Да ни донесат тези светли дни само прекрасни новини!-Тема 69

• 21 038
  • 720
  •   1
Отговори
# 120
baby , аз за себе си нямам смелост да пророкувам, но теб те виждам с едно момиченце  Rolling Eyes  Mr. Green Hug

# 121
Момичета, аз докато се прибера и вие сте изписали 10 страници  Mr. Green

Ние с таткото видяхме плодно сакче и хубаво жълтъчно мехурче  Heart Eyes В 5 седмица и един ден съм, но понеже МЦ ми е на 31 дни, сакчето е малко по-мъничко.След около 10 дни според докторката трябва да се чуе пулсация, но си записах час за 29.04 за по-сигурно  Crazy
Имаме си и три снимки  Mr. Green

Пратиха ме на кардиолог да ми види кръвното и холестерола + ми забраниха нощните смени.

Айде най-накрая и аз да ви поръся с хубав петседмичен прашец

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 122
  • Бургас
......Голди, аз като гледам каква среща се е спретнала още този четвъртък...и като те знам как забременяваш от такива, отсега ми липсваш в ИБ Hug Димето да ти е жива и здрава, все така да те радва, че скоро бебето ще я детронира като основен обект на внимание!
Хахахах, знам си аз кога да се включа - записах се в темата и се замятаха едни вина и едни запивки, тъкмо по мойта част Crazy Виж сега и бизнесът ти със звездите потръгна, та имаш и да ме черпиш Mr. Green
По мои сметки в четвъртък трябва да съм оциклена, така че ако може повторна среща, когато /сабя/ БТ покаже Flutter

Абе, хора, някой може ли да ме светне защо не виждам никакви подписи в профилите newsm78 Как си следите графиките, ако подписите не са видими, или проблемът е само в моя телевизор, пардон компютър?
Нико, чудесни новини Grinning

# 123
Честито NikoStormHug браво,хубави новини, леко бременеене и много усмивки до края и на финала, че и след това   Mr. Green  Hug

# 124
Привет мушмороци  Hug
пфуу...не може да ви изчете човек-изпих цяло кафе докато стигна до публикуването  Mr. Green
така...по ред:
мел-супер новини...но чакам още по-супер до края на седмицата  Hug много ще се радвам за теб  Heart Eyes
фанфар-ох,сакче -първата ти снимка на бебо  Mr. Green пожелавам ти безпроблемна и лека бременност,ноо да не ни забравяш  Flutter Нико и ти  Hug
биби-честито зъбче-дано да не е боляло,че като се сетя за някои зъбарски процедури-брррр... Rolling Eyes
Естлар- Hug определено имаш нужда от разпускане  Mr. Green дано намерите с лекарите най-доброто решение за теб без да се отразява на бебеправенето  Praynig
Моли- Hug ами леки месеци до края и една сладка красавица да гушкаш септември   bouquet
сашунка-съжалявам,че е дошло при теб-виж другия месец-май-какво хубаво време за бебеправене  Mr. Green
Честито на бъдещите булки-бзвездичка и Мечтичка  Flutter това са страхотни новини -а каква емоция е всичкото приготвяне,а накрая не разбираш какво става  Mr. Green поне при мен беше така...дойде ММ да ме ''краде'', видях го,целувка и оттам ми е мъгла  Joy добре че всичко бях подготвила и разпределила задачите между шаферките и с нищо не се занимавах  Mr. Green
А за рокля-аз нямах никакво време(прибрахме се 3 седмици преди сватбата) да търся или да си шия,а тук не успях да си намеря нищо хубаво и на нормална цена, поръчах я онлайн  Blush беше доста рисковано, но беше всичко ок и то за около 400 лв! ще ви постна сайта и моята рокля на снимка и на живо  Flutter

