Filorga - красива всеки ден! - тема 3

• 70 474
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Като заговорихме за Гуна, някой ползвал ли е "СЕРУМ ВИТА ЕМУЛСИЯ ПРОТИВ БРЪЧКИ"?
Търсих мнения в нета и в бг мама, но нищо.

Magnollia, имаш ли опит с този серум? Аз от теб научих за тази козметика.

# 616
bib.bib,благодаря за съвета,ще те послушам.

# 617
Здравейте момичета, взех си пробички от time filler mat, optim eyes и hyal-defence. Мата ми опъна кожата, не си я почувствах хидратирана, hyal defence макар и серум, ми хидратира и нямах опъване. Аз исках да пробвам пробичка на hidra filler, но нямаха.
Проблема е че имам 1 седмица в Бг и искам да си поръчам продуктите от интернет и нямам много време да се моткам, затова искам да ви помоля за помощ да ми препоръчате, какво да си купя.
На 31 год., кожата ми е смесена, дехидратирана, вяла. Имам си и мимически бръчки по челото. На кои продукти да се спра? От прочетенето съм се спряла на Hidra filler, Optim eyes и sleep and peal, дали са добър избор за моята кожа и години или?

# 618
  • Пловдив
Жана според мен това са твоите продукти Peace  от къде ще ги поръчваш?

Аз да се похваля ,че се сдобих с тестер на черният крем и нямам търпение да се намажа довечера Heart Eyes

# 619
Мислех да поръчам от pharmashopdiscound, ама сега като се замисля няма шанс да дойдат за 4,5 дни. А разликата в цените е огромна

# 620
  • Пловдив
От фармата ги чакай след 15 дни Peace

# 621
  • Стара Загора
Аз си взех днес мицеларната вода , дадоха ми тестери на мезо маската, хидра филъра и скин структура, даже и съм намазана с маската вече  Mr. Green
Аптека Марви в Стара Загора имат намаления.Може да погледнете сайта им.Ще зареждат тези дни и продукти от професионалната серия .Обещаха ми тестер и на черния крем  Party

# 622
Като заговорихме за Гуна, някой ползвал ли е "СЕРУМ ВИТА ЕМУЛСИЯ ПРОТИВ БРЪЧКИ"?

Аз си  взех и серума и вече го изразходих. Доволна съм много!

# 623
  • София

Magnollia, имаш ли опит с този серум? Аз от теб научих за тази козметика.

Видях, че и друго момиче ти е отговорила, но и аз да кажа.
Аз го харесвам много, защото мога да го ползвам дори и върху фон дьо тен. Слага са по линиите, където има бръчки. Аз слагам на назолабиалните окло устата и на гневната бръчка между очите.  Също така и под очите. Освен че има и ефект - във времето подобрява състоянието, но и моментално се вижда запълване.

# 624
  • Варна
За колко време ви стигат тези 10мл серум?

# 625
Аз не съм използвала всяка вечер, тъй като имам и други и ги редувам но за няма и 2 месеца и свърши серума.Просто е много малко Peace

# 626
И на мен много ми допада този серум

# 627
  • Пловдив
И аз се сдобих вчера с тестер на Черния крем на Филорга. Снощи го пробвах - попива сравнително бързо, на цвят е сиво-черен  и тази сутрин кожата ми беше някак изгладена. Имам тестери за още 2-3 вечери, повече отзиви като свършат!  Mr. Green

# 628
  • Бургас/Пз
И аз се сдобих вчера с тестер на Черния крем на Филорга. Снощи го пробвах - попива сравнително бързо, на цвят е сиво-черен  и тази сутрин кожата ми беше някак изгладена. Имам тестери за още 2-3 вечери, повече отзиви като свършат!  Mr. Green

А самия черен крем има ли го вече в нашите аптеки и на каква цена?

# 629

Общи условия

Активация на акаунт