Детето като "инвестиция"

• 4 281
  • 63
  •   1
Отговори
# 60
не го приемам като ритване на топката ( даже ми се струва доста тъпо предположение), а като тревожност и сигнал, че  очаквания в семейството все пак са нужни и не е ОК да ги няма. culture of expectation. много важно нещо.
децата които са на college track  са подкрепени от домашната си среда, близките които очакват да се постараеш и да постигнеш ( пък дали ще стане друг ?с) .

# 61
В търсене на страстта, която кара децата ни, да стоят фокусирани с часове. В дискусия за идеята, децата ни да са полиглоти и да израстват, гледайки на света с любопитство.

Минимум.

Joy Joy Joy  

Това ще да е или на мама Божка щерката, или прословутата министърКА.

# 62
Then he'd go practice trombone from 8 to 10. He did all this just so he could get into a good high school. That's what it takes, really. Hard to do without a culture of expectation."

Това е, без експектейшънс вкъщи не става.
Интересно -този гоод хай скул по тромбон ли е бил? за добра гимназия не трябва ли САТ или поне малко математика? Или в Харлем математиката не я пускат да влезе... newsm78 и разчитат на буги-вуги за да вземат едюкейшън?

Иначе за culture of expectation съм съгласна но там най-паче играе генното натрупване подкрепено от подходяща еволюция. Може да ме обвините в расизъм, но това е факт.

# 63
Валериана , а ти защо се интересуваш от тези въптро си?

Общи условия

Активация на акаунт