Попътен вятър на порасналите ни деца- 19 тема- зимни настроения без сняг

• 30 446
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
Тъкмо щях да влизам да се хваля и някой ме урочаса !  Crossing Arms
Ъ!
ми аз тогава пък не съм и влизала  Crossing Arms
/ само на Мария Ч се показвам, че почвам да й стискам палци Peace/
/ и на Айша, че си представям какво й е на душицата Hug/
/ и на  merian64, че тая вечер толкова нЯщу изписа - да ти е кеф да четеш  bouquet/

# 496
Добро утро момичета!
Толкова бях изморена снощи, че заспах преди Сънчо даже ooooh!
Марианкааа, не само от Бургас, ами и от София се върнах даже. Хаймана бе, ама тъй ще е до края на април, работа, работа. После ша почиваме с Радев, даже снощи му предложих да го заведа в Трявна за 4-5 дни.
Мими, стискам палци за изследванията Hug
Перголче, оправи ли си подострия...........?
Госпожо, май не трябва да се хвалим, щото и аз онзи ден се похвалих за мойте неща, пък някой ме урочаса и вчера пак ме наболява туй онуй.
Айше, и да се притесняваме, те пак ще си направят каквото са си решили.
Нашата подготовка за сватбата напредва - имаме си вече покани, фотограф, кинаджия, диджей, певица. Остава само да намерим хотел в който да спят гостите.
Малкото германче пък се побърква от учене и неспане, тая сутрин не можем да я събудим, та Радев отиде да я води с колата на училище.
Ми това е от мен, целувки и хубав ден Hug

# 497
  • София
Обичам ви ама нямам време. От работата не мога да пиша защото се скараха с един тъпак и той блокира бг мама. Добре сме. Хубав и успешен ден.

# 498
  • София
Честито Благовещение! Да сме здрави всички.
Мария, как мина изследването?
Госпожата, ако е много зле ситуацията с уручасването отиди в църквата Св. Неделя да ти прочетат Киприянови молитви. Правят го  в четвъртък и помага.
Мама Тин, завиждам ти за ранното заспиване. Няма как да стане у нас - след 22.30 бавно се пие ракия и се вечеря. Пускане на дистанционното в 24.00 - може да си сверяваш часовника. А сутрин алармата звъни  в 05.30  newsm45 smile3511. Това, че аз искам да спя в нормални часове, защото все пак през деня съм на работа - на кого му пука. И защо не свирна, че си в София? Много ми е мъчно така - и братовчеда го прави този номер. Ами искам да си видя приятелите поне за 20 мин. Пък те не звънели за да не ме безпокоят. Нали имаме само 1 живот да се видим, той си минава...
Абет, много лошо се е получило с  тъпака. И мене все ме заплашват със спиране на Мамата. Аз вече не се плаша  - нали си взех умен тел. със много интернет, ще си влизам пък. Но заради тебе можем алтернативно да го заобиколим като стадо уфси. Само остава да си направим кошарката и да си пишем.  Laughing Както решите, само предлагам.  Laughing
Аненце снощи си беше в къщи. Събота и неделя изкарах по няколко часа в работата при нея.
А след 2 седмици - нямаааааа. Как ще се живее тогава?

# 499
  • Ямбол
Здравейте, момичета  Hug
Благодаря на всички за палцестискането ..
Да ви призная, че снощи, преди изследванията изядох една свинска пържола и пих 2 чаши вино иии - днес съм на изследвания - е, няма такова щастие - всичко ми е в норма  newsm68 newsm44
Айша, ще живееш и още как  smile3521 Щом е решила Ани, ще отиде, а ти трябва да си здрава, за да я посрещнеш после  Heart Eyes
Тиниии, кога ще идваш в Ямбоооола града голяма  Joy Joy Joy
Бибиту, Алекс, Иринка, и всички които са по-близо до Ямбол, идвайте и вие в Ямбол - ще си изкараме чудесно ..

Последна редакция: вт, 25 мар 2014, 21:59 от Мария.Ч

# 500
Мария, супер супер  bigdance2
Ша дода бе жено, споко, заявила съм на Радев че със или без презентация ще ти идвам на гости.
Айше, моето дете вече пета година е в чужбина, пък на - още съм жива. Не, че е лесно, ама се свиква.

# 501
... Ами искам да си видя приятелите поне за 20 мин. Пък те не звънели за да не ме безпокоят. Нали имаме само 1 живот да се видим, той си минава...

