СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 3

• 101 813
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
    В предишните теми някой я беше качвал от сайта на 91НЕГ, ако не се лъжа.

# 91
Някой може ли да ми припомни кои предмети от кои класове влизат в дипломата за след 12-ти клас.
Имаше някаква таблица.

Спасила съм презентацията от стария сайт на СМГ:

http://dox.bg/files/dw?a=448e61d0cc

Нямам идея колко е актуална.

# 92
Благодаря ти много!  bouquet

# 93
  • София
Новина, която мен лично много ме натъжи:

http://www.parvamatematicheska.com/news-bg/190-novini-za-badesht … si-2014-2015.html

Толкова се надявах Шаркова да ги поеме осиротялите ни девети класове. Какво ли ни чака догодина  Cry

# 94
Новина, която мен лично много ме натъжи:

http://www.parvamatematicheska.com/news-bg/190-novini-za-badesht … si-2014-2015.html

Толкова се надявах Шаркова да ги поеме осиротялите ни девети класове. Какво ли ни чака догодина  Cry

Очаквах го. Sad
Подкрепям я! Peace Grinning
Ще си спестя коментарите и мислите за себе си!!!

# 95
  • София
Фран, знам, и аз го очаквах и въпреки всичко някак се надявах, и аз я разбирам, и аз с две деца в гимназията ще си запазя мислите за себе си, но ... много ми е болно, защото ...

# 96
  • София
Става дума за това, че Шаркова  няма да води часове в СМГ повече, така ли ?

Аз си мислех, че ще съвместява работата си и на двете места...

# 97
  • София
Казва ли ти някой  Thinking Първото ми впечатление от публикацията беше, че
няма да води часове в СМГ, дано не е вярно.  Praynig

# 98
И защо да не води... изрично е написано, че набора се поема от 3-ма преподаватели.
Например - Стоянова - ЗП, Симеонов - СИП, Шаркова - школа / ЗИП със съответните ротации в зависимост от програмата и натовареността на преподавателите.
Наборът в ПЧМГ е само 3 паралелки и не може да запълни времето на толкова учители...

Поне аз не виждам каквато и да е причина за съмнение. Няма по-нормално нещо от това да поемеш еднакви класове на 2 места и за мен новината е потвърждение, че Шаркова поема 5-ти клас в СМГ.

ПП - това естествено са мои тълкувания, които не са подкрепени с никакви факти.

Последна редакция: ср, 04 юни 2014, 18:59 от kodbg

# 99
Подкрепям, че никъде не е казано, че Шаркова ще преподава само в ПЧМГ. Съвсем спокойно може да тъче на два стана и в това няма нищо лошо - повече деца ще имат достъп до изпитано ноу-хау.

Що се отнася до поемането на 5 клас - едва ли. Това са още осем години за да ги изкара докрай. Но има един осиротял девети клас (бъдещ десети), за който има нужда от класен. И това според мен е таман като по мярка за Шаркова. Да почакаме и ще видим.

# 100
  • София
Що се отнася до поемането на 5 клас - едва ли. Това са още осем години за да ги изкара докрай. Но има един осиротял девети клас (бъдещ десети), за който има нужда от класен. И това според мен е таман като по мярка за Шаркова. Да почакаме и ще видим.

От твоите уста в ... чиито уши трябва  Grinning

# 101

Хмм, след написаното от теб, знам ли, може и да е само в ПЧМГ. Не ми се вижда рационално пренастройването на ежедневното преподаване за 2 набора. Различен материал, различна подготовка, различни състезания, не е в синхрон
Ако наистина смяташ, че няма да се заеме с 5-тите класове...
От друга страна, ако се мести изцяло в ПЧМГ пък можеше да се очаква поемането на повече задължения и по други набори, както е например с г-н Златилов. В този смисъл конкретизирането за 5 клас не ми се вързва.
Но да, скоро би следвало да се изясни кой поема класовете в СМГ.

# 102
  • София
На мен ми се струва логично г-жа Шаркова да поеме бъдещия 10 клас в СМГ + 5 клас ЗИП/СИП в ПЧМГ, и може би една паралелка ЗП,  както и да води подготовката на отбора на бъдещия 8 клас, ако такъв успеят да направят тази година, но ми се струва че ще има. Не ми се струва невъзможно, подобно че и по-голямо задължение виждам да поемат и г-н Златилов, и Симеонов. Как успяват, за мен е загадка, но да са живи и здрави да се раздават така за децата!

# 103
  • София
Здравейте,

а кога се очаква да се разбере кой учител по математика кои паралелки в бъдещите 8 класове ще поеме, дали ще е преди реденето на желанията - това кой учител по математика ще поеме немската паралелка може би ще окаже влияние на тези, които имат предпочитания към определен математик!

# 104
  • София
Румяна Караджова преподаваше в СМГ и в ПЧМГ едновременно. При това водеше ЗП и ЗИП и на двете паралелки в ПЧМГ, така че е възможно да се работи и в двете училища...

Общи условия

Активация на акаунт