Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са ползите от храненето по ВМ-НВХ?
Какви са симптомите на емоционалното хранене?
Какви са препоръките за хранене по ВМ-НВХ?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са ползите от храненето по ВМ-НВХ?
-
Какви са симптомите на емоционалното хранене?
-
Какви са препоръките за хранене по ВМ-НВХ?
-
Защо някои хора изпитват трудности при отслабване, докато следват диета с ниско съдържание на въглехидрати и високо съдържание на мазнини (ВМ-НВХ)?
-
Как мога да променя предпочитанията си към храната?
Движението е живот, не може да бъде вредно. За какво е вредно, има ли обяснение ? Вреди на отслабването ? Вреди на костната система ? Вреди на дишането и сърдечната дейност ? Или пречи на инсулиновата резистентност ? И спрямо ходенето се препоръчва може би седенето и леженето, за да не се "натоварим"
Аз бях променила програмата последните седмици (бях увеличила честотата и натоварванията), но сега се замислям да намаля, защото май прекалявам
А друго, с което вероятно прекалявам, е ходенето пеша - на мен ми се събират десетина часа седмично и отдавна си мисля, че не ми се отразява добре (усещам го), но понеже ми е толкова приятно, си затварях очите
Марк Сисън препоръчва всякакво кардио, дори обикновеното ходене, да не е повече от 5 часа седмично
Е, все пак има надежда де, шведка е. Дано да й просветне.