Север-Юг по БТВ-тема 14

• 27 865
  • 735
  •   1
Отговори
# 495

Ама Гюней много си е повярвал - какви са тези закани, какво е това нещо ?
[/quote]

Тоя Късия плужек да земе да се маане, да не го маана аз!  #2gunfire На Ханданчето много й се иска да запази имиджа на скъпоценното чаве, ама йок нииии става сестро! Губиш!  hahaha #2gunfire

# 496
  • Варна
добре де,защо Грозната каза фалшив адрес на Гуньо? newsm78 от вчера се чудя! от къде знае, че той ще каже на Кузей!?! нещо не ми се връзва!

# 497
  • София

Ками, мила, то никой не остана! Кажи поне един, който да става. Joy

Ами права си не остана. И донякъде съм доволна, че филма свършва. Не съм сигурна,че ще продължа да го гледам на есен.Омръзна ми да гледам измъчената  физиономия на Тъпото. Винаги  е жална, недоволна ,кахърна и  вечно някой и е длъжен  за нещо! Защо постъпва така с Баръш? Защо и него лъже, както лъжеше през цялото време всички останали? Толкова е манипулативна, и долна. Това нейното поведение достойно ли е?Достойно ли е да използваш човека (Баръш) по такъв грозен начин? Като не го искаше, защо не застана срещу Баръш и да му каже всичко в прав текст? Ама това е Тъпото! Без капка мозък в главата.Само и дай рони сълзи.Изобщо не се учудих, като още на следващият ден пак започна с безкрайното звънене на Кузей.Пак го излъга- предишният ден се кле, че ще го забрави а на следващият ден се започна с телефоните и беше готова да зареже всичко.
Но добре и го каза Баръш-„това не е детска игра, женени сме!Имаше три седмици да се откажеш!"  
Джемрето си заслужава всичко каквото й се случва до момента. Изобщо не ми е жал за нея. Каквото е посяла  това ще жъне!
Най- хубавото беше, че саза   отиде на кино.

Последна редакция: пт, 23 май 2014, 22:49 от kamelia741

# 498

Ами права си не остана. И донякъде съм доволна, че филма свършва. Не съм сигурна,че ще продължа да го гледам на есен.Омръзна ми да гледам измъчената  физиономия на Тъпото. Винаги  е жална, недоволна ,кахърна и  вечно някой и е длъжен  за нещо! Защо постъпва така с Баръш? Защо и него лъже, както лъжеше през цялото време всички останали? Толкова е манипулативна, и долна. Това нейното поведение достойно ли е?Достойно ли е да използваш човека (Баръш) по такъв грозен начин? Като не го искаше, защо не застана срещу Баръш и да му каже всичко в прав текст? Ама това е Тъпото! Без капка мозък в главата.Само и дай рони сълзи.Изобщо не се учудих, като още на следващият ден пак започна с безкрайното звънене на Кузей.Пак го излъга- предишният ден се кле, че ще го забрави а на следващият ден се започна с телефоните и беше готова да зареже всичко.
Но добре и го каза Баръш-„това не е детска игра, женени сме!Имаше три седмици да се откажеш!"  
Джемрето си заслужава всичко каквото й се случва до момента. Изобщо не ми е жал за нея. Каквото е посяла  това ще жъне!

Да бе, 'щото Баръшчо се ожени за нея с чисти намерения!  #Cussing out Целта му беше да прецака Гюней, защото мислеше че тя още има чувства към нея!

# 499
Петенце  Heart Eyes ами тя вероятно знаеше, че Гюней не иска този брак  newsm78 А единствения , който може да я спре е Кузей ...
Ками  Hug и аз мисля, че е по-добре да се откажеш от гледането на сериала есента ... Щом те интересува само Тъпото, а не оценяваш самия филм,не те вълнува историята ... няма смисъл ...мъчиш само себе си. Все си мислех, че можеш да гледаш филма и защото ти харесва Peace
И аз не я дишам онази грозница, ама кво от това ? Ще си зарежа хубавия филм, щото ме дразни ? Да бе ... Joy Joy Joy Joy Joy
Инче  Heart Eyes ан тъй! hahaha

Последна редакция: пт, 23 май 2014, 22:55 от queen_fenka

# 500
добре де,защо Грозната каза фалшив адрес на Гуньо? newsm78 от вчера се чудя! от къде знае, че той ще каже на Кузей!?! нещо не ми се връзва!

