НВ-ВМХ, част 72

• 38 573
  • 732
  •   1
Отговори
# 360
юле, честит празник днес!
много здраве и усмивки на шушито ти!
 Hug

... Тази йога и учителят така го побъркаха, че момчето спря освен да яде животински храни, спря и да докосва приятелката ми, гнусеше се да я целува, защото била живо месо.
С едно на ум да се мисли.
Shocked Shocked Shocked
за такива като "учителя" трябва непрекъснато да е открит ловния сезон
извратеността им явно няма граници

# 361
Много е ужасно, когато разни такива идеи попаднат на болно място...  Sad

# 362
Юле Честит празник, малко с закъснение.   bouquet
Вчера и моята голяма госпожица стана на 7 и хапнах малко торта  Embarassed Ама не беше вкусна, таси останах на 2-3 хапки, чак ми нагарчаше.

Добрият учител, не зависимо дали по йога или каквото и да е друго не би си позволил да налага мнение и да манипулира. Това е направо ужасна, на такива хора трябва да им се отнема лиценза, ако въобще има такова нещо. Утре някой тийн ще попадне там, с крехка психика и кой знае какви последствия ще има .... Моята учителка по йога е супер, и въпреки че сигурно е вегетарианка, никога не е споменавала за хранене. След силовите тренировки, йогата действа страхотно на мускулите, поне при мен, релаксира ги и ги прави по-еластични.

# 363
  • София
Да, на въпросното момче му се съсипа живота, бяха тийнове тогава, на по 16-17 години ...
Стана веган, болен веган, не можеше дори майка си да целуне за рождения й ден, измършавя, седеше само в някакви асани (или както се казват) провали си училището, а беше изключително умно момче, със страхотен потенциал. Приятелката ми го беше виждала преди няколко години, каза че още си е така, не се е оправил ...
Много зле му подейства на него, а това трябва да е било от първите учители по йога в България, защото беше около 1993 - 1994 година ...

Джоя, да ти е живо и здраво детенцето на патерица!!!

# 364
Вив, много страшно е това, което описваш

# 365
Joya  Heart Eyes и Юли Heart Eyes много здраве желая на дечицата ви!

Абе какви са тия халосии покрай животните? Ами то ако мислиш така за всичко  и растенията може да изпитват болка като ги консумираме, ами като ги помпат със химии не е ли жал как ги тровят? Ами като си карам колата всеки ден и нея може да и е мъчно че я тормозя. Ами всеки втори като държи пес или котка в къщата си, да не би това да им е естествената среда на живот? Май всеки върти както му е угодно. Аз през целия си живот месо не близвах, защото не го обичах. Ама че някое животно било наранено и през ум не ми е минавало.

# 366
Хората, които залитат по различни учения си имат психологическа причина да го правят  Peace
И аз имам нагледни примери, от които ми се изправя косата. Едното момче е вегетарианец, другото момиче е веган - външният им вид е стряскащ и нищо общо със здрав

# 367
Колкото и странно да е на моят приятел 14 годишното вегетарианство + ежедневният спорт му се отразяват чудесно. Слава Богу до сега не се е оплакал от нищо и изглежда поне 10 години по-млад от мен а е на 45.......дори познати се заяждат с мен ,как съм излъгала такова момченце.  Мен ,обаче преди доста години двегодишно веганство ме скапа. Бях напълняла ужасно, цялата бях станала в някакви ужасни пъпки, постоянно бях болнава......та така ме откри един диетолог, който се занимаваше с хранене по кръвни групи  и, както вече съм писала се оказа, че за моята нуличка-единственото здравословно нещо са месото, рибата , яйцата и само някой зеленчуци.....та така се простих с веганството и за 4 месеца бях смъкнала около 20 килограма, и още по-странното е, че стартирах бременността си 68,а влязох  за да родя 64.....нещо от този порядък, но се сещам, че бях смъкнала 4 килограма, ръфайки агнешко, свинско, краставици, яйца и домати, чисто масло, охлюви, лимони.......от всичко друго ми се гадеше до 9 месец

# 368
Alinna а той дефицити на нещо няма ли? Аз имах на всичко каквото се сетиш + гастрит за разкош. Иначе от липса на енергия н е можех да се оплача, но всичко останало беше под вскякаква критика.

# 369
Никакви дефицити няма. Всяка година всички кихаме и кашляме около него и изкарваме всички възможни грипове, а той само ни обгрижва. Но не се гнуси от мен, защото ям  Laughingмесо . Дори като се прибера от работа е наготвил за мен месо или яйца, а за него вегетарианско....принципно той яде меса и млечни и понякога риба. Затова ми е добре като е край мен, че не ми се налага да готвя.  Mr. Green

# 370
Браво за това, че няма дефицити и за това че имаш супер човек до себе си Peace. Явно вегетарианството също на всеки различно се отразява. Аз съм спряла да обръщам внимание на мен какво ми харесва и започнах да обръщам внимание на тялото ми какво му се иска. Защото на мен месо не ми се яде, вода не ми се пие със седмици, за спорт и движение да не говоря. Обаче като си му ги предоставя тези простички неща и всичко си ми влиза в релси. Иначе и аз имам познати вегетарианци с йога се занимават и двамата, слаби като скелети и състарени. На едни години сме, обаче все едно са с 10 години по-възрастни от нас. Набиват сладко и тестяно като за световно, което за мен си е чисто и просто поради дефицит на нещо. Спомних си за една табличка дето бяхте поствали на скоро, как ако ти се ядеше шоколад напр. липса на какво значеше и т.н.

# 371
Ох, за съвременния човек е безсмислено да разчита на сигналите на тялото, защото са прекалено замъглени от най-различни влияния в продължение на години. Ако говорим за малко дете, тогава да, може би, макар че и малките деца могат от съвсем ранна възраст да се пристрастят например към сладкото или пък да се научат да манипулират възрастните. Но голям човек да си слуша тялото и да му вярва сляпо - не мисля. Трябва си разумна преценка. Например това, че 2-3 дни след овулацията на моята уста на моменти й се яде още и още, въпреки че иначе съм си съвсем сита - на този ли сигнал да вярвам? Убедила съм се, че това е кьорфишек Sunglasses

# 372
  • Варна
Момичета, забелязвате ли някакви промени в месечният цикъл, докато сте на високомазнинно хранене? Нещо ме тревожи този месец, но за сега само търся възможни причини Simple Smile иначе ПМС е чудесно овладян: почти не го усетих!

# 373
А кое те тревожи?

# 374
Шоки  Simple Smile това за тялото важи за мен и понеже нашия режим му се отразява идеално, за мен значи, че това е което то иска. Иначе на мен месо не ми се яде хич, даже имам моменти в които се насилвам ако трябва са съм откровенна и тогава минавам на яйца, а другата най-омразна работа ми е пиенето на вода. Въпроса е че аз мога вода да не пия с месеци, не с дни. Нямам нужда и това. Ама приказки празни съм чела хиляди, как тялото било щяло да се обезводни. Ами нищо не ми става. Личен опит проверен многократно. За спорт - там пък мързела ми е пословичен. Обаче тия всички неща в купом много зле.ми се отразяват, та в такъв смисъл казах, че тялото ми не ги одобрява. Може би грешно се изразих.

Общи условия

Активация на акаунт