 04 дек 2013, 22:29 от Moniiica

# 47
Ети Heart Eyes Hug  много моля да ме извиниш Praynig

Объркала съм се и мислех ,че Мони е пуснала фрагмана и текста .

Дано не съм те  обидила./днес не съм добре с кръвното Cry/

Обмисля нещо Кямран newsm78.Не спи и не сънува! Laughing

Себи, Heart Eyes  с нищо не си ме обидила  Hug

Кямран има важни неща да обмисля Rolling Eyes първо как да признае любовта си на това диво момиче и второ как да и върне пръстена, а той върви заедно с предложението за брак..
Въобще не му е лесно на момчето..

# 48
Можеш да го изтеглиш и без да си Вип, трябва ти само регистрация

Имам регистрация.До сега теглих с нея епизодите,но сега като влязох ми излезе съобщение че рейтинга ми е малък и трябва да стана Вип за да мога да си изтегля фюлма.Но реших проблема и сега се тегли.Благодаря на всички за помоща  bouquet

# 49
Привет, момичета!  bouquet
 Благодаря на Филипова  bouquet и Алекс  bouquet за преводите, на Снежка  bouquet за новата тема, на Ети  bouquet за фрагмана и на всички Ви за споделеното мнение. Рядко пиша, но Ви чета с удоволствие...харесва ми етиката в отношенията тук...  bouquet
Но на мен ми идва вече в повече ината и опърничавостта на Фериде. Последните й желания във фрагмана сякаш са послание към човек, който познава не от години и откакто се е родила, а сякаш появил се преди дни в живота й. От толкова прегради би се изтощил всеки влюбен, но Кямран сякаш се храни и подсилва любовта си с тези нейни капризи. Ей това не е на мястото си за мен, та нима неговото търпение вече не е на предела?! Не искам да го виждам на колене пред нея- душата му е чиста и не заслужава униженията, на които го подлага любимата! Извинете за намесата, но това ми идва в повече в момента. Играят прекрасно, но това вече не ми стига...искам топлина в отношенията им по- скоро и дано се случи от следващата серия...Хубава вечер!!!  bouquet

# 50
  • Враца
Ети, Мони  smile3525 smile3525

Чудесен фрагман  - "с неговите камъни, по неговата глава" - бива си я Фериде. Той затова не смееше, горкият, да пристъпи толкова време в действие.  Joy Joy Joy Обаче се оказва,че любовта и е по-силна от ината.  Laughing Laughing  Как го гушна само.  Blush Предполагам, че няма да е сън.
Дано вторият фрагман не ни попари.
А и като се сетя, че  "Змийският поглед" е там и ще се  появи в къщата им и цялото им щастие ще отиде по дяволите  ooooh! ooooh!

Иска ми се една серия посветена почти изцяло на тях двамата  Praynig

Последна редакция: ср, 04 дек 2013, 23:16 от mama_an_ji

# 51

Аз малко се даврандисах  и пак се развълнувах от сериала .

Изгледах цялата 7-ма серия и то но един дъх  Laughing Laughing Laughing

Няма да ви отегчавам  с мойте вълнения и емоции но все пак да споделя Laughing

Не бях чувала до сега  и тези "мили" обръщения между двамата . Дивачка  и Некадърник,когато Фериде тръгна да се катери по дървото и след това падна в прегръдките на Кямран  и го обърка толкова много ,че цяла нощ бълнува и сънува Фериде в леглото на Нериман /малко и беше Mr. Green/

И сцената на масата  на вечерята когато Фериде  с тяхно разрешение ги осъди ,че с тази си реакция спрямо Неджмие са я превърнали в сираче.
И най- силно ме  хвана за гърлото реакцията на Сейфетин  ага като  се сети какви физиономии е правила като малка  дъщеря му  когато е пускал грамофона .Прибра се в кабинета и го пусна - грамофона....Това беше неговото извинение към нея Cry
/Много ме е срам като си помисля  как реагирах на сцената без превод.Мислех си ,че на фона на трагедията  в къщата си пуска музика-/Това ме кара да  се въздържам да коментирам докато не съм прочела поне на руски превода на последната серия-/

