БРОДИРАНА КРАСОТА Тема 122

• 64 670
  • 728
  •   1
Отговори
# 255
Честит празник !Бъдете здрави вие и семействата ви  Hug

Ших -грех , не грех , това е положението.Реших , че трябва да правя подаръци на госпожите в училище ,дано само да ги харесат.
Ето тези :

Ако видя още една роза и ще ми призлее.Смятам да направя и за госпожите в градината , но до края на май и не съм го измислила още какво да бъде....

Тихерула , честит рожден ден !

Полина , честито нови придобивки Simple Smile

Последна редакция: нд, 20 апр 2014, 14:47 от ina.

# 256
тихерула честит рожден ден.
Честито Въскресение Христово ,много здраве на всички Вас и семействата Ви.
И аз днес ших,започнах един фар на ДИМ,утре ще покажа до къде съм.

# 257
  • sof
Честити празници на всички! Съвзех се от щастливо Греховно попреяждане и седнах да си подреждам файловете. Затова реших да ви пусна снимка на етап от моята текуща творба. Не се връзвайте на типично бг отровни свекЪрвенски изказвания – за който това е работа, май излиза че го прави за да се хвали на останалите, което си е скверен грях... по моето нерелигиозно разбиране. Пък и аз ги оставям да си се плюнчат на празника, докато ние пък си го празнуваме, пък ако ме хване музата И ще шия.

Да сте живи и здрави!

http://zlatad2.snimka.bg/details/za-bg-mamma.751309.33027828

# 258
Честито Възкресение Христово момичета  пожелавам Ви много здраве късмет и повече време за любимото хоби . easter
Мислех си че с толкова почивни дни ще намеря време за да пошия (колкото и да е греховно  Simple Smile) но от приготвяне за празника готвене шетане и гости пак не ми остана време .
Възхищавам ви се на красотите които показвате   bouquet

# 259
  • Дълбоката провинция
Честит Великден!
Честит рожден ден на Тихерула!
Ина много хубави подаръчета си приготвила.Дано ги оценят!
Павлина,мерси за линковете.Поръчах,дано не ми съдерат кожата на митницата...
Аз си ших,без изобщо да ми е съвестно.Майка ми и свекърва ми си прибраха гоблените като едни хрисими християнки и чакат да минат празниците. CrazyНе мога да се лишавам от това си удоволствие при условие че имам кой да ми гледа децата и аз имам свободно време Peace

# 260
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...
Пристигнаха моите люляци и ми поискаха ДДС плюс 8 паунда такса за доставка (тукашна измишльотина на пощите), а даставката от САЩ си е отделно платена...та вече имам опит и с презокеански доставки.  Laughing Много ми харесват, но трябва да си почакат реда... Нали?? Flutter Mr. Green

Confused каква е тази "такса доставка"?

и ако не е пре-много нахално, може ли снимчица на люляците?

Blushтака съблазнително звучи  Blush

# 261
...
Пристигнаха моите люляци и ми поискаха ДДС плюс 8 паунда такса за доставка (тукашна измишльотина на пощите), а даставката от САЩ си е отделно платена...та вече имам опит и с презокеански доставки.  Laughing Много ми харесват, но трябва да си почакат реда... Нали?? Flutter Mr. Green

Ето тук Бяло Цвете ги беше показала http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=768491.msg27868175#msg27868175
И аз съм изумена от ДДС-то и допълнителните транспортни в Англия. Плащала съм тук, но бях поръчала повече неща и надвиших необлагаемата сума , ама за един гоблен и ДДС и още 8 паунда за доставка... нямам думи.
Бяло цвете, радвам се че си си напълнила поставката- харесва ми.
И аз ших и вчера и днес. Реших че щом може да ме викат на работа и в петък и събота и в понеделник пак, значи не е грях да ходя на работа и да работя и да не получа допълнително пари за това... Значи в такъв случай удоволствието, което си доставям като шия изобщо не може да е грях.

# 262
Христос Воскресе, МАЙСТОРКИ! Пожелавам ви много вдъхновение и време за повече красоти! И аз поших малко.
Най-хубавото обаче тези празници беше месенето на козунаците ни. За първи път се наканихме най-после да месим домашни. Децата помагаха с голям ентусиазъм, стана страхотен първия! ИЗЯДОХМЕ ГО още в събота дообед и после месихме втори път!

