ИНВИТРО в Истанбул - тема №9

• 113 866
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
На нас ни излязоха и двата опита между 8 и 9 хил.лв. Не ни се е налагало ТЕСЕ или замразяване, но за сметка на това аз бях с тежка стимулация и лекарствата ми излязоха повече като разход Peace

# 91
  • Sofia
Запис и от мен, момичета  Hug

# 92
Някоя от вас правила ли е имунологични изследвания в Истанбул?

# 93
  • София
На нас самият опит ни излезе около 5000 лв. - опит и лекарства (гонал, мерионал, овитрел, цитротид, оргалутран). Но няколко пътувания напред-назад, престой в по-скъп хотел за повече от 10 дни, екскурзии, музеи и малко шопинг, та на финала към 8000 лв. Но това не е само инвитрото, все пак. Може да се намалят значително, ако не се плащат нощувки например. После направих и хистеро, което пак с пътя и престоя, та го закръглихме на към 10000.
Около ЗЕТ-а купихме лекарства за около 300 лв., но повечето от тях останаха за после:)

# 94
Някоя от вас правила ли е имунологични изследвания в Истанбул?
Там не признават имунологичния фактор като такъв за евентуален неуспех Peace В този смисъл мисля, че не правят.

# 95
  • Bulgaria/Pakistan/Germania

Слушай ме внимателно сега,
по случай баба Марта и по случай пролетта
ще ти пожелая една голяма новина.
Повярвай ми щастлива ще е  тя.
Кола, пари или пътуване
смяна на работата или не.
Може би булка, сватба или бебе,
Току-виж отнася се за... тебе!!
Честита Баба Марта
с най-светли пожелания! Simple Smile Hug Hug Hug

# 96
Честита баба Марта!  bouquet

# 97
  • Italia
Момичета благодаря на всички,които ми помогнаха за въпроса с паричките. Hug А как се справихте с езиковата бариера. т.е. английският ли само върви там.. Thinking newsm78

# 98
Момичета, нашето чудо, създадено в Истанбул днес навършва една годинка! Пожелавам си да ни е жив и здрав, да има дълъг и щастлив живот! И ние да сме живи и здрави да си го отгледаме! Heart Eyes

# 99
  • София
Розичке, честит ви рожденик,  най-добри пожелания!

Момичета, някои от вас са пили и Фемара заедно с инжекциите. Колко дни взимахте Фемарата? Само в началото или през цялото време?

# 100
Розичке честит рожденик, успех на всички други.

# 101
Момичета и аз имам въпрос. Някой знае ли кой е българският вариант на Tarlusal. Доктор Онал пак ме изненада с ново лекарство и съм се видяла в чудо къде да го търся newsm78

# 102
  • София
То е това като вещество, но дали го има под някаква форма в БГ, не знам  http://apteka.framar.bg/%D1%84%D0%B0%D1%80%D0%BC%D0%B0%D0%BA%D0% … D1%80%D0%BE%D0%BD

Ако не ти е много спешно, мога да ти закупя от там и да ти го пратя после.

редактирам се - излиза някакво скъпичко http://www.medicine.bg/lekarstva/medroxyprogesterone-acetate

# 103
Благодаря ти, Speed. И аз стигнах горе долу до там с разследването за това лекарство. Лошото е, че чакам цикъл, вече ми е 34-ти ден, а не идва и докторът ми каза да го почвам този Tarlusal, 2x1 за 6 дни, за да ми дойде и да тръгвам най-после за Истанбул. Ти кога ще ходиш?
Ако има някой запознат, ще се радвам да се включи. Виждам, че и други момичета са го пили, но явно са си го взели от там.

# 104
Момичета и аз имам въпрос. Някой знае ли кой е българският вариант на Tarlusal. Доктор Онал пак ме изненада с ново лекарство и съм се видяла в чудо къде да го търся newsm78

Не съм много сигурна, но утре мога да проверя - мисля че в Бг аналога е Фарлутал 500 мг х30 табл -цена от порядъка на 80-90 лв.

http://apteka.framar.bg/21000953/%D1%84%D0%B0%D1%80%D0%BB%D1%83% … 0-%D0%BC%D0%B3-30

Последна редакция: вт, 04 мар 2014, 22:28 от Nyxia

Общи условия

Активация на акаунт