Как простихте изневяра?

• 26 928
  • 198
  •   1
Отговори
# 135
Да простиш не е равносилно на това да продължиш да имаш доверие на изневерилия човек и да продължиш да го обичаш и желаеш като преди.

Това е и моето мнение.След изневярата се къса свързващата нишка във връзката-доверието.
Никога не е същото.Между двамата се намества съмнението.Предадения има периоди на агресия или самообвинение.Живота в семейството става непоносим за единия или за двамата и се стига до очакван край.Не винаги и не при всички.Някои успяват да простят искрено,да не дълбаят,да продължат гледайки напред.При нас не се получи.
  202uu

# 136
ProstoAz, аз пък се чудя, ако ти каже - "МИ стана ми... като я видях, тя ми пусна и така стана всичко..." по-удовлетворена ли ще си? Някъде съм чела, че мъжът винаги би изневерил, ако знае, че няма да го хванат - природа.   33uu
Не знам в таз тема ли някой писа, че хубавите мъже са неверни... пък ако знаете колко неверни са по-грозничките..  Whistling Те буквално се предлагат на всяка, та белким някоя от 100-те им върже - жалка работа. Хубавите поне имат стил.

# 137

Прочетох някъде и че мъжа държи повече на жена в която е инвестирал повече пари - абсолютно подкрепям това мнение!
Аз бях.  Embarassed Мъжете са много по-практични от нас. Ние все гледаме емоцията.
Правя си извод, че мъжете изобщо не държат на мен, ако това ще е критерият.  Joy
До преди да родя сама съм се оправяла и не съм позволявала някой "да инвестира пари" в мен.  ooooh!

# 138

Прочетох някъде и че мъжа държи повече на жена в която е инвестирал повече пари - абсолютно подкрепям това мнение!
Аз бях.  Embarassed Мъжете са много по-практични от нас. Ние все гледаме емоцията.
Правя си извод, че мъжете изобщо не държат на мен, ако това ще е критерият.  Joy
До преди да родя сама съм се оправяла и не съм позволявала някой "да инвестира пари" в мен.  ooooh!
Грешка! Laughing

# 139
Инвестиции в пари значи. Кой ви пълни главите с плява, девойки? Това не е връзка, а покупко-продажба. Не леж`те на тая, че някоя с по-големи хапка и глътка за инвестиции ще ви катурне.  Peace

# 140
Инвестиции в пари значи. Кой ви пълни главите с плява, девойки? Това не е връзка, а покупко-продажба. Не леж`те на тая, че някоя с по-големи хапка и глътка за инвестиции ще ви катурне.  Peace
  Инвестицията не е задължително да е в пари! Може във внимание, опит, любов и т.н. Laughing

# 141
  Инвестицията не е задължително да е в пари! Може във внимание, опит, любов и т.н. Laughing
Върни се и прочети, точно за пари иде реч.

# 142
А, много добре си ми беше. И сега искам да съм като преди.  Laughing От самостоятелността и свободата по-хубаво няма.  Wink

# 143
Върни се и прочети, точно за пари иде реч.
Четох, но се будалкам, защото иначе ми идва в повече...че ако някой "инвестирал в теб, значи те обичал".......то щом се считаш за обект, значи инвестират в теб, а ако си субект.....малко по-различно стоят нещата, но Луна, не ми се спори с младежта, щото ще ме обявят за скучна и изостанала Laughing