Направих r нещо, което се канех отдавна. Изрових си едни карета, които съм шила като ученичка и си седят прибрани и никога неползвани. Обаче са много красиви

http://trapa.snimka.bg/other/pletki.717106.33019868

# 263
  • София
Честито Възкресение Христово!

И аз си ших тези дни. Ето доказателството:

без контур          с контур

# 264
  • Пловдив
Стани, чудно е.................

И аз го уших, ама 2 седмици вече де боря с контура - все нямам време

# 265
...

Добри, таксата се казва "Handeling fee" и доколкото разбирам е такса обслужване по доставката. В смисъл - вместо ти да ходиш и да попълваш декларации и да плащаш ДДС и/или МИТО ако е необходимо, това го правят пощите, от които ти отиваш лично да си вземеш пратката и да платиш чрез тях. Тази такса се оказва, че си е постоянна и задължителна за Великобритания, ама аз не съм била образована.  Mr. Green Допълнително ми казаха ми, че ако подателя е бил написал отгоре "Подарък" нямало да се плаща ДДС, но си пишеше "Поръчка". При всички положения аз съм много доволна - хем си имам хубав гоблен, хем си имам практически опит.  Laughing
Роси, благодаря за снимката, а ето тази направих, за да ви покажа колко много конци има вътре, с колко ли нишки ще се шие... Mr. Green

И едни готови пиленца:

Стани, много сладка къщичка! Страшно са ми интересни тези кривичките.   bouquet

# 266
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...

Добри, таксата се казва "Handeling fee" и доколкото разбирам е такса обслужване по доставката. В смисъл - вместо ти да ходиш и да попълваш декларации и да плащаш ДДС и/или МИТО ако е необходимо, това го правят пощите, от които ти отиваш лично да си вземеш пратката и да платиш чрез тях. Тази такса се оказва, че си е постоянна и задължителна за Великобритания, ама аз не съм била образована.  Mr. Green Допълнително ми казаха ми, че ако подателя е бил написал отгоре "Подарък" нямало да се плаща ДДС, но си пишеше "Поръчка". При всички положения аз съм много доволна - хем си имам хубав гоблен, хем си имам практически опит.  Laughing
Роси, благодаря за снимката, а ето тази направих, за да ви покажа колко много конци има вътре, с колко ли нишки ще се шие... Mr. Green

...

видях люляците Simple Smile много ми харесаха Simple Smile ще изчакам да ги видя готови, а като знам какви сте скорострелки ще е скоро Simple Smile

Скрит текст:
аз пазарувам от САЩ и понякога не изпращат до България или доставката до България е много по-голяма  Blush в такива случаи изпращам до адреса на фирма куриер в Англия  Blush
никога до сега не са ми искали такава такса  ooooh! или е нещо ново или съм минавала между капките някак  ooooh!
американките обикновено отказват да пишат "подарък", било незаконно, не съм ги и молила  Blush повечето са го написали изрично в условията си  Hug

# 267
...видях люляците Simple Smile много ми харесаха Simple Smile ще изчакам да ги видя готови, а като знам какви сте скорострелки ще е скоро Simple Smile

Скрит текст:
аз пазарувам от САЩ и понякога не изпращат до България или доставката до България е много по-голяма  Blush в такива случаи изпращам до адреса на фирма куриер в Англия  Blush
никога до сега не са ми искали такава такса  ooooh! или е нещо ново или съм минавала между капките някак  ooooh!
американките обикновено отказват да пишат "подарък", било незаконно, не съм ги и молила  Blush повечето са го написали изрично в условията си  Hug

Това удебеленото със сигурност не се отнася за мен  Grinning Grinning Grinning!
А това в скрития текст ме учуди още повече!  Laughing Нямам никаква представа защо и как. Според пощите съвсем не останах с впечатление, че таксата е нещо ново или има начин да го заобиколя. Но тук много пъти има вратички за всичко, стига да си информиран предварително, а куриерските фирми може и да си имат някакви техни начини. Мога да коментирам само това, което съм чувала от българи тук - повечето ги е страх да поръчват в Ибей от Америка неща, защото често пъти цената на покупката е най-малкото, което плащат.  Sunglasses
Да сме живи и здрави и това е!  Hug Бродирайте на воля, а пък аз ще правя колаж със забележителности за домашно.  Crazy

# 268
Остава ми надписа тук само ,направих и лейзи дейзитата ,като гледах клипове  Crazy

# 269
  • Пловдив
Хайде и аз да покажа - резултатът е нещо средно между двете /хич ме няма с фотото../:

Общи условия

Активация на акаунт