Мони за субтитрите

# 52
# 53
Ети, Мони, Филипова,  10х!   bouquet Heart Eyes  Чуден  фрагман и превод!

Красив клип!  нейните думи; неговото изражение; излизането, отразено в огледалото; песента - изпълнението и текста; нейното не си отивай; тяхната прегръдка!  Heart Eyes Heart Eyes

Обаче много хубаво не е на хубаво. Вторият фрагман вероятно ще ни върне на земята.  Чудя се ще им дадат ли възможност да се сгодят официално според обичая, или неприятностите ще завалят веднага. Ако кадията провали сватбата, може да се окаже, че като се върнат в Истанбул ще е ясно, че Фериде е жена на Селим по документи. Междувременно, ако и  Нериман  забърка нещо....

Себи, идеята за детските обръщения, които си запазват като големи е едно от най-свежите хрумвания в сценария. Дивачка и Некадърник моля ви се  bowuu
Сънтър и Сънтрела   Laughing - и така много ми харесва

shaane  Hug

Последна редакция: чт, 05 дек 2013, 00:23 от didibu

# 54

Боже..... :Rolling EyesТолкова приятно ми е  когато ги гледам двамата.

А след субовете на български Hug Hug Hug
 Филипова  Heart Eyes аз изчерпих май арсенала от думи с които искам да ти -благодаря   Flowers Four Leaf Clover удоволствието е двойно.

# 55
# 56
  • Враца

Ети, Мони, Филипова,  10х!   bouquet Heart Eyes  Чуден  фрагман и превод!

Обаче много хубаво не е на хубаво. Вторият фрагман вероятно ще ни върне на земята.  Чудя се ще им дадат ли възможност да се сгодят официално според обичая, или неприятностите ще завалят веднага. Ако кадията провали сватбата, може да се окаже, че като се върнат в Истанбул ще е ясно, че Фериде е жена на Селим по документи. Междувременно, ако и  Нериман  забърка нещо....

Диди, а аз тайно се надявам, ходжата да разкрие, че Селим женен за Фериде, всъщност не е Селим, а друг представил се за него  Praynig Praynig  и така да се разреши проблема с този брак Praynig Praynig
Но сценаристите надали ще искат да чуят тази идея  Joy Joy

Филипова, сърдечно благодаря за втората изненада днес!!!   bouquet  bouquet
  (Ще ни разглезиш  Joy Joy Joy)

Последна редакция: ср, 04 дек 2013, 23:51 от mama_an_ji

# 57

Мами,  да, едва ли искат да е толкова  лесно. А и документа е налице, все едно кой кой е. Ще видим кога може да се счита за невалиден...
дано не бавят озета или другия фрагман

# 58

А , с това решение  на сценаристите /не помня как е в романа/да се обяснят в любов по един толкова не традиционен начин  е изумително!
В трета серия първа част Кямран и каза   какво трябва да знае той  за да  се смята , че са влюбени  и изброи всички нейни характерни  особености-почесването по шията  ,когато  иска да остане незабелязана, как киха от цветен прашец, че пие чая с 5 бучки захари .....и т.н.

Във фрагмана Фериде направи същото-
Ако те  обичах Кямран щях да зная  ,че пиеш липовия си чай без захар, любимият ти сезон е есента , любимата дума "надежда".......

В тази серия Фериде е  вече  много по- зряла  и мъдра и Кямран го усеща. Затова си тръгна и с наведена глава и по-късно безкрайно щастлив.

# 59

А , с това решение  на сценаристите /не помня как е в романа/да се обяснят в любов по един толкова не традиционен начин  е изумително!
В трета серия първа част Кямран и каза   какво трябва да знае той  за да  се смята , че са влюбени  и изброи всички нейни характерни  особености-почесването по шията  ,когато  иска да остане незабелязана, как киха от цветен прашец, че пие чая с 5 бучки захари .....и т.н.

Във фрагмана Фериде направи същото-
Ако те  обичах Кямран щях да зная  ,че пиеш липовия си чай без захар, любимият ти сезон е есента , любимата дума "надежда".......

В тази серия Фериде е  вече  много по- зряла  и мъдра и Кямран го усеща. Затова си тръгна и с наведена глава и по-късно безкрайно щастлив.

Много точно Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт