Живот и здраве да почнем да захранваме 

Не че съм голямата готвачка - напротив, обаче не мисля, че е толкова голям проблем особено при захранването да намачкам един картоф на седмица.
, че ме мислиш и ти липсвам, обаче май няма да се върна. Твърде много време и енергия ми отнемаше общуването там. И без това едва ми остава време да пипна в нас - чистя веднъж на 2 седмици, готвя веднъж седмично. А и твърде много се вживявам и се разпалвам - тук ми е по-спокойно, макар че вече стана скучничко.
Кога ли и аз ще мога да се похваля със здрав и непробуден сън от поне 5 часа.Яде към 21.30, заспа към 22:00, и се започна...ядене в 01:45, после в 3.30,когато баща му дойде в спалнята след гледане на Хобита
пак се размърда и уж на цица се поуспокои до към 5, лъгане пак на цица, но не би....давам мляко, не иска и се сърди...чакам малко....малкото се превръща в полвин час сумтене и пънене, като междувременно и ми се хили, а на мене ми се спииии.Уж изяде млякото и последва повръщане, и не издържах, та се преместихме в хола и след разнасяне нагоре надолу и зазяпване по телевизора пак се унесе...колко ли ще е дълъг бонуса и аз не знам.А е като ангелче,един такъв пухкав и розов, само дето ми разгонва фамилията
.
,
, дано да продължи така още малко.
.

Препоръчани теми