МИС ''БГ МАМА'' - Коментарна тема

• 110 660
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 935
Аз понятието БНД го научих от една тема (когато модернизираха форума, изведнъж се откриха нови хоризонти пред скучаещия ми взор във вид на непознати досега подфоруми), където един се чудеше дали  да не живее заедно с жена си, детето си, любовницата си и евентуалното им дете с любовницата в общ дом.

# 1 936
Аз понятието БНД го научих от една тема (когато модернизираха форума, изведнъж се откриха нови хоризонти пред скучаещия ми взор във вид на непознати досега подфоруми), където един се чудеше дали  да не живее заедно с жена си, детето си, любовницата си и евентуалното им дете с любовницата в общ дом.

Хахах,този и аз го четох,сладур!Да случи жена ,като мен да го почерпи с чай от татул:)
Манчестър,секса не го зарязвам,дори заради БГ МАМА:)
Ванилия,в темата за Сливането на профилите,кака Сийка ми даде линк.Аз не знам как да го поставя тук Embarassed

Ето ви основните критерии за ССФ:

Тази тема не цели да обиди никого, а просто да се позабавляваме. Прави ми впечатление, че профила на средностатистическата форумка изглежда почти винаги така:

1.Тя е перфектна домакиня. Прави всичко помеждудругото       
2.Винаги децата й са нахранени, изпрани, послушни и приспани!
3. Тя спортува редовно поне 3 пъти в седмицата
4.Пазарува редовно и винаги хладилника й е пълен догоре и подреден.
5. Не обича да й е мръсно и поддържа перфектния ред у дома.
6.Мъжът й е най-романтичния, чист и спретнат съпруг.
7. Пише винаги на кирилица без нито една правописна грешка.
8. Ползва винаги маркова козметика от най-скъпата.
9.Дрехи пазарува единствено от бутици по последни модни тенденции.
10. Ходи редовно на гинекологични прегледи.
11.Готви най-засуканите манджи.
12.Винаги свекървата е много лоша!

Последна редакция: нд, 05 яну 2014, 23:13 от JACKLIN*

# 1 937
# 1 938
Ех, аз отпадам по минимум 5 параграфа, язък  Joy
ПП: корекция... по 8!

# 1 939
в момента само на гинеколог ходя редовно  Whistling
иначе прибавям спортуването, в останалите графи никъде ме няма и ми е мног добре  Mr. Green

# 1 940
Изключвайки 1 и 1/2 по всички други критерии отпадам hahaha  Joy

# 1 941
  • София
Аз понятието БНД го научих от една тема (когато модернизираха форума, изведнъж се откриха нови хоризонти пред скучаещия ми взор във вид на непознати досега подфоруми), където един се чудеше дали  да не живее заедно с жена си, детето си, любовницата си и евентуалното им дете с любовницата в общ дом.

Хахах,този и аз го четох,сладур!Да случи жена ,като мен да го почерпи с чай от татул:)
Манчестър,секса не го зарязвам,дори заради БГ МАМА:)
Ванилия,в темата за Сливането на профилите,кака Сийка ми даде линк.Аз не знам как да го поставя тук Embarassed

Ето ви основните критерии за ССФ:

Тази тема не цели да обиди никого, а просто да се позабавляваме. Прави ми впечатление, че профила на средностатистическата форумка изглежда почти винаги така:

1.Тя е перфектна домакиня. Прави всичко помеждудругото       
2.Винаги децата й са нахранени, изпрани, послушни и приспани!
3. Тя спортува редовно поне 3 пъти в седмицата
4.Пазарува редовно и винаги хладилника й е пълен догоре и подреден.
5. Не обича да й е мръсно и поддържа перфектния ред у дома.
6.Мъжът й е най-романтичния, чист и спретнат съпруг.
7. Пише винаги на кирилица без нито една правописна грешка.
8. Ползва винаги маркова козметика от най-скъпата.
9.Дрехи пазарува единствено от бутици по последни модни тенденции.
10. Ходи редовно на гинекологични прегледи.
11.Готви най-засуканите манджи.
12.Винаги свекървата е много лоша!

Добре де, ама кому пука от тая работа? newsm78

# 1 942
ехх, едно време какви са били мадамите тук, сега пълен антагонист е новото поколение...

на никой не му пука за нищо  Joy затова сме я докарали до това положение и едвам се поместваме в листата

# 1 943
  • Пловдив
 Joy
май само гинекологичните прегледи са ми редовни и кирилицата /при пунктуацията имам пропуски/.

# 1 944
Популе,шега е това,шега:)Не е нужно да ти пука Peace

# 1 945
  • София
Популе,шега е това,шега:)Не е нужно да ти пука Peace

Шега шега, колко да е шега...За да измисли някой подобна шега, със сигурност има основание... Thinking

П.С. Шегата е мек начин да кажеш на някого истината в очите.

# 1 946
Аз горе-долу на половината от две точки отговарям  Joy Не обичам да ми е мръсно, ама хич не мога да го докарам перфектно. Пиша на кирилица, обаче... абе, да речем, че само правописните грешки броим, без пунктуационни, технически, граматични и т.н., горе-долу се справям.

# 1 947
Тогава трябва да попиташ този, който го е измислил Simple Smile

А според мен в определени моменти, в определени коментари, всяка една от нас може да изглежда по горе-описания начин. И ако някой забрави, че човекът не се свежда само до един конкретен пост, може и да се подразни... Така си мисля Simple Smile

# 1 948
  • София
Евелин,ако ти си на аватара непременно се кандидатирай за следващия конкурс!

Само да има нов конкурс....и съм там,е, с малко по-различна физиономия от аватара амаааа Joy

# 1 949
  • В Космоса

А според мен в определени моменти, в определени коментари, всяка една от нас може да изглежда по горе-описания начин. И ако някой забрави, че човекът не се свежда само до един конкретен пост, може и да се подразни... Така си мисля Simple Smile

Абсолютно е така! Wink

Общи условия

Активация на акаунт