# 144
не ми се спори с младежта, щото ще ме обявят за скучна и изостанала Laughing
 Аз не знам ти за каква "младеж" говориш, че даже да мислиш и да спориш. Simple Smile Така като ти прочетох публикацията, предполагам, че визираш и мен в това число. Говорите за еманципация (повечето от жените), говорите за равенство и всички пишете така, сякаш сте мъже. Е аз не съм мъж, ще ме простите. Изкарвам достатъчно пари за да издържам и себе си, и детето си, и родителите си, и въпреки това покрай мен почти не е имало мъж който да не се грижи за мен материално. Защо ли? Сигурно защото тези, които не могат се чувстват зле. Защото тези, които не могат се чувстват по-слаби. Защо е така - защото в природата ни е закодирано мъжа да се грижи за жената по силния начин. Да се справя с трудностите. А жената - да се грижи по рутинния. Затова сме и (болшинството) - много по-емоционални, много по-верни. Интересното в случая е,че МЪЖЕТЕ много по-рядко биха развалили семейството си заради изневяра, за разлика от жените. Относно материалното - това е останало начин по който мъжете показват често мъжеството си - или поне голяма част от тях - имено с финансите мъжа успява да се грижи за жената. Аз не мога да разбера причината поради която в днешно време жените искат да са мъже във всяко отношение, дори в това да отнемат грижата на мъжа към жената от към силната страна. . Това супер изкривено и почти перверзно поведение ме кара да полудявам всеки път когато прочета как една жена дори не може да се зарадва на подареното ... нека бъде ПАЛТО (тук се заговори за палтото) от мъжа си! И повярвайте ми - той го е направил НЕ за да ви купи с парите си, а за да види радостта в очите ви (нека подчертая, че говорим за връзка, а не за подарено палто в краткотрайни секс отношения). За да се почувства той покровител над вас - Вие - нежното крехко създание. Защото не е така романтичен (както са повечето жени) и защото това е силния начин по който един мъж притежаващ пари може да го покаже. Реално това няма да го разберат жените, имащи до себе си мъже на заплата и споделящи общ бюджет. И го е направил ((подарил е палтото) по този начин, защото така може да изрази себе си. Интересно ми е, ако се влюбите в мъж, който кара пет скъпи автомобила, има сериозен бизнес и триетажна къща, ще ви се стори ли за нормално, ако за празник той Ви подари букет в целуфан и кутия бомбони Еделвайс - опаковани в панделка (Не ми отговаряйте - всеки положителен отговор ще сметна за лъжа). И още един риторичен въпрос - смятате ли, че при горепосочената ситуация мъжа до Вас ще ви обича Simple Smile Вие да ходите пеша (Защото не можете да си позволите кола, да сте влюбени един в друг, но хем да ходите пеша, хем да си получавате Еделвайс бомбоните на всеки празник в продължение на години) а той покрай вас да минава със скъпия си автомобил и да ви маха и да казва " Чао,любима моя, навън е минус десет градуса, аз ще покарам BMW-то си"  ....  ... хахах Приятна любов Simple Smile Ако отречете,че такава възможност за любов е нормална - значи Вие сте зависими от парите, ако кажете пък, че е Нормалана - значи не знам кой се опитвате да излъжете - себе си, или мен и REAL_WOMAN например.

Всеки си избира стереотип на живот. Едни жени искат да са мъже и да не приемат нищо от мъжете си. Други предпочитат, дори да могат, да позволят на половинката си да усеща силата в ръцете си, която в днешно време се изразява така. От тази гледна точка напълно подкрепям мнението, че един мъж обича жената в която е инвестирал повече пари - разбира се - стига да има такива. Нека жени, които не разполагат с такива мъже да ни ми обсъждат коментара Simple Smile не за друго, а защото ще говорят само от гледна точка на ... нищо неразбиращи зрители. Предполагам, че ще ме нападнат и въпреки това съм сигурна, че всяка жена намира истина в казаното.