Peace  Много точно си го написала, и аз не приемам това за отговор. Живота си минава толкова неусетно ...

Мария Ч, много се радвам, че резултатите от изследванията ти са добри. На 31-ви май ще се видим, по-рано не мога.

Да ви питам, може ли да взема още една или две мами с мен? То вие и мен не познавате (или поне някои от вас), така че няма да е голяма разликата  Joy Joy Joy

Айше, моето дете вече пета година е в чужбина, пък на - още съм жива. Не, че е лесно, ама се свиква.

Кога минаха пет години  newsm78

# 502
  • Ямбол
Мария Ч, много се радвам, че резултатите от изследванията ти са добри. На 31-ви май ще се видим, по-рано не мога.

Да ви питам, може ли да взема още една или две мами с мен? То вие и мен не познавате (или поне някои от вас), така че няма да е голяма разликата  Joy Joy Joy

Кога минаха пет години  newsm78

Съжалявам, че няма да можеш да дойдеш до Ямбол  Sad
Аз ще се радвам да се запозная и с други мами, Бибиту ..
Минаха почти 5 години и това си е самата истина

# 503
  • Ямбол
Честит Рожден ден на прекрасната Малина и тук! Много здраве, обич и усмивки ти пожелавам от сърце!!

Момичета, много е вероятно в събота и неделя да бъда в София.
Искате ли да направим едно следобедно кафе в събота?
Естествено, имам много малко време с много неща за вършене, но се надявам, че ще имаме време за по едно кафенце или нещо повече в събота следобяд?  Flutter

# 504
Жива и здрава и все така прекрасна да ни е Малинка!  Heart Eyes  bouquet Heart Eyes
Мария,за съжаление аз няма да мога в събота,защото ще имам гости...Искаше ми се иначе да те видя.  Hug
Ще изпращам Теди утре на екскурзия из Европа за 12 дни. Свила ми се е душата . Разбирам те ,Айше!  Peace

# 505
Много набързо, да почеря, днес ставам на 46 години Crazy

Благодаря на всички за страхотните пожелания  bouquet, много ви обичам  Hug
Преди малко ме изненадаха моите момчета  Heart Eyes Виктор пратил пари,
а Мартин поръчал торта за подарък Simple Smile Получих си я , страхотна   е Simple Smile
Ей, колко малко ни трябва за да сме щастливи, стига ни децата да не ни забравят  Hug

Не съм чела нищо назад Embarassed,сори но не мога. Мария, няма да имам възможност за кафе в "почивните" дни  Wink Ще наваксаме по-късно.

# 506
  • София
Здравейте сладки мои!
Малинка, Честит ти рожден ден!

Да си ни жива и здрава и да оцелееш до момента, в който ще можеш да реагираш положително на всички покани за кафета! С други думи-пожелавам ти време за теб си и все така да те обичат момчетата а и всички останали!
Нези, повода е хубав! Не се притеснявай!
Мария Ч, силно се надявам да мога в събота. Сутринта имам едни тежки кръвни тестове и ако оживея след това ще се видим!
Айше, споко бе душа! Казва ти Тини, и други преживават такива емоции!
До скоро!

# 507
  • Ямбол
Момичета, сигурно е, че ще дойда в събота в София.
Знам, че е много неудобно време за всички в почивните дни, но няма как.
Ще се видим на 31 май..
След уговорка за почти всички ангажименти, предлагам да се видим в събота в 14 часа в Хепи-то на МОЛ София, близо до Ивето, че ако дойдат да сглобяват, да сме наблизо  Blush

# 508
  • София
Аз нямам идея какво ще сглобяват, но се надявам да е двойно легло!  newsm10 moresmile

# 509
  • София
Лина, честит рожден ден! Пожелавам ти здраве и всичко, за което си мечтаеш.   bouquet
А днес успях и във ФБ да поздравя от новия, умен телефон. Преборих се с него успешно. Сега изучавам Вайбър и подобни дивотии.
Мария, радвам се за идването ти. Ще  дойда в Хепи да се видим.
Мариянка, аз нали бях на гости и нали съм си кюкарка - от началото има сглобено двойно легло.
 Wink
Бибиту, нямам нищо против да доведеш и други мами. Но не знам колко стаи са резервирани в хотела и дали ще има място. Май Абет прави резервацията, но не съм сигурна.
Нези, добре си ти - само 12 дни. Всичко ще е наред и Теди ще си изкара много весело.

Общи условия

Активация на акаунт