За бебета и деца от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 43

• 40 182
  • 764
  •   1
Отговори
# 60
нашият педиатър също казва, че може да се къпе след ваксина, аз няколко пъти не къпах и няколко къпах, не видях разлика нещо

# 61
  • Burgas, Bulgaria
Как да разбера една кашлица от гърлото ли е или от дробовете ? Сина ми го водих понеделник и четвъртък да го слушат ,но нищо няма . Кашля от гърлото ,бля ,бля ..... Обаче много я засили тази кашлица , на мен  ми звучи къртеща , влажна ,ужасна . Имам инхалатор ,пуснах му го ,че не може да спре .... Няма Т , дивее ,куфее ,яде , само МНОГО кашля !

# 62
  • Русе
Как да разбера една кашлица от гърлото ли е или от дробовете ? Сина ми го водих понеделник и четвъртък да го слушат ,но нищо няма . Кашля от гърлото ,бля ,бля ..... Обаче много я засили тази кашлица , на мен  ми звучи къртеща , влажна ,ужасна . Имам инхалатор ,пуснах му го ,че не може да спре .... Няма Т , дивее ,куфее ,яде , само МНОГО кашля !
Трябва да се притесняваш ако кашлицата е суха, щом е влажна и къртеща - това е добър знак, значи е започнал да се оправя. Прави повече инхалации, за да може по-бързо да се доизкашля и да изхвърли какво-що има като секрети. И все пак да питам - нощем докато спи кашля ли?

# 63
  • Burgas, Bulgaria
Да , страшно много кашля нощем . По съвет на ЛЛ дадох Ериус и наистина щом дам се успокоява . Не ми е боледувал от толкова време , на 7г. е . ,от както малката се е родила ,ще станат 2години ,той е  бетон ,единствено преди около година май ,ей така от една кашлица ,направи много сериозен бронхит ,но отново без Т ,само кашлица и се оправи бързо , а как ме ядосвааа  Crazy !

# 64
  • Русе
Да, Ериусът е хубав, на сина ми му помогна доста при последното боледуване. Странно, че продължава да кашля нощем, а уж му е влажна кашлицата. При нас обикновено нощното кашляне понамалява, дори спира, когато кашлицата му стане влажна. Ако продължава и в понеделник - заведи го пак при ЛЛ.  Peace

# 65
  • в огледалото на живота
Мадам тиква,а има ли хрема детето?
Ако кашлицата е къртеща е добре да се включи и сироп за по лесно отхрачване на секретите/Флавамед,Флудитек/

# 66
флудимек с по- приятен вкус ли е от флавамед? На сина кашлицата е влажна и къртеща. Давах флавамед, но много трудно. Стиска устата и не я отваря или изплюва сиропа.

# 67
  • в огледалото на живота
флудимек с по- приятен вкус ли е от флавамед? На сина кашлицата е влажна и къртеща. Давах флавамед, но много трудно. Стиска устата и не я отваря или изплюва сиропа.
Пак има съдържание на плодова есенция/банан/ При Флавамед е малинова.. Simple Smile
Общо взето са сладникави.

# 68
  • Burgas, Bulgaria
Направо понеделник ще го заведа отново да го чуят . Нищо изписано нямам . Цялата къща изкарахме и все още не можем да се оправим -сополи и кашлица , аз и баща му , кашляме сериозно ,само малката е ОК и слава Богу ,но тя имаше бъбречна инфекция и до скоро пи Панцеф ,та предполагам за това прекара нещото много леко ...
Просто той наистина много я засили ,та гърло ,гърло ,да не стане накрая- ма той с бронхит!  Снощи не съм дала Ериус , не знам от инхалацията ли ,но спа спокойно , тази сутрин пак очите му щяха да изкочат !

# 69
мадам тиква, и според мен най-добре да го преслуша лекар.  Peace

# 70
Здравейте,
реших преди да пускам тема, да попитам първо тук.

Записването на часове за д-р Венелин Алексиев http://www.einet.bg/~alexiev/ трябва ли да стане достатъчно рано? Т.е. искам да отидем на преглед юли месец, но още не съм сигурна в датата (не сме от София). Ако се обадя към края на юни ще има ли часове за средата на юли да речем?

Благодаря предварително   bouquet

# 71
Strawberry Cupcake, ще има часове, стига да е в София тогава. Обади му се просто.

# 72
  • UK
Водих децата два пъти при него, нямаше проблем с късните записвания, и двата пъти ни прие 2-3 дни след обаждането по телефон. Въпреки това юли и август са отпускарски месеци, бих звъннала сега да попитам за графика му през юли и дали ще е на линия тогава когато желая.

# 73
Sourcherry, dejie, благодаря   bouquet Ще се обадя да попитам за графика, съвсем изключих за отпуските  ooooh!

# 74
Момичета, изправена съм пред следния проблем. Синът ми винаги си е бил лакомо бебе. След захранването също си хапваше добре.Но от 4 дни насам отказва всякаква твърда храна, караме само на мляко. Никога до сега не се е случвало. Това нормално ли е?

Общи условия

Активация на акаунт