ИНВИТРО в Истанбул - тема №9

• 113 863
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
  • София, Бургас
Момичета, днес писах на Севда да организираме час за първичен преглед и преди малко ми звънна номер от истанбул 0090212 314 6666 ...Говореше нещо на турски, трудно я чувах и затворих. Това от клиниката ли е номер накой знае ли ? Днес също и говорих с нея, но номера беше съвсем различен...

# 526
Момичета, днес писах на Севда да организираме час за първичен преглед и преди малко ми звънна номер от истанбул 0090212 314 6666 ...Говореше нещо на турски, трудно я чувах и затворих. Това от клиниката ли е номер накой знае ли ? Днес също и говорих с нея, но номера беше съвсем различен...
Когато бях в процедура, от този номер ми се обаждаха, за да ми кажат дозите за деня. Така че вероятно това е телефон в болницата, от който се обаждат на пациенти.

# 527
Big_hope- успех мила.Аз чакам мнение  от Кахраман за цветната ми снимка и ако всичко е наред  -другия месец ще действаме.
    Здравейте момичета - пускам копие от мейла на Севда за резултатът на цветната ми снимка.Много  ме е притеснено ----
 Zdravei Silve,
Prof. Kahraman zaedno s Dr. Sevinç obsydiha HSG (CVetnata ti snimka), İ da te informiram che matochnite trybi sa propusklivi, niama zapushvane, ot tova koeto se vijda. V  Matkata na liavata stranichna stena i syshto taka v dolnata chas na mastkata ima slepvania t.e. i na dvete mesta obrazuvania, koito triabva da se premahnat s Operative Histeroskopy, koiaqto operacia ako iskash moje v Bylgaria, ako iskash moje i pri nas. Cenata na tazi operacia pri nas e: 1600 Euro, kato v neia ne e vkluchena cenata ako se izprati material za patologiata, samo ako se naloji(koiato cena zapochva ot 350 i dostiga do 1500 turski liri v zavisimost ot materiala kyde kak triabva da se izsledva) i syshto taka ako se naloji nastaniavane v bolnicata za vecher dopalnitelno se zaplashta..(okolo 650 liri) T.e. po princip sled operaciata, pacientite se izpisvat v ramkite na 5-6 chasa. (po princip operaciata ne e tejka hirurgicheska namesa, za da se nalaga otsiadane s dni...) Ti kato slujitel v medicinata sigurno znaesh po dobre ot men, no az da te informiram pak podrobno kak e pri nas.
Ako iskate da e pri nas e neobhodimo da mi se obadish na 1- ia den ot cikyla i da mi kajete kolko e prodyljitelnostta na cikyla, za da go organizirame v sedmıcata sled cikyla ti i spored grafika na Profesorkata.
Shte me informirash dopalnitelno iskash ili ne i spored tova shte te podgotvime i informiram dopalnitelno.
Do skoro

# 528
Силвия, аз съм правила и хистероскопия и лапароскопия в Мемориал - мнного са добри. Възсановяването от операциите е много бързо и болки почти липсват. Мен ме оперираха в 12 часа, в 19,30 вече пътувахме с авботус обратно за България Grinning А както ти е казала и Севда, хистерото може да го направиш и тук в БГ, но си потърси свястен лекар Peace
Успех и не се притеснявай, важното е, че са открили нещо. По-притеснително си остава, когато всичко е наред, а бебе няма.

# 529
Силвия, аз съм правила и хистероскопия и лапароскопия в Мемориал - мнного са добри. Възсановяването от операциите е много бързо и болки почти липсват. Мен ме оперираха в 12 часа, в 19,30 вече пътувахме с авботус обратно за България Grinning А както ти е казала и Севда, хистерото може да го направиш и тук в БГ, но си потърси свястен лекар Peace
Успех и не се притеснявай, важното е, че са открили нещо. По-притеснително си остава, когато всичко е наред, а бебе няма.
    Притеснено ми е защото не знам после какво следва- пак ли ivf  или може да стане от само себе си.

# 530
Силвия, аз направих хистероскопията в България и веднага след това последва и успешният ми опит при тях. Пратих им диска, гледаха го и се обадиха да започваме...
Така, че както ти е казала Надежда, важното е да се откриват причините.
Така, че не се притеснявай а действай. На мен в България ми излезе около 700лв., но по спомени. Останах една вечер в болница, по-простата причина, че не съм от София и трябваше да карам сама колата си 400км. за да се прибера и от болницата просто не ме пуснаха.
Късмет!

# 531
 Момичета благодаря - притесненията ми са по скоро от  финансова гледна точка -но ще гледам да се оправям.Мислех че става като в БГ. Директно IVF   но  явно трябва да мина по трудния път за да стана МАМА.Успех на всички които  са тръгнали по този път.

# 532
Силвия, в твоя случай тези образувания в матката се налага да се отстранят. А после лекарите ще ти кажат налага ли се инвитро, или имате шанс за естествено. Действай стъпка по стъпка. Да, финансовата част е не лека, но всички сме минали по този път и кой със заеми, кой с помощ от роднини - всички сме се справяли, ще се справиш и ти. Успех и късмет ти желая Peace

# 533
Силивия, аз съм правила две оперативни хистероскопии в Мемориал. И при двете интернвенцията беше сутрин и двата пъти пътувахме още вечерта обратно към България. И след двете хистероскопии ми отне 2-3 дни за пълно възстановяване (спиране кървене), за сравнение в БГ след оперативната хистероскопия останах 3 дни в болницата и ми отне 30-40 дни за възстановяване и 10 месеца докато лигавицата стане готова за ICSI. ако правиш хистероскопия в БГ - намери си лекар -специалист.

