МИС ''БГ МАМА'' - Коментарна тема

• 110 625
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 830
  • Варна
На мен ССФ ми е първа дружка и я обичам. Grinning

# 1 831
Аз нямам рецепта за горещ шоколад и не считам, че едва ли не всяка жена трябва да има. Затова участничката с рецептата за греяно вино ме изкефи - явно и тя няма рецепта, ама не е изровила някаква от гугъл, ами е дала рецепта за каквото тя пие през този сезон  Grinning

# 1 832
То май доста нямаме  рецепта, но отговорът на един такъв въпрос ми показва как  реагират отделните участнички - дали ще го обърнат на майтап, дали ще се измъкнат с финес или ще копират старателно от нета и т.н.

# 1 833
На мен ССФ ми е първа дружка и я обичам. Grinning

Разбираемо е - почти всички сме ССФ. Остава да не обичаме посестримите си. Едва ли са толкова много изключителните и необикновени форумки, които не са средностатистически. В този смисъл сериозно се чувствам ощетена откъм пожелания за здраве, щастие и т.н. от една от кандидат-миските.

# 1 834
То май доста нямаме  рецепта, но отговорът на един такъв въпрос ми показва как  реагират отделните участнички - дали ще го обърнат на майтап, дали ще се измъкнат с финес или ще копират старателно от нета и т.н.
И дали просто ще споделят това, което правят действиетелно...
Като чета последните страници изглежда, че човек трябва да отговори каквото и да е друго, но не и това, което наистина би отговорил, първосигнално.

ПП: Аз в тази тема научих, що е ССФ  Embarassed Значи кОнкурсът ме е обогатил  Mr. Green

# 1 835
Свърши ли конкурсът, че бях без нет 2 дена, и къде да видя класирането?

# 1 836
Свърши ли конкурсът, че бях без нет 2 дена, и къде да видя класирането?
Не, утре.

# 1 837
# 1 838
За мен въпросникът на Катрала е съставен много добре, въпросите са подвеждащи, позволяват както уикипедиини клишета за отговори, така и оригинално мислене. Особено въпросът за шоколада, направо в десетката.  Peace
Отговорите на G ми допаднаха повече със своята краткост, честно признаване на незнанието и липсата на желание да се докарва някому, отколкото дъългите преписи оттук-оттам с цел да се демонстрира интелект и отношение.

# 1 839
Много ме развесели това мнение:
Наличие на интелект открих само при "Е", така че давам 10т.
  Cry

# 1 840
  • София
За мен въпросникът на Катрала е съставен много добре, въпросите са подвеждащи, позволяват както уикипедиини клишета за отговори, така и оригинално мислене. Особено въпросът за шоколада, направо в десетката.  Peace
Отговорите на G ми допаднаха повече със своята краткост, честно признаване на незнанието и липсата на желание да се докарва някому, отколкото дъългите преписи оттук-оттам с цел да се демонстрира интелект и отношение.

Аз лично смея да твърдя, че не съм преписвала абсолютно нищо.   Simple Smile

# 1 841
 Нелечима болест е нуждата от внимание, добре, че не е заразна
Не е истина просссто, какво е способен да направи човек за малко внимание и чуждо одобрение, което всъщност му е абсолютно ненужно

# 1 842
Позитивната ми нагласа към този конкурс малко по малко си отива... Мисля, че всички допринесохме за това.  Tired

# 1 843
Позитивната ми нагласа към този конкурс малко по малко си отива... Мисля, че всички допринесохме за това.  Tired

Всички не, по-скоро публиката. Участничките се държат на висота.
Както написа някой по-напред, каквото и да отговорят доволни няма да има.

# 1 844
Аз като все неразбрала и разсеяна да си питам Embarassed - нали ще се разкрие коя участничка зад кой въпросник е?

Снимките вече ги разбрахме(поне аз),но сега въпросника ми глозга любопитството Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт