КОРОНАЦИЯ MISS ''BG MAMMA'' 2014

• 5 348
  • 44
  •   1
Отговори
# 30
  • Ямбол

За нищо!

Съвсем се обърках с темите покрай конкурса, та не обърнах внимание, че тази е поздравителната.  Blush

Честито, момичета!   bouquet

Катралчето я поздравявам, че организира и осъществи докрай всичко това с много търпение и толерантност, въпреки м*ерда-та по пътя.   bouquet  

# 31
Много се радвам, че koikoi доказа, че красивите лейки, не винаги са кухи  Heart Eyes Party
Честита победа и на трите дами!

# 32
  • София
Благодаря на всички гласували за мен, както и на тези изказали негативни мнения, наистина действат освежаващо.
Поздравления на Катрала за старанието и търпението   bouquet
От интелектуалния кръг симпатизирам на Аои ( номер 4) и специално я поздравявам, като цяло много ми хареса, не ме подразни нито веднъж.
Друга моя фаворитка беше номер 5, сега не се сещам ника. Някак я харесах и въпреки не добре подбраните снимки и малко претупания въпросник, има нещо готино в тази жена  Laughing
Ванилия (номер 6) също ми е симпатична, може би с коментарите си оставяше малко лошо впечатление, но същото се отнася и за мен.
Беше интересно занимание, единствено съжалявам, че се разкрих и не успях да участвам активно в коментарите.

# 33
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Честито на форумната мис и на подгласничките и Hug
Класирането се препокрива с моите желания, и въпреки леките турбуленции в самия конкурс, мисля се получи достатъчно обективен накрая. На критикарките оттатък ще кажа- хванете се организирайте нещо съвсем сами, опитвайки се да задоволите целия Клюкарник (Лиляна, не ми излизай с номинациите в литературния, съвсем несравними категории са Mr. Green), и ако се справите по-добре, вадете кръста за Катрала.

# 34
Честито на победителките!   bouquet
Поздравление за куража да участват на всички участнички!   bouquet
Малко е тъжно, че точно тази тема трябваше да има най-много публикации и страници от всички кръгове, но да приемем българската реалност, такава каквато е.
С удоволствие гласувах във първият кръг, а в последният малко ми е неудобно, че трябваше да се аргументирам за отрицателният вот, още повече когато по-късно разбрах, че това е същият участник, на който съм  дала много точки в началото Tired
И от мен поздравления на Катрала за старанието.

Последна редакция: нд, 05 яну 2014, 12:13 от basis

# 35
  • Milano
Честито на победителката и на подгласничките.

koikoii
беше моята фаворитка, много хубаво момиче.

# 36

Малко е тъжно, че точно тази тема трябваше да има най-много публикации и страници от всички кръгове, но да приемем българската реалност, такава каквато е.

Това не го разбрах, какво искаш да кажеш?. Признавам че темата не съм я следила,  основно защото течеше по  празниците, когато  съм била постоянно в купон не съм имала ни най-малко желание да прекарвам  време във форум. Peace

# 37
$hantal off , аз също не съм гласувала във два от кръговете, изпуснала съм ги.
Сравнявайки темите за поздравление относно конкурси със подобни във други държави разликата е огромна, това имах предвид. 

# 38
  • София
Честито на победителката - напълно заслужено!  Heart Eyes
Честито и на подгласничките й.   bouquet

Аз си имах фаворитка, за която гласувах, и тя спечели. Признавам си, не съм се интересувала от въпросници и прочее.  Crazy

# 39
  • София
На победителката и подгласничките й честито (и да почерпят  cheers)
На всички участнички аплодисменти за куража   Hands Clap
На Катрала   bouquet за търпението

Последна редакция: пн, 06 яну 2014, 16:54 от Вампи

# 40
Радвам се, че моята фаворитка е на второ място.
Много я харесвам, много отдавна, много преди всичко това тук
Simple Smile

Ла Катрала, много търпение ти е било нужно за да направиш това, сигурна съм.
Поздравления!

# 41
Благодаря alina_si!
В някоя отчетна ли сме се засичали?   Embarassed

# 42
  • London
Мерси, на всички за милите думи към мен. Blush Трогнахте ме. Heart Eyes

# 43
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Катрала, аз поне не съм се старала да съм мила. Обикновено си казвам директно мнението, и в случая- евала ти за нервите Peace.

# 44
Благодаря alina_si!
В някоя отчетна ли сме се засичали?   Embarassed

Скрит текст:
Не... вече не помня.. но отдавна те засичам по разни теми...
Напоследък в Да си преправим мебелите, но преди те помня, когато живееше в Казанлък и беше с друг ник... понеже и аз съм учила и живяла там.

Общи условия

Активация на акаунт