Big_hope- успех мила.Аз чакам мнение  от Кахраман за цветната ми снимка и ако всичко е наред  -другия месец ще действаме.
    Здравейте момичета - пускам копие от мейла на Севда за резултатът на цветната ми снимка.Много  ме е притеснено ----

Prof. Kahraman zaedno s Dr. Sevinç obsydiha HSG (CVetnata ti snimka), İ da te informiram che matochnite trybi sa propusklivi, niama zapushvane, ot tova koeto se vijda. V  Matkata na liavata stranichna stena i syshto taka v dolnata chas na mastkata ima slepvania t.e. i na dvete mesta obrazuvania, koito triabva da se premahnat s Operative Histeroskopy, koiaqto operacia ako iskash moje v Bylgaria, ako iskash moje i pri nas. Cenata na tazi operacia pri nas e: 1600 Euro, kato v neia ne e vkluchena cenata ako se izprati material za patologiata, samo ako se naloji(koiato cena zapochva ot 350 i dostiga do 1500 turski liri v zavisimost ot materiala kyde kak triabva da se izsledva) i syshto taka ako se naloji nastaniavane v bolnicata za vecher dopalnitelno se zaplashta..(okolo 650 liri) T.e. po princip sled operaciata, pacientite se izpisvat v ramkite na 5-6 chasa. (po princip operaciata ne e tejka hirurgicheska namesa, za da se nalaga otsiadane s dni...) Ti kato slujitel v medicinata sigurno znaesh po dobre ot men, no az da te informiram pak podrobno kak e pri nas.
Ako iskate da e pri nas e neobhodimo da mi se obadish na 1- ia den ot cikyla i da mi kajete kolko e prodyljitelnostta na cikyla, za da go organizirame v sedmıcata sled cikyla ti i spored grafika na Profesorkata.
Shte me informirash dopalnitelno iskash ili ne i spored tova shte te podgotvime i informiram dopalnitelno.
Do skoro

Си

# 534
  Благодаря момичета -Мемориал ме зове.

# 535
На 06.06.2014 г. проф. Кахраман ми направи оперативна хистероскопия с поставяне на спирала... Операцията мина леко, въпреки притесненията ми. Очаровна съм от обслужването в болницата. Настаниха ме в самостоятелна стая, взеха ме за операция 40 мин. по-рано, нещо което в Бг никога не ми се е случвало. След операцията ме върнаха в стаята ми, в която пропуснах да кажа, че имаше и баня, в която можеш да се изкъпеш преди да си тръгнеш... През 20 мин. идваха да ми мерят кръвното и пулса, почукваха преди всяко влизане в стаята ми, донесоха ми храна на поднос, сок, чай, вода, бях обгрижвана максимално. Преди да ме пуснат да си ходя имах две визитации. Първо дойде д-р Ханда, обясни ми как е имало много слепвания в горната и лявата част на матката, как са ги отстранили и са ми сложили спирала, аз се интересувах дали това е била причината за последният аборт, отговора беше положителен. Накрая дойде и проф. Кахраман, повтори същото нещо, дори ми показа и снимки от матката, казаха да очаквам обилен цикъл след тези 45 дни хормонална терапия, която ми предписаха. След това нова цветна снимка и дай Боже всичко да е наред може да пристъпваме към Икси. Моля се Господ да е с нас и всичко вече да се нареди, както си мечтаем от години Simple Smile

# 536
silvia tosheva,
Да се включа и аз по повод операциите, макар и със закъснение.

И аз съм правила лапаро+хистеро в Мемориал и още същия следобед се разхождахме покрай морето със съпруга ми. Но ако намериш добър доктор в България, може и тук.

И с финансите много добре те разбирам. Ние тъкмо бяхме събрали пари за опита и операциите преди това ни дойдоха  Shocked Shocked Взехме пари назаем от приятели, които върнахме после.

Най-важното е да се намери причината и да се отстрани. Успех и много късмет  Peace Peace

Много стиснати палци и за mendi7  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug

# 537
  • София, Бургас
Записахме си час за 27ми при Dr. Hande AKBAŞ GÜLEÇ..Нямам никаква идея кой е, но се надявам да имаме късмет Simple Smile

# 538
kateto_85, не го мисли, докторката е добра. На мен тя ми прави пункцията и трансфера. Ето, да я видиш: http://www.memorial.com.tr/doktorlar/hande-akbas-gulec/

# 539
  • София, Бургас
kateto_85, не го мисли, докторката е добра. На мен тя ми прави пункцията и трансфера. Ето, да я видиш: http://www.memorial.com.tr/doktorlar/hande-akbas-gulec/

Хаха, аз си мислех, че е доктор Simple Smile Явно все на руси докторки попадам. И в Щерев така на сляпо попаднах на Коновалова. Дано сега и тази ми е на късмет за второто дете Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт