Тъй да знае 100 езика
Да има няколко коли 15-20 за разнообразие
Да има оригинален стайлинг
Да е по-хубав от мъжки супермодел
IQ-то му да е над 200
Ето заради такива претенции много жени остават стари моми.
Лошо няма в това да имаш претенция. Лошото е когато претенцията е без покритие. Иска ми се да добавя и още нещо относно непривлекателните жени. Липсата на физическа красота прави една жена несигурна в себе си и като компенсация едни стават ексцентрични, други - мъжкарани, трети се запускат, но има и такива, които запазват женствеността си. Тези последните компенсират несигурността приемайки всички комплименти (които някой някога им е казал) за 100% истина и ето тук започва претенцията без покритие. Тъй като трудно и агресивно понасят отказ, то с подобни жени мъжа трябва да се държи приятелски, но и една идея - бащински (понеже ако се държи само приятелски и първата идея, която й хрумва е, че я харесваш). True story
Ако питаш мен, по принцип е добре мъжете и жените да се държат приятелски едни към други. Мисля че твърде много предразсъдъци са се натрупали относно това колко е различна жената от мъжа, как жената била от венера, пък мъжа от марс... Дрън-дрън. Ако повече се наблягаше на някава комуникация между двата пола, отколкото на разликите, всичко щеше да е много по-лесно. Да, понякога крайната откровенност боли за някого, но после някак си няма илюзии и напразни надежди.
Мисля че е по-добре да отрежеш някого когото не харесваш веднага, вместо да му оставяш надежда.
Иначе, двама красиви млади хора също е поетична комбинация, и все пак твърде тривиален поетичен мотив...
То, иначе не би имало смисъл това повторение в оригиналния ми пост. Хубаво, че ми обърна внимание.
Просто няма как бъда убедена в истинското, непорочно приятелство между мъж и жена. А и честно казано, нямам нужда от такова.
Вие, че не сте "анонсирали", това в случая си е било плод на вашите комплекси за малоценност. А фактът, че се е намерил достатъчно уверен мераклия, който да грабне мацката, е само и единствено за хвалба.
Няма пълно щастие!
?