И на мен много не ми се върза Mr. Greenно важното, е че планът й проработи. Всички отидоха да търсят сватбата и всички искаха да я развалят Mr. GreenНо най-важното е , че Джема разбра, че и Кузей е бил там! Сега как ще се отърве от Баръш ooooh!

# 501
На мен ми се връзва, защото по веригата слуха, ще стигне до крайния получател а именно Кузей.
Гуню знаеше, че губи Джема в този момент и затова каза на Кузей за да я спре, защото за него е по-изгодно да манипулира Кузей и Джема и да им вменява чувството на вина и знае, че няма да го прескочат за да бъдат заедно докато омъжили се за Баръш с Гунчо и мераците му е свършено.
Аааа Инче, Rolling Eyes старая се всички Ви да отразявам. Grinning
Затова за пореден път днес казвам привет Hug на тези, с които не съм се засичала днес.
Ваня, Grinning много си права, точно там където погреба Али възкръсва новото му приятелство с Шереф.
Много обичам да коментирам по време на сериите, имам тренинг от АФК.

# 502
  • София

Да бе, 'щото Баръшчо се ожени за нея с чисти намерения!  #Cussing out Целта му беше да прецака Гюней, защото мислеше че тя още има чувства към нея!

До този момент най-прецакана Джемрето. Аз по прецакана от нея не виждам. Но нали е много умна... Сега да си сърба попарата.

# 503
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!

Точно!Беше си един вид сделка този брак - и двамата си правеха някакви сметки, и на двамата сметките излязоха криви.

# 504
Светле  Heart Eyes така е!
 Я вижте във фейса каква снимка намерих

уникални очи имат тези двамата! Heart Eyes

# 505
Изобщо са си хубави, не само очите!

Истанбулската полиция пак я направиха за смях, и в този сериал. Първо Шереф се издаде по най-балъшкия начин пред Дениз, извиквайки името на Кузей - нещо непростимо за професионалист, такава елементарна грешка. После Ферхат мина през всичките им защити, проверки, постове и пр., Кузей пък ги върза на фльонга и им избяга, изобщо, гОла вода им е полицията в сериалите.

Гюлтен ханъм започна да се усеща, че направи грешка... Мисленето може и да не й е силна страна, но затова пък майчинската й интуиция е много силна. Да беше слушала повече нея, вместо да крои планове зад гърба на дъщеря си, ама на...Сега и двете ще видят зор, докато се измъкнат от този лъскав капан...

Последна редакция: пт, 23 май 2014, 23:30 от svetal4o27

# 506
Добър вечер !   bouquet Ще ми простите късното нахлуване в темата, но първо искам да поздравя Ками, Дими и Ванче за стоицизма при отстояване на различното си мнение, което на моменти се покрива на 100% с моето и второ, за да напомня, че тема за Къванч Татлъту има, при това много отдавна и ми се струва малко неетично да се прави нова такава, без значение формулировката на заглавието.  Peace
Пожелавам на всички приятна вечер и хубав празник утре !   bouquet

# 507
Госпожата, всъщност си права, но ето, чак сега се замислих. Винаги съм схващала темата за Къванч като тема за ЗП, може би заради името на Берен в заглавието. Никога не съм си помисляла, че мога да пиша в тази тема за нещо друго, свързано с Къванч - за Перла, примерно, или за Менекше и Халил.

И аз ти пожелавам хубав празник утре!

# 508
# 509
Госпожата, всъщност си права, но ето, чак сега се замислих. Винаги съм схващала темата за Къванч като тема за ЗП, може би заради името на Берен в заглавието. Никога не съм си помисляла, че мога да пиша в тази тема за нещо друго, свързано с Къванч - за Перла, примерно, или за Менекше и Халил.

И аз ти пожелавам хубав празник утре!

Hug Hug Hug

Благодаря !   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт