Отговори
# 345
Хвани едната, удари другата. Каквато даскалката, такава и ученичката.

# 346
А родителите на ученичката следва да подадат сигнал за обида, ако в действителност е така, както твърди ученичката. Аз не прочетох нищо такова.

Пак не сте чели, за кой път го казвам. Написано е, че ученичката е казала, че учителката е обидила нея и майка и.

Чудя ви се, от къде нерви да се разправяте с това момиче?
Тя е като радио- точка.
Госпожице- ученичка, не знам как се осмеляваш да твърдиш, че сме с остарели разбирания и, че от 20 год не сме стъпили в училище?!
Някои сме били ученици до преди 10 години, а от няколко години и преподаватели. Така, че много по- ясно от теб виждаме нещата.
А, ти приятели нямаш ли да идеш да пиеш едно кафе в това хубаво време, какво висиш във форум, който , според теб, е пълен с лелки с остарели разбирания?

Естествено, че ще го тъврдя, защото масово се обвинява ученчиката и учениците като цяло, а минусите на учителите никой не ги посочва т.е. вашите минуси, тези на колегите ви. Моето мнение очевидно тогава е много по-обективно от това на хора, виждали само добрата страна на преподавателите и лошата страна на учениците, аз виждам и обратното.

Относно твърденията ви, в свободното си време извън училище нямам навика да вися по кафенетата, особено през седмицата, по другата част от въпроса ви вече отговарях.

# 347
Aphrodiziac,моля те,за 160ти път,ако обичаш,когато искаш да изкоментираш нечие мнение,просто се обърни към него с ника му в началото на изречението и след това изложи тезата си /не,че не я разбрах,защото с многословието си повтаряш едно и също/.
Много е досадно,защо се правиш,че не разбираш,не знам.
Пак повтарям, подчертавам думата ПАК, защото пак някой не е чел думите ми, коментирам конкретно мнение, за да се знае какво коментирам, явно е трудно да се сети човек за какво са предназначени цитатите. Вие вероятно се правите, че не разбирате. за втори път ви пиша това, сега пак ли същото ще кажете, ще се повторите - т.е. всичко в каквото ме обвинявате?
Сто пъти ти се повтори да спреш да размяташ чаршафи!  ooooh!
Ако нивото на тийновете е като твоето, не ми се мисли какво ни чака!  ooooh!

И сто пъти ви се отговори на коментарите с много по-нормален тон от вашия.

Относно какво ви чака - нещо очевидно по-добро. Simple Smile Не ми се иска да стана след години като вас - недорасла жена с остарели разбирания, която вместо да работи, се конфронтира с младите, което не звучи дотам лошо, ако ги учеше на нещо, но уви, не го прави, защото няма на какво да ги научи.

# 348
Е, хубаво, де, Aphrodisiac :* , ама кофа на главата ли заслужава учителката, каквато и да е?
Никой не отрича, че има много некачествени учители, никой не твърди, че е правилно да обиждат, да се заяждат и т.н., в случая е ясно и че учителката не е имала нормално отношение. Но да и нахлупиш кошче за боклук??
Явно обаче не само ти мислиш така, като се зачетох из коментарите в статии по въпроса, не малко хора намират за похвално поведението и, което всъщност е плашещото.

# 349
Според мен и двете трябва да си понесат последствията !

Именно, и за двете трябва да има наказания, не може смо ученичката да го отнесе, невъзпитана и груба преподавателка също трябва да си поеме наказанието, все пак тя я е предизвикала, доколкото разбрах.

Този грозен акт поставя ученичката на много ниско стъпало като индивид в общественото или в личностното и развитие.  Невъздържаните и груби хора в повечето случаи не блестят с особена интелигентност.
 .
Защото днес -кошче на главата, но утре може да извърши някоя подобна глупост от афект, но с много по-тежки последствия.

