Испански сериали - Тема 5

• 148 062
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  Nymphadora, благодарности  bouquet

# 511
Здравейте! Знаете ли някое място, откъдето да мога да си изтегля епизодите на БГ на Моите мили съседи? Започнах да ги свалям от Замунда, но последно успях да сваля 23 епизод, след което нататък не ми се свалят. Има ли го и при друг този проблем? Благодаря предварително! Simple Smile

# 512
Здравейте!
В тази тема ме доведе "Интерната". Освен него изгледах и "Новите съседи" и се влюбих в испанските сериали. Много ми хареса и един испански филм - "El cuerpo" мисля, че беше.
Можете ли да ми препоръчате испански филм или сериал подобен на "Интерната" и "Тялото", тоест мистерия?

П.С: Започнах "El Barco", но нещо не ме грабна  Confused

# 513
  • Ямбол
Здравей, добре дошла!
Има списък с кратко описание на повечето сериали на първа страница, в скрит текст. Може да си харесаш нещо, но подобен на "Интернатът" няма - той е уникален!  Heart Eyes

От филмите мога да ти препоръчам няколко заглавия:

# 514
Здравейте, впечатлена съм от Gran Hotel току що свърши по Нова телевизия, та въпроса ми е: Това първи сезон на сериала ли е? Благодаря Ви предварително за отговора!  Simple Smile

# 515
  • Ямбол
Здравейте, впечатлена съм от Gran Hotel току що свърши по Нова телевизия, та въпроса ми е: Това първи сезон на сериала ли е? Благодаря Ви предварително за отговора!  Simple Smile

Напиши как свърши, за да ти кажа кой сезон е.

# 516
  • Пловдив
Да,мисля,че е първи сезон

# 517
  • София
Да,мисля,че е първи сезон

А, дали е закупен до края?  Thinking

# 518
  • плевен
Гран хотела по Нова не е първи а трети сезон.Нова прекъсна сериала и не знам защо.

# 519
  • София
Гран хотела по Нова не е първи а трети сезон.Нова прекъсна сериала и не знам защо.

Е, много хубаво.  Crossing Arms

Дано го продължат.

# 520
  • плевен
Дано,постоянно прекъсват някой сериал и това започва да ме дразни,като го почват поне да си го довършат.

# 521
  • София
Дано,постоянно прекъсват някой сериал и това започва да ме дразни,като го почват поне да си го довършат.

Иначе гледането се обезмисля.

# 522

Е, много хубаво.  Crossing Arms

Дано го продължат.

дано

аз най на края намерих темата  Mr. Green

# 523
  • плевен
Като решат да го продължат,ти вече си забравил какво е станало в предишните епизоди.И  не се знае след колко време ще го продължат.

# 524
Според мен е втори сезон.
Остава само един сезон само и край на филма.

редактирам за да се поправя

не е втори

http://DMCA-removal-from-Google/banan?id=353782&hit=1

Последна редакция: пн, 03 авг 2015, 20:40 от Sollsoll

Общи условия

Активация на акаунт