Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 52 тема

• 63 166
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
  • София
veselina_s_p, много хубави гримове, от двата първият ми харесва повече, но и двата са чудесни!   bouquet

# 631
Оооо, сега видях, че имам това (май се води бронзираща пудра) - неотваряно, особено към бялата част хайлайтва много добре - направих си грим и ще постна;)

Веси - чудна!

# 632
И на мен много ми харесват гримчетата на veselina_s_p!  Heart Eyes
Аз много харесвам сиво, но на моите очи стои ужасно  Rolling Eyes

# 633
На твоите пък сиди прекрасно МАС Golden Olive а аз днес направо се измъчих с този цвят #Cussing out

# 634
Аз, ако трябва да се сетя за B&C и да я асоциирам с един-единствен грим, това ще е този с golden olive - неземно й стои!

# 635
Благодаря, момичета  Hug

На твоите пък сиди прекрасно МАС Golden Olive а аз днес направо се измъчих с този цвят #Cussing out

Оооо, аз съм влюбена в този пигмент - един от любимите ми на MAC  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Скоро не съм го слагала и трябва да му обърна внимание.

# 636
  • гр. София
Ще взема и аз да я пробвам тази база на Зоева. Подариха ми я януари с поръчката с четките, но не съм я отваряла още, че си имам друга.  Thinking

# 637
B&C, страхотно както винаги!

Веси, на мен също сивото ми е фаворит, много готини ти стои.

Днес е последният ден за предизвикателството! Пращайте гримчета (на Алена), че да е по-интересно.  Peace

Аз да питам нещо. От къде идва идеята терминът "матова кожа" да е със значение на тъмна кожа? За мен матовото си е матово, без значение от цвета. Като с изкараните снимки на хартия: вариант на матова хартия или на гланцова. Или за матово и лъскаво стъкло... Не знам, ама ми звучи смешно това да се използва за кожа. Все едно за светла кожа да кажа, че ми е гланцова или лъскава. Или нещо не съм в час?  newsm78

# 638
При мен няма шанс да се случи това - да имам нещо ново и да не го отворя и пробвам  Crazy Точно заради това не трупам по няколко еднакви продукта от спирали, ФДТ, бази и подобни  Wink В момента имам 3 бази за сенки, но това не е по моя "вина", така да се каже  Crazy

# 639
  • Австрия
Оххх, Веси, как пък всеки цвят ти отива!!!  Hug

Да, вярно е  Stuck Out Tongue

Боже, сега влязох случай отдолу в подписа ти и леле какви торти?!
..но съм много впечатлена! Heart Eyes

Аууу.. бях забравила, че имам страничка  Blush Благодаря ти, Densi, за похвалните думи!  Hug Срам, но.. от миналата година не съм публикувала нищо  Embarassed Скоро има повод, дано успея да реализирам нещо и в блога  Laughing

А като стана дума и за паднали клепачи - болна тема  Rolling Eyes И тъкмо си мислех да покажа и моите днес, разбира се, малко нагримирани за проба със зеленосиньо - някаква ужасна болка в кръста ми се появи след утринната заигравка с 13-килограмовото ми 'бебе' .. та, явно днес нищо повече няма да правя - нито по себе си, нито в домакинството  Rolling Eyes Ех, старост-нерадост  Twisted Evil

# 640
  • София
И на мен много ми харесват гримчетата на veselina_s_p!  Heart Eyes
Аз много харесвам сиво, но на моите очи стои ужасно  Rolling Eyes

Леле, каква красота!!!! Прелест!
Пиши моля те кои сенки и цветове си ползвала.

# 641
Весе, останаха ми очите в свия ти грим.

B & C  Heart Eyes

Аз преди малко пуснах снимки на Аленка за предизвикателството, не съм единствената, нали  Simple Smile

# 642
  • в 1001-та нощ
Момичета, утре е крайният срок, получила съм от Епона и Le Soleill, вероятно и Ивето ще прати, ако няма други, които работят или планират утре да работят - мога да пусна трите грима, след като и Ивето прати  Peace

Веси, на пен оървият грим повече ми хареса, аз нещо не обичам сиво  Blush

В § С и този грим и зелено лилавия - много ми харесват, според мен чудесно ти с еполучава затъмняването с лилаво, кои са днешнит ецветов еи ако не те затруднява - да повториш на зелено лилавия  Blush

Аз днес се престраших да използвам изцяло новата шанелска палитра, припомням я:

Наскоро споделих, че изглежда подобна на пролетната, но е доста различна - по-мазноперлени и бляскави цветове, много пигментирани и четирите, бонус е , че отново не се ронят или поне в моите четки се задържат, без да се търкалят прашинки  Blush

Другото ново за мен е едно от мат червилата на ГР, преди време показвах едно тъмно, това е нюдово-розово, малко излиза с блясък, но е матово, без да е сухо и ронещо се  Blush

# 643
  • гр. София
Аленка, пак невероятно си се гримирала.  Hug Hug Hug

Някой да е купил зелената четворка и да покаже как седят,че съм се зачудила дали да си я взема ( стига все още да я има )?  newsm78

# 644
  • в 1001-та нощ
Мерси  Hug голям страх беше от кафевите, изглеждаха ми някак кални и непигментирани, но са пигментирани и доста неутрални  Peace

Мисля, че Ел, densi и deadli_vesi я взеха  newsm78 Rolling Eyes Може би Ел ще ни зарадва с гримче с нея Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт