ДУБАЙ 4

• 61 469
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
  • софия
Нищо няма да питам  Naughty Laughing
Само да кажа, че сега видях абра и надали ще се кача на такова, много ми изглежда трошливо и потъващо.

# 181
Само да кажа, че сега видях абра и надали ще се кача на такова, много ми изглежда трошливо и потъващо.

Абрата е много яко изживяване, поне на мен страшно ми допадна Simple Smile Не я пропускайте Simple Smile

# 182
а колко в едно пътуване? по какъв начин ги взима от картата? предполагам че има някаква цена като тук - 1 лев билетче примерно и дали може да се купят от летището преди да се качим на рейса за първата метро станция?

# 183

Някой да не е гледал "Титаник" тази вечер?  hahaha Съжалявам за спама, но не се сдъжах  Mr. Green

# 184
а колко в едно пътуване? по какъв начин ги взима от картата? предполагам че има някаква цена като тук - 1 лев билетче примерно и дали може да се купят от летището преди да се качим на рейса за първата метро станция?

Има няколко вида карти, знам конкретно за Nol Silver Card, защото нея използвахме. Всички те могат да се купят от метростанциите. Тарифата зависи от това колко дълъг е преходът ви. За по-близки разстояния по-евтино, за по-далечни- обратното. Картата се сканира на четеца при влизане и излизане. На дисплея ви показва колко ви взима и колко наличност имате. И да не ме разберете сега сами ще го видите с очите си на първата метростанция, в която влезете. Може би дърпа малко по-скъпо на обединяващите станции. Категорично по-неизгодно е да си купувате всеки път отделни билети, особено ако ще използвате предимно метрото. Освен това ще ви се налага да чакате на доста дълги опашки. Картата е най-добрият вариант, защото така или иначе повече от 14 дирхама няма да ви вземе (за Nol Silver Card), а вие ще сте се возили ако искате двойно и тройно. Така че няма и какво толкова да ви интересуват тарифите, при положение, че за цял ден скитане ще ви вземе 5-6 лв. Не мисля, че можете да закупите такива карти от летищата. Някой да ме поправи, ако греша, моля  Simple Smile

# 185
# 186
  • софия
Можело, на изхода при офисите на рентакар.
И на другия ден като си я заредиш ти взимало изхабеното отгоре, поне така аз разбрах.
Но къде и как се зарежда...

# 187
  • София

Някой да не е гледал "Титаник" тази вечер?  hahaha Съжалявам за спама, но не се сдъжах  Mr. Green

Laughing Догодина като го дават и пак ще го гледам  hahaha

Roje и другите запознати, като казвате, че в Дубай е по-изгодно да се обменя валутата, т.е. най-добре в моловете, каква валута е препоръчително да си носим? Евро ли, долари ли? И все пак тъй като заплатите ни са в лева, а после купуваме или евро, ли долари, после отново превалутиране в Дубай...., не излиза ли в крайна сметка еднаква като цена обмяната? Аз мислех да обменям пак в чейнча на Графа, до пазарчето, а сега ме озадачихте, че не е изгодно....newsm78

# 188
  • софия
Еее, ти пък си чела по-малко и от мен  hahaha hahaha
Доларчета

# 189
# 190
Здравейте,
за първи път ще си  организирам пътуването сама и ми е притеснено . Резервирах хотел 
11-18.03.14г.  Ibis Al Barshа Моля по запознатите да ми кажат близко ли е до метро станция аз гледах, но не мога да преценя разстоянията Ще летя с Wizz макар, че още не съм резервирала билети Sad    Прочетох внимателно предишните теми сега ще се опитам да си направя програма и ще я споделя за одобрение.Simple Smile

# 191
  • софия
Аз като го гледам е на 5 минути път от метрото.
Мога само да те посъветвам като видиш евтини билети да ги купуваш веднага. Аз така ги изпуснах докато се чудя и правя сметки ще имам ли пари и за хотел и за всичко.

# 192
Хотелът е ок като разположение. Предполагам, че можеш да анулираш безплатно резервацията, на мен лично ми е странно да се резервира първо хотел.

# 193
Да мага да анулирам резервацията. Първо билетите  ще запазя тогава:) първа грешка Simple Smile))

Последна редакция: пн, 06 яну 2014, 11:42 от jakinka

# 194
  • софия
Билетите ги купуваш направо, май няма опция за резервиране  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт