?Въпроси всякакви?

• 5 505 894
  • 96 496
  •   4
Отговори
# 22 245
  • sf
Ами цъках тук там и все някъде стана  Mr. Green

# 22 246
  • София
На мен и чата ми го няма. И аз ли съм натискала тук-там?

# 22 247

От два дни цъкам, ама ТЦ, не ще...  Laughing

# 22 248
  • sf
Ами сигурно, те сами не изчезват освен ако не е моментен бъг.
При всички положения не пречи да огледате, поцъкате, пък дано стане  Thinking

Joy сега ще ме карате да го скрия и аз , пък после заедно да цъкаме  hahaha

ама ето стана  hahaha
като го скрих и вдясно ми се показва нещо като чертичка със стрелка, когато мишката застане на нея се изписва Покажи телеграфа, цък и готово  Mr. Green

# 22 249
Трябва да ми дадате координати на дилърите си, мн забавно е тука.  Mr. Green

# 22 250

ама ето стана  hahaha
като го скрих и вдясно ми се показва нещо като чертичка със стрелка, когато мишката застане на нея се изписва Покажи телеграфа, цък и готово  Mr. Green

Въобще не знам къде е "като чертичка със стрелка". Нито телеграфа Simple Smile

# 22 251
  • Стара Загора

ама ето стана  hahaha

Въобще не знам къде е "като чертичка със стрелка". Нито телеграфа Simple Smile

Карамелче, стрелкичката с чертичка е в горният десен ъгъл на колонката с рекламите вдясно.

# 22 252
  • Пловдив
ето го и аз се чудих защо го няма   http://prikachi.com/images.php?images/451/7472451n.jpg

# 22 253
  • София-Младост
мисля ,че самите социални могат да поискат такава справка като "напомнят" на работодателя ,че при непредставянето на такова инфо носи отговорност по еди кой си член.
предполагам и  че социалните могат да поискат справка от НАП. вероятно ги мързи.

Няма как социалните да изискат, че и наказателна отговорност Simple Smile
Много са ми странни подобни работодатели. С какъв мотив ти отказва такава бележка?
Казал е на главната счетоводителка ,че искал първо да говори с мен и едва тогава щял да й каже да ми я представи.Позвънях му,нямал време сега да говори и толкова.
Вижте се щом той иска, но ако е решил да не ти издаде... И да не те разочаровам, но почти съм сигурна, че ИТ ще ти отговорят, че при прекратен ТД не могат да направят нищо.

# 22 254
мисля ,че самите социални могат да поискат такава справка като "напомнят" на работодателя ,че при непредставянето на такова инфо носи отговорност по еди кой си член.
предполагам и  че социалните могат да поискат справка от НАП. вероятно ги мързи.

Няма как социалните да изискат, че и наказателна отговорност Simple Smile
Много са ми странни подобни работодатели. С какъв мотив ти отказва такава бележка?
Казал е на главната счетоводителка ,че искал първо да говори с мен и едва тогава щял да й каже да ми я представи.Позвънях му,нямал време сега да говори и толкова.
Вижте се щом той иска, но ако е решил да не ти издаде... И да не те разочаровам, но почти съм сигурна, че ИТ ще ти отговорят, че при прекратен ТД не могат да направят нищо.

И мен точно това ме притеснява.А за виждането...трудна работа,защото вчера като се чухме,той ме отсвири с "Да се чуем по-късно" и толкова.Нито звъна,нито нищо.

# 22 255
  • Пловдив
На кого мога да пиша да ми се изпрати на имейла сегашната парола тук в бг-мама. Искам да си влизам и през телефона, но не си помня паролата  newsm78

# 22 256

Опитвам се да отворя word файл и ми излиза този надпис. Давам няколко пъти OK и накрая ми се отварят йероглифи. Пробвах и с 2003 и с 2007. Някакви идеи?

# 22 257
На кого мога да пиша да ми се изпрати на имейла сегашната парола тук в бг-мама. Искам да си влизам и през телефона, но не си помня паролата  newsm78

Няма как да Ви се изпрати сегашната парола - освен Вас, никой друг не я знае, нито може да я види.
В базата се съхранява след еднопосочно кодиране (няма как да се възстанови в явен вид).
Вариантът е да промените паролата си, използвайки функцията "Забравена парола".

# 22 258
  • Пловдив
Mamma, благодаря. Помогнаха ми как да я открия в браузара си, след като ми е запеметена.

# 22 259
  • София
Някой резервирал ли е билети през esky.bg? Ще пътувам до България и досега съм купувала билети само през сайта на УизЕър, но сега не ги купувах аз и са взети през този сайт, да не ме изненадат неприятно на летището? Не знам защо просто не са ги резервирали в сайта на УизЕър както преди, сега се притеснявам, мненията в Интернет са ужасни, но са от преди 2-3 години и не знам какво да мисля.

МГМ, за последната половин година 2 пъти ми купуваха билети през този сайт и нещата бяха ок. Аз също имах сериозни притеснения относно това ще имам ли реално билет, но и двата пъти с различни компании всичко беше наред.

Общи условия

Активация на акаунт