Учителката също може да премине от обиди и писане на безпричинни двойки към нещо по-сериозно. Simple Smile Наказание трябва да има и за двете.
Цитат на: AQUА

link=topic=765965.msg27485159#msg27485159 date=1392658350
Е, хубаво, де, Aphrodisiac :* , ама кофа на главата ли заслужава учителката, каквато и да е?
Никой не отрича, че има много некачествени учители, никой не твърди, че е правилно да обиждат, да се заяждат и т.н., в случая е ясно и че учителката не е имала нормално отношение. Но да и нахлупиш кошче за боклук??
Явно обаче не само ти мислиш така, като се зачетох из коментарите в статии по въпроса, не малко хора намират за похвално поведението и, което всъщност е плашещото.

Моля? Къде съм написала, че одобравям поведението и? Посочете ми къде? Лесно е да обвинявате.

Естествено, че не заслужава това. Ако ученичката иска да се разправя с нея, това в никакъв случай не е решение, но и тя не заслужава да бъде обиждана. Аз развивам именно втората теза, досега говорих именно по нея, тъй като всеки обвинява ученичката, но никой - учителката, а вина имат и двете.

# 350
  • Варна
О, Афродизиак се прибра от училище! Party

# 351

Моля? Къде съм написала, че одобравям поведението и? Посочете ми къде? Лесно е да обвинявате.

Естествено, че не заслужава това. Ако ученичката иска да се разправя с нея, това в никакъв случай не е решение, но и тя не заслужава да бъде обиждана. Аз развивам именно втората теза, досега говорих именно по нея, тъй като всеки обвинява ученичката, но никой - учителката, а вина имат и двете.

Това не е вярно, върни се пак и прочети, щото явно не си доразбрала нещо.

# 352

Това не е вярно, върни се пак и прочети, щото явно не си доразбрала нещо.

Така ли? Явно вие не виждате какво се пише: ученичката трябвало да се накаже, не можело да постъпва така, а за учителката - нищо.

Ако в това училище има нормален правилник за вътрешния ред, деветокласничката би трябвало да бъде изключена на следващия педагогически съвет. Това е грубо физическо посегателство върху учител.

Грубо посегателство върху учител ... Ето, нищо не е казано за грубите обиди към ученик.

Последна редакция: пн, 17 фев 2014, 19:59 от Aphrodisiac :*

# 353
Не е конкретно по темата, но пак става дума за учители-ученици, някой чул ли е нещо за случая отпреди няколко дни за отвлеченото от учителя си момиченце? Мисля, че беше в САЩ.

# 354
  • София
Ако в това училище има нормален правилник за вътрешния ред, деветокласничката би трябвало да бъде изключена на следващия педагогически съвет. Това е грубо физическо посегателство върху учител.

# 355

Така ли? Явно вие не виждате какво се пише: ученичката трябвало да се накаже, не можело да постъпва така, а за учителката - нищо.

Ако имаше клипче, документирало обидите на учителката към ученичката- да я накажат. ама няма нищо. Само думи, ама дали са истина или не, никой не знае.
Кой гарантира, че учителката наистина е обиждала?
То така, всеки ученик може да натопи някой учител, който не харесва или чийто предмет му е труден.
Само с приказки не става.
А спрямо ученичката- тя сама си е заснела простотията, така, че има реален, а не предполагаем повод за наказание.
Схващаш ли разликата?

# 356
  • Ямбол
....
Схващаш ли разликата?
Никаква разлика не схваща.

Нама ли нещо ново по случая? Някой от Благоевград.

# 357
А спрямо ученичката- тя сама си е заснела простотията, така, че има реален, а не предполагаем повод за наказание.
Схващаш ли разликата?

Къде е този клип и някой виждал ли го е ?! За 31 страници, клип не видях.

# 358
  • Куциндрел
Явно дораслата в темата е само една....
 Joy Joy Joy Joy

# 359
Схващаш ли разликата?

Къде е този клип и някой виждал ли го е ?! За 31 страници, клип не видях.

Именно, че го няма. Всеки трети говори за клип, аз питах, не ми дадоха линк, много други питаха, на тях също не им дадоха.
Явно дораслата в темата е само една....
 Joy Joy Joy Joy

Явно е така, по-добре е от никого.

Общи условия

Активация на акаунт