Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията относно контрацепцията след раждане?
Какво е мнението за използването на Одорхекс по време на бременност и кърмене?
Какво да правя, ако бебето ми хълца или отказва да суче?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията относно контрацепцията след раждане?
-
Какво е мнението за използването на Одорхекс по време на бременност и кърмене?
-
Какво да правя, ако бебето ми хълца или отказва да суче?
Когато бебето ви хълца, можете да се опитате да го накарате да суче от гърдата си или бутилка, ако не желае. Ако то продължава, оставете го да почива и леко го потупвайте или масажирайте гърба му. Наблюдавайте реакцията му и действайте според нуждите му. Ако бебето ви отказва да суче, опитайте различни техники за стимулиране на храненето, като например поставяне на бебето на гърда преди всяко хранене, цедене на кърма и допълнително изцеждане след кърмене. Важно е да се консултирате с педиатър или специалист по кърмене за подходящи съвети относно този проблем.
-
Какво да правя, ако бебето има жълтеница?
-
Какво мислите за Rotarix?

Снощи беше интересно при нас..мъжо хърка от едната ми страна, Радина от другата
Ето един
Ако нещо е неясно- питай смело!
Момичета направо съм пред нервна криза свекърва ми всяка вечер идва взима Мирославчо разнася го из стаята и той после реве да го нося,резултата е на лице вече заспива само на ръце и гърба ми е все едно тир ме е блъснал.Мълчах,търпях,стисках зъби но до снощи размяташе го като парцал без да му пази главата казах й един път дръж му главата тя пак нейното си знае накрая така му преметна главата че се ядосах и в буквалния смисъл и го отскубнах от ръцете
Постоянно си налага тъпото мнение без да го искаме и все тя е правата направо откачам моя снощи се ядоса и й каза роди си едно лапе и си го гледай както си знаеш на нас акъли не ни трябват и тя си слезна долу .Инай ме дразни че не разбра че тя това дете няма да го къпе защото не го пази и всяка вечер ме пита къпахте ли го и защо не ме викнахте АУУ направо ... НЕЗНАМ

Лизи се буди два пъти да папка, като беше направила пауза по 3,5-4 чАса + след кърменето не е мъцала както обикновено, а просто си заспиваше веднага. Сутринта спахме до 9.10.
Не мога да повярвам.
Пу-пу!! Дано все така бъде.
Аааа забравих, пораснали сме с цяло кило и 4 см. 

Не мога и не искам да си представям през какво сте преминали ТМ...
Толкова се радвам, че вси4ко е зад гърба ви, вече сте си у дома и се радвате на прекрасното си здраво слънчице! 
Вече ходи ли по голяма нужда? 

мн.кърма и много силна струя,като слагам малкия той веднага се задавя,аз го махам оставям да изтече кърма,слагам го пак и отново същото.Резултат-силно изнервено и ненахранено бебе и аз на ръба на отчаянието.Опитах всичко,което прочетох и не помага,дали го правя грешно или незнам,но ще се побъркам вече.Накрая за да нахраня малкия,се цедя и му давам от шише.Докато се цедя забелязвам,че струите от зърната ми са няколко и доста силни.
ИМАМ ЕДИН ВЪПРОС:колко време е годна изцедена кърма,на стайна температура?Четох в нета че може да се ползва до 8-10часа след изцеждането,наистина ли е така?