Попътен вятър на порасналите ни деца- 19 тема- зимни настроения без сняг

• 30 433
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
  • Ямбол
Привет на разпети петък  Hug
Аз, естествено, съм на работа.. те, патките, нямат си празници, горкичките  Joy
Тини, ама браво на Криси  Blush Честито ви с Радев малко Йори  Grinning
Много се радвам, че си поръчала толкова хубави перденца.. Дано и Стани ги хареса  Mr. Green че в последно време, като предложа нещо и Ивето ми казва, че ставало .. за мен  Joy Joy Joy
Айша, сподели нещо за Ани  Praynig Как е детенце? Оправя се със сигурност - хич не се и съмнявам Heart Eyes
Ама много хубаво вкусотии показвате бее, аз нямам време, а и не трябва да хапвам много-много, но тази година мама обеща да направи един-два козунака.
Аз ще бъда щастлива мама утре около обяд - тогава си чакам детенце и вероятно в понеделник преди обяд ще я изпратя. Ама .. колкото-толкова  Embarassed
Пожелавам на всички много хубави празници, много здраве и обич в семействата!    bouquet

# 586
  • София
 easter easter easter
Христос воскресе!
Честит Великден на всички!
Мария, за Ани няма много за разказване. Пуска СВта, тия дни ще ходи и на среща. Но салона бил много далече от квартирата. Та май ще чака други предложения.
Иначе готвим по скайп Party . Снощи беше леща, но червена и не станала вкусна.
Ще ми пресяда агнешкото, като знам колко го обича.

# 587
Христос воскресе! Живи и здрави да сте всички и дай боже повече светлина в душите и доброта и любов в сърцата! Ние сме много добре, по цялден се разхождаме, крака не ни останаха, хи хи ...Ще разказвам повече като се върна!  Heart Eyes

# 588
Воистину Воскресе !!!  newsm51

Честит празник, с пожелание за здраве и мнооооого вяра Hug
Мацки, връщам се да чета, че изпуснах нещата Simple Smile

Айшенце миличка, ето как се случват нещата:
Иначе готвим по скайп Party .

Ще ми пресяда агнешкото, като знам колко го обича.

Ние сме много добре, по цялден се разхождаме, крака не ни останаха, хи хи ..  Heart Eyes

Изживяно лично и потвърдено  Heart Eyes   Е, нещата стават много бавно / за нашите очаквания /, но трябва вяяярааа   bouquet

# 589

Здраве, любов и благополучие в домовете ви, в душите - хармония и благодат ! Христос Воскресе !

# 590
  • София
Воистина воскресе!
Благодаря ви за пожеланията! И аз желая на вас и семействата ви много щастие и благополучие и повече моменти заедно!

# 591
Честито Воскресение Христово!
Много ми се иска да цитирам мои приятели от Фейсбук-
"Честито Възкресение Христово!
Направен ни е подарък, имаме избор и свободна воля... и е страшно хубаво, че границата за Правда не я определяме ние хората. А там където я определяме, много пъти грешим. Да си красив или богат, прави живота ни шарен и е повод за много селфита, но всъщност тези неща са си прах и пепел. Истински достатъчно е, да си на страната на любовта.
Днес е ден за радост! Честит Празник, Приятели!"

# 592

Воистина Воскресе! Мир и любов в сърцата и домовете ви   bouquet

... и е повод за много селфита ...
Какво е селфита  newsm78

# 593
  • София
Селфи е нова дума и означава да се снимаш сам с телефона. Себе си или компанията си. Много е модерно напоследък, даже папата си направи селфи.(
Аз се справих с гостите, нахраних и напоих 9 човека, всички са във възторг от агнешкото и особено от козунаците ми!  Peace

# 594
Марианка, благодаря  Hug Явно съм назад с новостите  hahaha Joy Joy Joy
А какво му е лошото на израза „Да имаме поводи за снимки“  newsm78

# 595
  • София
 newsm12 newsm45 smile3516
няма никого вече 3 дни. Вадя дневника, червената химикалка  и пиша неизвинени отсъствия.
Къде изчезнахте?
Алекс, разхождай се и заради нас.
Госпожата, как е свекървата? Дано поне малко да я стабилизират, да няма болки.
Абет, как е Ангел след операцията? А ремонта върви ли?
Някакви новости за Ива, Дани, юнаците на Малина и Нези?
При нас - застой. Ани май ще се затрудни с намирането на работа. Като говорех с данни не ми вярваше. До сега само 1 интервю за арабски салон на много неудобно място. Отказала е  и търси друго, но няма. Иначе готви и върти домакинството.  Party
Чакам да легализират дипломите и да и ги изпращам. Та да попитам - препоръки за куриерска фирма?  Днес се загледах в препоръчаните писма на Бълг. пощи. Цената е около 15 лв с проследяване. Иначе DHL 195 лв, еконт, спиди и подобни 55 лв. Какво ще ме посъветвате?

# 596
  • Ямбол
тъкмо и аз щях да започвам да пиша тук, че всички изчезнахме по празниците  Laughing
При нас нищо ново - учене, работа, ежедневие..
Ивето си дойде за два дни по празниците, успях да се запозная на живо с новото ни Йори - читав младеж изглежда  newsm12
За следващата почивка няма да си дойде в Ямбол - много учене се е насъбрало, а в Ямбол, като я усетят, че е тук и телефона й не спира да звъни. Та, аз ще се командировам за ден-два, за да не преча на учебния процес  Embarassed
Алекс е със сигурност най-щастливата мама на света в момента  Hug
Тини, какво става бе, душа? Къде се скри? Не пишеш? Аз ли нещо те изпуснах  newsm78 Веднага да ми се явиш в Ямбол и да докладваш подробно  Mr. Green
Целувки за всички и се разписвайте по-често  Hug Hug Hug
Айша, ако БГ пощи са читави - спор няма - използвай тях  Peace

П.С. Забравих да споделя, че и аз душа нося - в петък, събота и неделя отивам с приятелки от училище, с които поддържаме връзка вече много години, в Хисар, в хотел "Аугуста"  lalalala

Последна редакция: чт, 24 апр 2014, 07:52 от Мария.Ч

# 597
  • София
Здравейте дами!
Тук съм, но като видя че не се отчитате и аз си трая.
Мария Ч, браво, много хубаво. Мисля че си спомням снимки от миналата година от такава среща с приятелките ти. Дано си изкараге добре!
Айше, не бързай толкова. Хубавите работи бавно стават! Ще стискаме палци на Ани!
И Дани като Ивето сега е заета. Но беше време да се бори по-сериозно с живота. Днес ми се оплака, че в училище е дремела, защото не се е наспала. Но така е. smile3524

# 598
Добър вечер и от мен  Hug
И на мен ми отрязаха достъпа до мамата на работа, също като на абетката  #Cussing out На кого му пречех, не можах да разбера  Rolling Eyes
Айше, нищо не мога да кажа за Бг пощи, в чужбина не съм пращала нищо. Май Тини ще е по-информирана по въпроса с куриерите, нали наскоро пращаха за дойчовско (пък може и аз да бъркам). Дано Ани да си намери скоро работа, пък и да й е удобна.
Мария Ч., весело изкарване на срещата. На мен подобни срещи ми действат много зареждащо  Peace

# 599
Айше - използвай български пощи - последния път като изпращах поканите за сватбата колетчето пристигна за 5 дни. Peace
Момичета, много работа имам, ще съм редовна след 6 май, обичам ви  Hug

Общи условия

Активация на акаунт