?Въпроси всякакви?

• 5 503 917
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 22 545
  • sf
Има ограничения за отсъствията по домашни причини, а моята е на поне 10 състезания годишно, като поне за 5 забравя да вземе бележка от треньора. Та една бележка, на която пише,че е била със сополи, не мисля,че е великата конспирация  Mr. Green

# 22 546
Vanja77 , благодаря - ще потърся из магазините.

Сега ... друг въпрос ме занимава -

Скрит текст:
Ходи ми се на басейн, на аква спининг, но идеята да вляза в басейн, в който не съм никак сигурна за чистотата JK complex, ме кара да търся възможности за предпазване. Съществува ли нещо, хапче или нещо друго, което се слага преди влизането в басейн и предпазва от вагинални гъбички и други гадости?!
Моята гинеколожка ми препоръча това след басейн

# 22 547
LaughingВъпросът ми е, има ли ограничения в НОИ
получавах си пенсията в една банка ,наложи се да се прехвърля през юли в друга банка
не ме устройва и мисля да си я получавам от пощата.Не съм си изкарала карта за получаване на пенсията ,получих я на гишето на ръка
 Embarassedте така може ли пак да отида в НОИ и да извърша замисленото
не разполагам с време ,дано да сте ме разбрали
благодаря ви
може би сте на почивка,моля за извинение  ако някоя запозната мила мама  може да ми отговори ще бъда безкрайно благодарна

# 22 548
кво се прави когато немаме правителство  newsm78

# 22 549
  • София
Препоръчайте ми адвокат за дело срещу Софийска вода?

# 22 550
  • София
В агенцията за защита на потребителя нямат ли?

# 22 551
  • София
Ами незнам,искам адвокат,който да води делото.От там какво ги интересува моя проблем.АЗ няма да пускам жалба срещу тях.

# 22 552
  • София
Ами незнам,искам адвокат,който да води делото.От там какво ги интересува моя проблем.АЗ няма да пускам жалба срещу тях.
Да, да. Просто си спомних, че преди 4 години мой приятел имаше нужда от адвокат с/у топлофикация. Свързах се с Агенцията за... по телефон, от там ми казаха името на някакъв адвокат. Дадох го на приятеля ми и той остана много доволен. За жалост беше преди 4г, приятелят ми е в чужбина, а аз въобще не мога да си спомня името му(на адвоката) Водеше и колективни жалби.
едит: Ако се разровиш малко по-назад в темата, има ник да адвокат, който беше споделил нещо, ама веднага го обвиниха, че търси тук клиенти. Peace

Последна редакция: ср, 23 юли 2014, 19:29 от MayyaI

# 22 553
Сметките за електричество и т.н., плащаме с месец назад, нали?

# 22 554
Има ли тема за Фантастико?

# 22 555
на бележката на която е написано какво си консумирала и колко дължиш е написано и за кой отчетен период е.

# 22 556
на бележката на която е написано какво си консумирала и колко дължиш е написано и за кой отчетен период е.
Може още да не е платила за последния период и да не пази бележките от предходните.  Wink

# 22 557
Здравейте, имам карта в ДСК. Имам активирано интернет банкиране, но много рядко влизам. Преди около месец и половина рових да видя какво точно пише и имаше една графа "Блокирани суми" и имах начислена някаква сума от 76 лв. Не можах да намеря информация какви са тези блокирани суми  и писах мейл, ако могат да ми дадат инфо, но така и не получих отговор. Днес проверих пак, но вече нямаше никаква сума - пишеше 0 лв. Има ли някой, който знае какво значат тия "блокирани суми"?
(Вашите средства > падащото меню на Разплащателна сметка и там пише Блокирани суми)

Здравейте,

Съжаляваме, че не сте получили своевременно отговор на запитването си и ще направим проверка по случая. По-долу сме се опитали да внесем яснота по повдигнатия въпрос.

При всяка операция, която извършвате с картата си, протича процес, чрез който се проверяват редица параметри - наличие на достатъчна сума по сметката, валиден ПИН код, валидност на картата и други. Този процес се нарича авторизация и когато тя е успешна, използваната сума се блокира по сметката на клиента, без да излиза от нея. Промените в наличността на сметката обаче се отразяват веднага и всеки потребител може да провери с колко свободни средства (неблокирани от транзакции) разполага.

Реално парите излизат от Вашата сметка малко по-късно, при осчетоводяването на операциите, което обикновено отнема между 1 и 7 работни дни. При осчетоводяване, блокираните  суми се анулират и това е причината да не ги виждате през ДСК Директ.

Тъй като в посоченото поле се визуализира сборът от всички блокирани суми, а не всяка отделна блокировка, от там не бихте могли да прецените колко точно са неосчетоводените транзакции по сметката Ви (например, във Вашия случай, блокираната сума от 76 лева би могла да е в резултат от една или няколко операции). Справка за точния брой блокировки по сметката  може да бъде направена през ДСК Директ от меню Вашите средства >> Информация>> Извлечения, където в таблицата срещу блокираните суми/неосчетоводените  операции, няма данни за наредителя/получателя. За операциите, които са осчетоводени, тази информация е налична.

За допълнителни разяснения, можете да ни пишете отново тук или на нашата Facebook страница.

Екипът на Банка ДСК
https://www.facebook.com/dskbank

# 22 558
  • Пловдив
И аз с въпрос към вас...Имам ипотечен кредит към друга банка,но заплатата ми минава през ДСК.Та...какъв е варианта да си превеждам мес.вноска по кредита Rolling Eyes Директен дебит на сумата newsm78 Или...?

# 22 559
  • София-Младост
LaughingВъпросът ми е, има ли ограничения в НОИ
получавах си пенсията в една банка ,наложи се да се прехвърля през юли в друга банка
не ме устройва и мисля да си я получавам от пощата.Не съм си изкарала карта за получаване на пенсията ,получих я на гишето на ръка
 Embarassedте така може ли пак да отида в НОИ и да извърша замисленото
не разполагам с време ,дано да сте ме разбрали
благодаря ви
може би сте на почивка,моля за извинение  ако някоя запозната мила мама  може да ми отговори ще бъда безкрайно благодарна
http://www.nssi.bg/pensions/paymentpensions/434-ipps
Контактен център 02/926 10 10. Работното време на центъра е от 9.00 до 17.30 ч. всеки делничен ден.

Общи условия

Активация на акаунт