уф,пак се загледах в сватбените снимки-беше страхотна сватба  Heart Eyes искам пак  Mr. Green
Аз май съм настинала и ме втриса и нещо ми се е подуло под окото-може ли лишей да излезе там-едно странно такова  newsm78
До после сладурковци   bouquet
П.С.за пиенето-изчакайте май да се прибера де....или ще повторите заради отсъстващите  Laughing Аз както нося на алкохол,така и имам изцепки  Blush ай засега

# 125
Baby, виждам, виждам и момиче, и момче, но момчето е първо! afwitch  hahaha

И понеже си гледах сега снимките ме обзе импулс и съвсем безплатно, безлихвено и неангажиращо никого с нищо (освен ако съм познала с някоя и друга почерпушка), ще поврачувам за когото получих импулс!
Мадмоазел Шоко, вероятно сте заченали мъжко рожбенце тези дни! Мерита, ще има момиче! vl81, виждам те с момче! Афродитка я виждам с момиченце! Звездите това ми проговориха, или както е модерно да се казва сега, спусна ми се тази информация!  Joy Joy Joy Ще припадна! hahaha

Последна редакция: вт, 15 апр 2014, 14:44 от Autumn*

# 126
Baby, виждам, виждам и момиче, и момче, но момчето е първо! afwitch  hahaha

Хехе, колко добре звучи Simple Smile  Hug

Фанфар мерси за предположението и дано декември стане ясно коя от двете е познала Simple Smile   Praynig

# 127
Привет, момичета-кокичета! Мен сигурно сте ме забравили, като не съм писала изобщо последните седмици. Доста ми трябваше докато наваксам ....
Честито на всички пресни мамчета и бъдещи булки! Ах, колко обичам сватби, ние края на май сме канени на приятели на сватба, нямам търпение.

# 128
Autumn, като си започнала...я хвърли един поглед и на моя милост  Mr. Green да знаеш,че искам 3 деца (живот и здраве  Heart Eyes ааа къде има мога да видя снимки на групичката ни?  newsm78
Маняна-мила,забравих да ти благодаря за темата-прекрасна както винаги   bouquet ако във всяка забременяват по 4-5 момичета, скоро ще сме на изчезване  Laughing

# 129
Есенна, звездите ми говорят, че ще си с още едно момче, да знаеш  Thinking

Каквото и да е, няма да го върна. Да знаете, че току що заченах  Laughing Преди малко стана работата...  Party

Голди, следим всичко, как да не следим. Ето ти една графика, не че не я постнах сутринта  Grinning
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … me=blueberry_snow

# 130
  • София
Нектаринка много си хубавка  Heart Eyes
Ето една снимчица на моята рокля,шиха ми я в романтика и преди 6 години струваше 1100 лв. #Crazy

Скрит текст:

# 131
  • София
Голди нещо в настройките имаше къде да се отмаркира за могат да се виждат графиките и подписите Simple Smile някой ако се сеща къде беше точно  newsm78

Нектаринка страхотна булка си била. Какви сте убавци и двамата Аз също един път седмично си разглеждам нашите сватбени снимки ей така готино ми е Simple Smile

Ето моята със сватбените обувки Simple Smile

Скрит текст:

чакайте и още една да ме видите какъв алкохолик съм, че се напих и на сватбата

Скрит текст:

# 132
Голди, следим всичко, как да не следим. Ето ти една графика, не че не я постнах сутринта  Grinning
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … me=blueberry_snow

Обзалагам се по тази графика, че съвсем скоро ще си бременна!  Peace

# 133
  • Бургас
....
Голди, следим всичко, как да не следим. Ето ти една графика, не че не я постнах сутринта  Grinning

Аууууу, тъкмо завидях, че някой ще прави секс довечера, пък тя вече станала работата Wink

Маце, златна си   bouquet Намерих я отметката Sunglasses

Искам да кажа, че всички сте били прекрасни булки!

# 134
Бейби, аз преди малко забременях  Party След десетина дви ще извадя от онези тестове с двете черти... Даже погледнах, че 28ми е понеделник, нали той бил вълшебен  Wink

Голди, ще правим, как няма да правим. И довечера, и утре... Да има, да се усеща изобилието  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт