Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 49

• 55 118
  • 760
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Здравейте момичета,
Никой ли нямаа?
Аз да се отчета - успешен първи ден - 2 ябълки и 2 грейпфрута.
Не знам за 1 ден какъв минус е отчел кантара, защото едва тази сутрин успях да се престраша и да се кача на него.
Утре ще докладвам резултати.
За днес менюто ми е отново ябълки и портокали.

Ако има някой плодуващ - тук съм и чакам подкрепа Simple Smile

Успешен ден...

# 76
Здравей iliqnska, успех в плодуването! Simple Smile
Аз вчера бях на вкусно манго, а днес на невероятни ягоди! Ммммммммм
Иначе, продължавам да свалям по 200г всеки ден. Още не чувствам глад. Сутринта бях 67,9кг. а започнах 71,6кг.

# 77
  • Балчик
Привет момичета, аз днес съм на разтоварващ ден- чай, минерална вода и ябълки.

# 78
  • Варна
Здравейте, плодояди!
Аз съм планирала 7 дни плодуване и 5 дни захранване. Днес ми е шести ден на плод и чай и съм свалила 3 кг. Не са много, но имам за цел да се отърва от 5 кг. Правя този режим за втори път и се чувствам чудесно.
Планирам да направя още един такъв цикъл през август. Но е по-важно каква "хранителна дисциплина" ще спазвам дотогава.
Преди време винаги оставях последната хапка неизядена и баща ми се караше за това. Като почнах да довършвам цялата порция и започнаха да ми се лепят килца.
Пуста лакомия...

# 79
Благодаря за отговора , Боболина Simple Smile днес 9 ден -200гр / 4,5 кг до тук , имам да свалям толкова мн кг, поне сега се надявам да сваля 10-12 , дано има някой които е свалил толкова и да каже как точно се постига може би с последваща диета?

# 80
  • Балчик
Благодаря за отговора , Боболина Simple Smile днес 9 ден -200гр / 4,5 кг до тук , имам да свалям толкова мн кг, поне сега се надявам да сваля 10-12 , дано има някой които е свалил толкова и да каже как точно се постига може би с последваща диета?

Постига се лесно, но се задържа трудно- с много лишения и периодичен глад.

# 81
  • Димитровград

Постига се лесно, но се задържа трудно- с много лишения и периодичен глад.
Абсолютно! По време на първото гладуване свалих точно 12 кг,които с неимоверни усилия се опитвам да задържа вече 2 месеца-всяка сряда плодов ден,на закуска-само плодове,вечерята също е предимно плодове.Само на обяд си позволявам разнообразие-салати,понякога месо,риба или млечни.Нищо тестено и мазно.

# 82
Днес ми е ден 11 от плодуването, дотук съм -4кг. Вчера ми беше много приятно на ягоди, затова днес ще карам пак на ягоди и на манго (в отделни хранения).
Мисля, че няма да ми е проблем да изкарам 20 дена. По ме притеснява после задържането.
Момичета, вие как мислите да се храните след захранването?

# 83
Добро утро, дами !

При мен днес е ден 5, свалила съм 1 кг., но аз като цяло имам около 5 кг. за сваляне, тъй че предполагам е нормално да отслабвам бавно. Вчера имах ужасни болки в стомаха (имам гастрит принципно и доста чувствителен храносмилателен тракт), и реших днес да започна да се захранвам. Мисля да започна да плодувам един ден в седмицата, защото по-дългите от 3 дни гладувания не се отразяват никак добре на стомаха ми.
Иначе кожата ми като че ли се поизчисти малко, да видим дали ще се задържи.
Много от вас се чудят как да се хранят след захранването - от личен опит мога да кажа,че единственото нещо, което ще ви помогне както физически, така и психически, е да се храните здравословно. Предимно плодове, зеленчуци, пълнозърнести продукти, ядки, бобови и да ограничите мазнините от месо, млечни продукти, яйца. Опитайте се да намалите до минимум похапването на сладкиши,шоколади и прочее изкушения, както и на всички пакетирани неща, защото съдържат много транс-мазнини, оцветители, консерванти и прочее вредни и пагубни за организма вещества. Аз лично съм веган, това не значи, че всички трябва да спрат животинските неща, разбира се. Говоря от своя опит какво ми е помогнало да постигна баланс и мир със себе си.

Хубав и успешен ден на всички   bouquet

# 84
  • София/Испания
Здравейте,много се радвам на вашите резултати,много са мотивиращи.От утре и аз започвам,днес ще си купя плодове за една седмица.Искам да изкарам 20-25 дни на плодове и чай,имам малък здравословен проблем,а също и наднормено тегло.Ако сваля 10-12 кг ще съм много доволна.
Успех на всички !  bouquet

# 85
И аз започвам от днес.
Ще съчетая режима с малко тренировки вкъщи.
https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8

# 86
Здравейте!
 3-ри години вече със скоростта на светлината качвам килограми. Какво става незнам. От 75кг/ 175,5 см. през 2010г, сега тежа.. страх ме и да ги напиша/
Скрит текст:
Скрит текст:
100кг
/ . Снощи видях една снимка  във фейсбук, която са я качили едни приятели, от кръщенето на тяхната дъщеря на 04.05.02014г. Аз изпаднах в шок и ужас. Бях снимана в лоша позиция, но пък се видях и се уплаших. Реших да пробвам за 10 дни плодолечението или гладуването на плодове и чай. Днес ми е първи ден, дано да успея, че проблем имам с  волята . Пък и не само , за да отслабна , но и заради здравето. Усещам , че килограмите не ми влият добре на него. Опитваме и за бебе, но без друго ще пробваме първото си ин витро през лятото. Та мисля, че този режим ще ми и помогне на организма.
 Иначе от февруари по малко посещавам фитнес. Скоро не съм, претърпях една гинекологична манипулация и разредих посеенията, но се отитвам, дори и малко да има някакво движение.
 Днес съм на 1 голяма чаша чай/лайка/  с мед, 2 ябълки и 3 чаши вода. Купих и от този зеления чай, китайски за отслабване, за да си оправя метаболизма- него ще го пия вечер само.
 Ще ви следя , за да си даваме кураж и да прочета по някой и друг съвет.

# 87
Здравейте и от мен!
Аз искам да задам няколко въпроса към всички които са спазвали този режим или го спазват сега за първи път.
Ще започна с моя опит: Няколко пъти правих тази диета (преди 5 години някъде) по 5-7 дни , после захранването ми беше мнго трудно, чувствах се много отпаднала, нямах сили за нищо и постоянно бях зла и гладна, не толкова психически ми беше трудно, колкото физически-постоянно бях уморена и а-ха да ми се завие свят.Отчетох този опит като грешка на растежа и си обещах повече никога да не гладувам, започнах да спортувам, понякога по сериозно, понякога -не , но като цяло с разумно хранене и спорт се чувствах много добре и подържах прилична форма. Повод да се върна към идеята за гладуването е, че се преместих в друга държава и от тогаваи храненето, и спортът станаха много безразборни, както и режима на сън и бодърстване и имам нужда от пролетно почистване на тялото, а и да махна няколко размера, че да си обуя "слабичките" дънки.
Понеже днес е пълнолуние и е подходящо да се направи пост или някакво разтоварване започнах с един течен ден, пък да видим колко ще изкарам.
Въпросите са ми следните:
1.Има ли сред вас дами, които спортуват редовно? Как ви се отразява този глад, успявате ли да тренирате и по време на диетата? Не се ли опасявате,че ще изгубите само вода и мускулна маса, а не мазнина? (Аз много се притеснявам)
2.Ами за забавяне на метаболизма имате ли тревога? Особено дамите , които вече са правили този режим- как ви се отрази на цялостното състояние? След края на захранването по -лесно ли трупате килограми от преди?
3. Някой успял ли е да задържи постигнат резултат с години? Какви проемни направихте, за да го постигнете? Или обрания случай- да напълнеете още повече след края на режима?
4.Храненето само с плодове за дълъг период не би ли довело до проблеми с кръвната захар? Според мен е логично, ако се приема само фруктоза и мед и прости въглехидрати, и това не ми се струва много ползено в перспектива.Колкото и да е убедителна д-р Емилова (която за възрастта си изглежда невероятно млада и жизена), аз съм забелязала, че всеки доктор, който иска да наложи своя програма, намира много доказателства и доводи в нейна подкрепа- Д'Адамо ( хранене според кръвна група), Аткинс, даже и Дюкан - който според мен е за затвора.Така че всички подобни революционни теории приемам с леко недоверие и вярвам, че всеки трябва да познава тялото си и да му дава чиста и разнообразна храна, без да прекалява с животинските продукти.
5.Имали ли сте подобрение на някакво здравословно оплакване?

А  ако се интересувате от по-скоро очистващия за организма ефект, може да съчетаете с четкане на кожата на сухо преди баня с четка от естествен косъм или гъба луфа (макар, че това много ще да дращи).Леко, с кръгообразни движения по посока към сърцето.Много  е полезно да се премахнат натрупаните и отделени от кожата токсини и мъртви клетки.
И да споделя моя любима рецепта - джинджифил, мед, пресен сок от лимон и портокал и малко канела в блендера- аз много обичам джинджи, не ми люти. Става много вкусно, а понякога слагам и банан и това е закуската.И при настинка помага Simple Smile

За сега толкова се сещам, надявам се да споделите и да се получи интересен разговор Simple Smile
Желая на всички да се чувствате все по-добре!

# 88
Ден 11 / -5 кг , омръзнаха ми тези ябълки и смених малко с манго и киви, но ми идва вече много сладко, та се чудя не може ли единия плод да се замени със зеленчук? Целта ми е 20 дни , дано успея, чувствам се толкова прецакана не стига , че дебела, ами и гладна , след захранването мисля да мина предимно на салати до като я повторя отново.

# 89
  • София/Испания
Аз съм правила плодолечение два пъти  по 20 дни,не се чувствах изморена,напротив имах чувството,че летя.Вярно ,първите дни е много трудно,но ако човек е мотивиран може да издържи.Аз ходех всеки ден около 8 км пеша,и се чувствах отлично.
Днес първи ден на ягоди,когато имам резултат/минус/,ще споделя.На всички желая успех!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт