за несподелената любов

• 16 883
  • 250
  •   1
Отговори
# 15
Доколко си склонна да загърбиш мъжа си, замисляш ли се. В смисъл ако хипотетично другия мъж се реши на нещо, ти би ли се развела?

Замисляла съм се и честно казано не знам! Не бих причинила това на детето си! А и обичам съпруга си, колкото и цинично да звучи. Няколко пъти опитах да прекратя тази връзка, но не мога,прекалено съм слаба. Дори му казах какво чувствам и защо се измъчвам, с надеждата, че той ще сложи край, но уви... продължаваме си така.

# 16
Ами ще страдаш, да знаеш. Ако можеш прекрати нещата в зародиш.

# 17
Ами ще страдаш, да знаеш. Ако можеш прекрати нещата в зародиш.

Опитах, не мога... А и вече страдам. Знам, че ще става още по-лошо. Не мога с никой да споделя, не мога да разбера и мислите му.

# 18
Несподлена до там, че той не иска да разваля семейството ми и се държи по-хладно, от колкото ми се иска. Виждаме се, мил е, но усещам как се дърпа. Не обича да говори за чувствата си и не го разбирам какво иска всъщност. А доколкото мъжа ми... опитвам се да обърна тази енергия към него, но все ме тегли в другата посока. И от най-малкото нещо намирам повод да му се разсърдя и да отида в другата стая, където мога на воля да общувам с другия. Знам, че е глупаво, но е по-силно от мен Sad
Той не иска да разваля семействотото ти е класическо мъжко изпълнение  ooooh!, чак не мога да повярвам, че можеш да го приемеш за чиста монета. А ако и той има семейство, си е направо откровена лъжа. Човекът си иска и своето и чуждото, ето това иска всъщност, лесно, просто и удобно.
Държи се хладно, дърпа се, не говори за чувства, ами може би просто няма такива. Понякога совите са това, което са, а не това, което ни се иска да бъдат. Голяма част от мъжете умеят перфектно да разделят емоционалната от сексуалната страна на една връзка.
Според мен, ако ти не скъсаш с него, той няма да го направи. А ти ще си страдаш и страдаш.

# 19
Той не иска да разваля семействотото ти е класическо мъжко изпълнение  ooooh!, чак не мога да повярвам, че можеш да го приемеш за чиста монета. А ако и той има семейство, си е направо откровена лъжа. Човекът си иска и своето и чуждото, ето това иска всъщност, лесно, просто и удобно.
Държи се хладно, дърпа се, не говори за чувства, ами може би просто няма такива. Понякога совите са това, което са, а не това, което ни се иска да бъдат. Голяма част от мъжете умеят перфектно да разделят емоционалната от сексуалната страна на една връзка.
Според мен, ако ти не скъсаш с него, той няма да го направи. А ти ще си страдаш и страдаш.
На същото мнение съм. Независимо дали той има или няма сем-во, ситуацията явно го устройва. А авторката - очевидно не,  изходът е един,  остава тя да го приеме.

# 20
Семейство няма, и истнски чувства няма към мен, знам. Има емоция, харесва ме, но до там...

# 21
спокойно - и това ще мине!!

# 22

Кое- от негова страна или от моя Simple Smile

# 23
Семейство няма, и истнски чувства няма към мен, знам. Има емоция, харесва ме, но до там...
Тогава късай и бягай с мръсна газ, без да се обръщаш назад. Това, ако ти имаш чувства, а ти май си доста влюбена. Иначе ще се мъчиш.
Не се залъгвай, че хем ще продължаваш да го виждаш, хем ще ти мине, наивно е.
Ако прекъснеш контакт и си дадеш време да го преболедуваш, може и да ти мине.
Друг вариант е просто да го приемеш като странично забавление и да си живееш живота. Ще можеш ли?

# 24
Тогава късай и бягай с мръсна газ, без да се обръщаш назад. Това, ако ти имаш чувства, а ти май си доста влюбена. Иначе ще се мъчиш.
Не се залъгвай, че хем ще продължаваш да го виждаш, хем ще ти мине, наивно е.
Ако прекъснеш контакт и си дадеш време да го преболедуваш, може и да ти мине.
Друг вариант е просто да го приемеш като странично забавление и да си живееш живота. Ще можеш ли?

Предполагам да- изкарваме си чудесно. Опитвала съм да прекратя контактите си с него- не става- издържам само няколко дни Sad

# 25
  • out of space

От твоя. Ще ти мине. Само умната!

# 26

От твоя. Ще ти мине. Само умната!

Дано

# 27

Предполагам да- изкарваме си чудесно. Опитвала съм да прекратя контактите си с него- не става- издържам само няколко дни Sad

Sad Чувствата са кофти тръпка, особено като са несподелени. Виж ако сте "вие" срещу целия свят и съдбата, които целокупно са се наговорили да ви пречат да сте заедно, е друго нещо (черен хумор, не ми се връзвай  Wink )
Тогава зачислявай господина в графа "Яж, пий и си носи новите дрехи, и като ти падне, не прощавай" и се забавлавяй, ама наистина умната  Peace
Може пък Ери и Вяра, Надежда, Любов да се окажат прави и с времето да ти мине. Аз съм скептична по въпроса.

# 28
Благодаря ви на всички за мненията и съветите! Сега като че ли съм малко по-обнадеждена и смела Simple Smile

# 29
  • Най-сетне у дома
Butterfly, само една вметка, сигурно ще ти се стори не по темата.
На твое място бих се позаровила в себе си, за да разбера защо съм толкова привлечена от мъж, който не е емоционално ангажиран с мен. Кое е онова нещо, което прави усещането, че си отхвърлена, толкова привлекателно.

Там е разковничето, според мен.
Ще се справиш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт