Интериорен стил по аматьорски 19

• 57 679
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • Майничка
Сигурно като я думнеш м/у рогите, за да я нагласиш, без ръката ти да отскочи?

# 616
  • Варна
Ема, с тези шарени възглавници по диваните малко се успокоих... гледам са наредили червено до циклама и малко оранжево, пък никак не дразни. Утре ще ви фотна моите цветове за дивана, за сверка на преценката!

Ама това си е класическа комбинация. Peace

# 617
По-късно ще разглеждам апартаментите обстойно, На пръв поглед - ми има си някои направо грозни стаи  Mr. Green Единственото им хубаво е, че е влязъл фотограф, дотътрил си е осветлението и е направил яката снимка. Като е облякъл собственичката в подходящ цвят дреха. Ей, това хубавата снимка може да промени много едно помещение Simple Smile

Ема, с тези шарени възглавници по диваните малко се успокоих... гледам са наредили червено до циклама и малко оранжево, пък никак не дразни. Утре ще ви фотна моите цветове за дивана, за сверка на преценката!

ПП: на мен форумът си ми е стария!

Как една възглавница става "karate choped"?

Явно като е прегъната посредата! Simple Smile

# 618
На вас случвало ли ви се е да се пристрастите към някой цвят или сте с трайни любови?

За мен важи единствено, че съм с траен хейт към лилавото, иначе обичам всички цветове и нямам фаворити.
И ако от лилавото все пак харесвам много тъмните нюанси и с повече синьо, то тазгодишната Radiant Orchid ми е сред най-неприятните цветове. Rolling Eyes

Gargamela е обяснила много добре и много образно как се упражнява karate chop върху възглавница. Mr. Green

Логото на Dunkin' Donuts е доказателството, че циклама и оранжево могат да живеят задружно и щастливо заедно.

# 619
  • Варна
Хм. Аз хейтя всичко кафеникаво, землисто-зелено и въобще топлата охра гама, така любима на много българи.
Установих, че любовта ми към студените тонове се разпростира не само върху личното ми облекло, но и обкръжението ми като цяло. Не се чувствам добре в "топли" интериори и дрехи.
Иначе това лилаво не е никак лошо.

# 620
  • Пловдив
Аз пък не обичам да живея в стаи с наситени цветове. Обичам по-.... бозави Simple Smile И кво от туй? Живея си щастливо в прасковения хол и проблем си нямам Simple Smile

# 621
Тоя път Пантоне се изложиха! Цвета им е модерен в БГ от 5-6 години. Пфуй, отврат е! И баш с орхидеите на кухненските гърбове или гардероби. Струва ми се, че е шега.

# 622
  • Майничка
Землисто-зелено и бежаво са моите цветове в момента. Не за дрехи, за интериор.
Някой ден, когато всички вкъщи станем чистоплюйници и подредени (или, по-реално, като си вземем 24-часова домашна помощница  Mr. Green), тогава може и да декорираме по-цветно, но засега, под натурията от книги, играчки и т.н., приемам само неутрална, носеща на мръсотия база.

# 623
И баш с орхидеите на кухненските гърбове или гардероби.
Ахахахахаха, и това, да! Joy

# 624
Хм. Аз хейтя всичко кафеникаво, землисто-зелено и въобще топлата охра гама, така любима на много българи.

Аз тогава си вземам думите назад - не съм от твоята школа  Laughing Обичам и гореизброените, обичам и тюркоаз, и шартрьоз, и сьомга, и teal...
А как определяте цветовете като топли или студени  Thinking? Изключвам вариантът, при който някъде е написано кой какъв е точно, по дефиниция. Как ги "усещате"? Питам, защото неведнъж, четейки тук, съм имала точно обратното усещане за коментиран цвят, определен като топъл или студен  Rolling Eyes

# 625
Тоя път Пантоне се изложиха! Цвета им е модерен в БГ от 5-6 години. Пфуй, отврат е! И баш с орхидеите на кухненските гърбове или гардероби. Струва ми се, че е шега.
  202uu
Вчера видях, че и дрехите по витрините на магазините в нашия град са в тази розово-лилава гама /ужас просто/.

# 626
Трябва да сме по-умерени в приказките си, особено когато някой ни е "поканил" в дома си, така да се каже.

Пфуй, отврат е! И баш с орхидеите на кухненските гърбове или гардероби. Струва ми се, че е шега.
И ти се изказваш неправилно Crossing Arms Вместо да кажеш "Тоя път Пантоне се изложиха! Цвета им е модерен в БГ от 5-6 години, пък те чак сега се сетиха! колко са прости, пък ние ехееее!" Joy

Отивам да гледам парижките къщи.

ПП. Ми не ми харесаха.

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 16:53 от птица

# 627
  • В кошера...
И аз несъзнателно избягвам лилавото, и всякакви оранжеви, керемидени нюанси, освен много тъмни версии. Сигурно има и психологическо обяснение, макар, че много не им вярвам.
Иначе орхидеята е супер - имам я, но само като цвят за цвете я преглъщам.
Това не значи, че в определени "божествени" интериори няма да ги преглътна тези цветове. Нали затова съм тук!

# 628
  • Пловдив
     Благодаря ви, момичета за идеите. И аз от години съм фенка на студените цветове. Сега съм си наумила да заменя прасковения цвят на кухнята у майка ми с duck egg цвят. Вероятно няма да се даде без предварителни преговори. Grinning Лилавото го харесвам, но в момента го обмислям като елемент /но не като картинка на орхидея на вратичките на шкафа/ Grinning

# 629
  • Варна
Аз пък розово не харесвам, онова прасешкото. Мога да го преглътна комбинирано с нещо, ама много малко да е капнато от розовичкото.

И това лилаво също, само в кашмирени шарки с тюркоаз и смарагдово някак го възприемам. Но пък харесвам тъмното пурпурно/индигово лилаво и то много!

С другите цветове общо взето нямам проблем, само оранжа и яркото жълто ми действат зле прсихически в големи количества.

Общи условия

Активация на акаунт