Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е програмата Son-Rise и какви материали се споделят във форума?
Какви са препоръките за учебниците и сборниците към тях?
Какво представлява тестът „Погрешно убеждение“ и какви са наблюденията на участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е програмата Son-Rise и какви материали се споделят във форума?
Програмата Son-Rise е образователна и терапевтична програма, предназначена за деца с аутизъм. Във форума се споделят материали, свързани с програмата, като игриви документи, модели за развитие и предложения за превод на материалите на испански. Освен това се споделят опит и резултати от прилагането на тестове и упражнения, които са част от програмата.
-
Какви са препоръките за учебниците и сборниците към тях?
-
Какво представлява тестът „Погрешно убеждение“ и какви са наблюденията на участниците във форума?
Тестът "Погрешно убеждение" е предназначен за оценка на разбирането на децата, особено тези с аутизъм, за вътрешни вярвания и възприятия. Участниците във форума споделят своите наблюдения и резултати от прилагането на теста, обсъждайки реакциите на децата и техните интерпретации на ситуации, които изискват разбиране на чужди убеждения.
-
Как да отговоря на въпросите на детето относно темата за мъжете и жените?
-
Как мога да помогна на детето си, което често досажда на хората с разговори по различни теми?
знам за тях.
Има, но не са за всички. Аз лично съм се отказала от всякаква надежда за държавна помощ в това отношение. Каква е тази група в Дървеница? За сега при нас се поуталожиха нещата, но...Как така са ви изритали от ДГ. С памперс ли е малката все още? Аз поне с дневние се заинатих да го махна, за да не мрънкат. Има инциденти чат пат, но...това е положението. Пробвай се с групите в Младост, има и много доволни майки, както и от групата в Бояна. На мен лично са ми супер далечни дестинации и за да го водя там трябва да не ходя на работа
Но аз за това говоря от началото на месеца
Обува един крачол, събуе го. Обуе втори, събуе го...и така до безкрай. Днес отиде на градина само по тениска. Добре, че в колата успях поне яке да му облека