Как простихте изневяра?

• 26 928
  • 198
  •   1
Отговори
# 15
Vaninaa, ще дам малко по-различно мнение.

за мен
, това между тях е приятелство - обяд, писане по Скайп, работа един до друг. Когато човек стане част от ежедневието ти(както е станала тя, просто няма начин да прекарваш по 8 часа на ден с един човек и да не стане така), рано или късно се привързваш малко или много към него. Тъпакът, извинявай, твоят съпруг, като някой 17 годишен пубер, е решил, че това е влюбване. За мен това не е влюбване.

Всъщност и аз не знам днес как са се подредили звездите на небето, че да мисля така. Обикновено съм от крайна по-крайна и цинична.  newsm78 newsm78

Но за добро или зло, повечето хора прекарват много повече време с колегите си, отколкото със семейството и драмите са готови. За това от дете съм убедена, че майката и таткото трябва да работят на едно място.  Grinning

# 16
Бих простила в тази ситуация, не е рецидивист  Wink, имате две деца. Бих опитала да продължим. Признал си е, начесал си е крастата. Всеки има нужда да избяга от сивото ежедневие по един или друг начин. Не че го оправдавам. Ако не излизаш по женски или нямаш други занимания/ спорт, хоби и т.н./ си намери, да не смята че си вързана вкъщи и го чакаш. Както са казали и другите дръж го в напрежение и не замесвай децата/особено голямото/.

# 17
За мен не е иневяра щом няма секс. Какво значи психическа изневяра - че си мисли за друга ли? Платоническата любов има шанс да мине само при девствените, при другите без секс нещата се разсъхват. Да си признаеш за флирт пред съпружието обаче е голяма идиотщина.

Ситуацията не е приятна, но не бих си развалила семейството само заради това.

# 18
Според мен ако не лъже, че просто си излизат като колеги, REAL_WOMAN е права. И аз съм имала такъв момент в предишна сериозна връзка - смятах, че съм "влюбена" в колега, защото ми беше интересно да си говорим, харесваше ми да си пишем по скайпа и да ходим на обяд. Та то не бяха терзания дали да споделя на партньора си, как да постъпя...И хоп - след месец-два нямаше и следа от "влюбването". Пак си бях приятелски привързана към човека, но и само при мисълта да имам нещо с него като мъж - целува, прегръдка, секс и бях ето така:  Sick . Та дълго време след това не спрях да се благодаря за благоразумието да не си съсипвам връзката с признания за небивали влюбвания.

Иначе и аз смятам, че е било грешка да споделяш с децата. Ако бях на твое място, щях да дам още един шанс, но щях да го поизмъча доволно - деликатно и с вкус.  Peace

# 19
Задължително е обаче да спрат да работят на едно място и да не се виждат и общуват повече Peace Иначе ако историята продължи под предлог "виждаме се само като приятели", значи няма шанс за спасение. Само ако всичко спре и мъжът е изцяло и само със семейството си. За съжаление друг вариант няма.

# 20
Абе приятели, приятели, ама ако има и сексуално влечение, е там вече оттърване няма. Наистина трябва рязко да смениш средата.
Говоря от личен опит на човек, който обича да си го "вади" там, където си вади хляба, та и два пъти така се "ожени" един вид, разбирайте единия път с брак, другия- без.
Ако наистина не е имало нищо между тях, мисля, че ще се разминат нещата, всеки има такива мисловни залитания, важното е да не са подплатени с действия. Времето ще притъпи всичко.

# 21
И на мен двете ми най-сериозни връзки са създадени докато съм работела с въпросните момчета. Но с единия не се виждахме на работа, просто бяхме в една фирма.
Но съм имала и колеги, с които сме прекарвали много време и сме били много близки, знаели сме си и кътните зъби, но без да се прекрачват никакви граници.

# 22
  • В полите на Пирин планина
Много неприятно. Опитах се да се поставя на твое място и ..., какво да ти кажа:
1. Лошо е, че за напред все ще имаш "едно на ум" и трудно ще му имаш доверие. А доверието е много важна база за връзката.
2. От друга страна мога да се съглася с REAL_WOMAN  и Кафе с Канела и това да е просто някакво залитане, криза, заради което не е оправдано да си съсипвате семейството.

Май много не ти помогнах  newsm78

# 23
  • Пловдив
Толкова ми е объркано и притеснено. Не знам какво да правя. Казва ми днес, че няма нищо. Просто се бил увлякъл, но не бил влюбен, но ужасно ме е страх да не му дам шанс и той да продължи да се вижда с нея тайно. Как ще си върна доверието, което съм имала толкова години, не знам. А го обичам и то много. Sad

# 24
Ами случва се човек да прояви симпатии към друг, да се влюби...не ми казвайте, че това може да се контролира и че можеш да се застраховаш  Stop Особено, ако работиш с въпросния човек и прекарваш по 8 часа с него.

Човекът явно също се чувства объркан от тази ситуация и е споделил с авторката - нещо, което аз не бих направила, но той така е преценил, че е редно.
Със сигурност не бих прибързвала с решенията, защото говорим за ситуация, която се случва за пръв път. И най-вероятно не бих преустановила връзката си.
Съвет не мога да дам, мога само да споделя, как бих постъпила аз.

Успех  Peace

# 25
  • Финландия
Имате деца и е трудно да вземеш решение.

Дори и да му простиш- постави условия. И гледай да се изпълняват. А най-добре е сега да искаш нещо за компенсaция, което си си го мечтала дълго- я ново кожено палто, я нова кола...(не се шегувам).  Колкото е по-скъпо- толкова по-добре сладура разбира какво ти е причинил.

# 26
Е, едно кожено палто ли струва здравото семейство? ooooh!

# 27

не. Просто мъжете оценяват повече жени, в които са инвестирали финанси. Факт.

# 28
Имате деца и е трудно да вземеш решение.

Дори и да му простиш- постави условия. И гледай да се изпълняват. А най-добре е сега да искаш нещо за компенсaция, което си си го мечтала дълго- я ново кожено палто, я нова кола...(не се шегувам).  Колкото е по-скъпо- толкова по-добре сладура разбира какво ти е причинил.

Много филми си гледала ooooh!
Да не би любовника ѝ да е кръшнал с друга? Мъжът ѝ трябва да наруши семейния бюджет, за да ѝ купи нова кола, или кожено палто. Тъпо!

# 29

не. Просто мъжете оценяват повече жени, в които са инвестирали финанси. Факт.

В кого е инвестирал повече, в съпругата си или колежката?
Струва ми се инфантилно всякакво условие, касаещо покупка."Прощавам ти, но трябва да си бръкнеш в джоба".

Общи условия

Активация на акаунт