Жената е много по сенситивна - усеща нещата, и трябва да се води от шестото си чувство - не смачквайте мъжете! Така както вие искате мъжа ви да е романтичен, да е галантен, да ви носи на ръце, така и той иска ВИЕ да го накарате да се почувства силен и ако МОЖЕ да си позволи палто - то като Ви го подари му се порадвайте Simple Smile

Живи и здрави, пак ще кажа това е най-важното. За да не избягам от темата ще коментирам тази публикация,
ProstoAz, аз пък се чудя, ако ти каже - "МИ стана ми... като я видях, тя ми пусна и така стана всичко..."
която е пряко свързана с авторката на темата, тъй като тя също не е получила конкретно обяснение:
Със сигурност ще получа по-голямо удовлетворение от това някой да ми каже, че е бил объркан. Да не говорим, че това не би могло да е причина - аз говоря за причината, която е позволила да се стигне до там. ТО е ясно, че всеки изневерил или .... какво беше - му е станало или се е разтекъл!  Говоря за причината ЗАЩО е станало така. И тя се корени в отношенията между двамата. Още повече когато не става въпрос за моментна забежка - еднократна и кратка. А за дълготрайна странична връзка, каквато е имала и авторката. И ако мъжът и и каже, че просто му е станало и тя му е пуснала - да бяга, ако не може да се примири с последващите "ставания". Но ако изтъкне друга причина, която е осъзнал сам, която е обмислил и по някакъв начин е докоснала сърцето му - нека се размисли дали да не го допусне обратно до себе си и да му прости. Няма лошо - не всяка жена може да дели мъжът си с всички останали, както и не всеки мъж.

Последна редакция: пт, 03 яну 2014, 23:28 от ProstoAz

# 145
  • Варна
Не мисля, че бих простила изневяра ако разбера за нея.

Последна редакция: сб, 04 яну 2014, 04:37 от Веси @

# 146
не ми се спори с младежта, щото ще ме обявят за скучна и изостанала Laughing
 Аз не знам ти за каква "младеж" говориш, че даже да мислиш и да спориш. Simple Smile
С този дълъг пост кого и в какво убеди?Тъгата и безсилието в предните ти постове съществуват, въпреки материалните доказателства за любовта на човека до теб.Е да, стои при теб.Може би И заради инвестираните пари.

# 147
Аз съм съгласна с ProstoAz, че жените трябва да бъдат обгрижвани по всички възможни начини, най-вече финансово. Моят мъж се грижи прескрасно за мен.
НО парите носят самочувствие, показват просперитет, но чрез тях се съмнявам, че можеш да покажеш чувства и да изкупиш вина. С пари можеш да си фешън и актуална по кафенцата, но не могат да заместят самоуважението ти или любовта на мъжа ти. Имам много приятели с големи възможности. Кръшкат като откачени, а на жените си купуват разни парцали. И какво от това, те парцалите също си имат сезон, излизат от мода бързо. А жените им си стоят сдухани и пълни с комплекси, че мъжете им чу..т каквото видят. Е, мерси!

# 148
Това, че един мъж ще хвърля парите си за теб, не означава че не би го правил и за други. Simple Smile
Или просто ще излезе навън и ще си намери нещо безплатно и свежо за чукане...
Това е истината за съжаление, и колкото и да се убеждава една жена, че като му се ухили на донесеното палто...или каквото и ще да е там, метне му се на врата и му благодари 100пъти, а за завършек му извърти една свирка...той пак няма да излезе навън и да потърси нещо по-различно.

# 149
С този дълъг пост кого и в какво убеди?Тъгата и безсилието в предните ти постове съществуват, въпреки материалните доказателства за любовта на човека до теб.Е да, стои при теб.Може би И заради инвестираните пари.
 Ама ти защо мислиш, че искам да убеждавам някой в нещо? Даже съвсем ясно съм казала, че всеки избира стереотипа си на живот.  Laughing

Относно тъгата ми - странно, аз самата не я усещам, но ти си я усетила в редовете ми. Тъга няма - има анализ. Така както анализирам своя собствен живот, така и публикацията на авторката. Намерила съм сходни особености - писала съм.

Относно модерните парцали - една уважаваща себе си жена трябва да може да си ги купува сама. Никъде не съм казала подобно нещо. Но ако има и уважаващ себе си мъж до нея е съвсем нормално да получава палто. И да му се зарадва и да и е ясно, че това е начин по който мъжа изразява силата и отношението си.

Общи условия

Активация на акаунт