Русия 1

• 1 117 562
  • 23 588
  •   1
Отговори
# 510
Ние се надяваме на обикновените хора в Русия да им дойде акъла, но с това повсеместно промиване на мозъци ..... надеждата линее с всеки ден.
На някои им е дошъл отдавна  - дъщерята на Путин Мария Путина живее в Холандия, гр. Ворсхотен със своят холандски бойфренд Йоррит Фаассен.   Laughing
http://www.theguardian.com/world/2014/jul/23/mh17-dutch-mayor-vl … n-daughter-deport

А можеш ли да си русофил и да прокарваш интересите на Русия без да си комунист?  Путин комунист ли е?
Селските андрешковци още си крият партийните книжки в гардеробите. Не може да не си бил комунист или да не произхождаш от кърваво червено семейство.   Laughing

Последна редакция: чт, 24 юли 2014, 08:04 от plamenhk

# 511
А можеш ли да си русофил и да прокарваш интересите на Русия без да си комунист?  Путин комунист ли е?
Селските андрешковци още си крият партийните книжки в гардеробите. Не може да не си бил комунист или да не произхождаш от кърваво червено семейство.   Laughing
Разбира се, че може. Познавам доста българи, потомци на белогвардейски емигранти. Дори и в този форум има няколко и са от активните. Тях в тема срещу Русия няма да ги срещнеш, но иначе са със силно антикомунистически възгледи.
От Освобождението в България има традиционни русофили. Хора, които никога не са се припознавали в селски андрешковци, нито пък са имали каквито и да било леви възгледи. У нас си има болни русофили и русофоби, още преди конгреса на дедото на Бузлуджа.

# 512

От Освобождението в България има традиционни русофили.
И именно те са докарали най-големите беди в историята на България след злощастното ни "освобождение". Факт.

# 513
Не повече отколкото вреди е нанесло разделението между русофили и русофоби в българското общество. Ако си дадеш сметка ще се изплашиш до какво е довела тази взаимна омраза между сънародници вече век и половина.

Ето едно мнение на Иван Костов, което подкрепям изцяло: http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/03/28/2271162_ivan_kostov_ra … ili_i_rusofobi_e/

# 514
Не повече отколкото вреди е нанесло разделението между русофили и русофоби в българското общество.
Няма как да няма разделение, когато единият се опитва с чужда помощ да те затрие като нация и да те запише към Азиатската сатрапия. Любов с такива хора не може да има.

ПП: Аз НЕ съм русофоб. Аз  милея за моята родна страна, което включва тотално отвращение към тези, които продават за копейки нейните интереси...

# 515
Ние се надяваме на обикновените хора в Русия да им дойде акъла, но с това повсеместно промиване на мозъци ..... надеждата линее с всеки ден.
На някои им е дошъл отдавна  - дъщерята на Путин Мария Путина живее в Холандия, гр. Ворсхотен със своят холандски бойфренд Йоррит Фаассен.   Laughing
http://www.theguardian.com/world/2014/jul/23/mh17-dutch-mayor-vl … n-daughter-deport

Харесва ми как казваш общоизвестни неща с радост в стил Архимед
Еврикааааааааааааааааааа  hahaha hahaha hahaha

Децата на всички олигарси и по-дейни партийни и думски функционери живеят в прогнили западни страни пълни с извратеняци... а не в моралния стожер на планетата  Mr. Green

# 516
Децата на всички олигарси и по-дейни партийни и думски функционери живеят в прогнили западни страни пълни с извратеняци... а не в моралния стожер на планетата  Mr. Green

Маша Путина в Холандия.    superuu

Случаят с боингът и развалил рахътлъкът:

Flight MH17: Vladimir Putin's daughter flees £2million Dutch penthouse flat as fury grows over jet tragedy
http://www.mirror.co.uk/news/world-news/flight-mh17-vladimir-put … 500#ixzz38VFiLfSP

Другарят Лаврав живее в Монако.

Абе има ли български русофил живеещ в България ? Всичките участващи тук русофили  възприели руският почин че по далеч от матушката е винаги по добре.  Laughing

# 517
Хубава жена. Абе що завиждате така грозно.... Живее където си искат, харчи където си искат, а вие ?

# 518
Ами сигурно на Пламен му се ще да затвори тази красота при майка и, в манастира Simple Smile

# 519
Пламен качва всичко от нета, което му отърва за пропагандата.
В тези дни е такъв богат избора, че не му остава време за елементарни проверки Wink.
Пък е момичето на снимката е хубаво, по-добре такива фейкове, отколкото това, което пускаше преди време.

Между другото, след като подхванахме тази тема - аз намирам за нормално дъщерите на Путин да живеят в чужбина, в анонимност. Никак не е лесно да си дете на такъв човек и явно за тях, като личности, така е по-добре.
 Във  всеки случай е в пъти по-добре и обрано от дъщерята на Елцин.
Говоря конкретно за тях двете.

Последна редакция: пт, 25 юли 2014, 22:29 от flambe

# 520
Маша е солидна жена с две деца и не ходи разголена с евтини парцалки едва покриващи гъза.
Катя е младо момиче, весело, жизнерадостно, невероятна красавица и винаги усмихната-  би затъмнила коя да е миска. Simple Smile
Много по-красива от горепосочената.

# 521
Между другото, след като подхванахме тази тема - аз намирам за нормално дъщерите на Путин да живеят в чужбина, в анонимност.

абсолютно на всички децата и капиталите им са на Запад , чакат да изгние капитализма сигурно , специално Путин от малки ги е ориентирал към емиграция , а няма нито един западен лидер , чието деца са в Русия ...

# 522
Между другото, след като подхванахме тази тема - аз намирам за нормално дъщерите на Путин да живеят в чужбина, в анонимност.

абсолютно на всички децата и капиталите им са на Запад , чакат да изгние капитализма сигурно , специално Путин от малки ги е ориентирал към емиграция , а няма нито един западен лидер , чието деца са в Русия ...

Няма емиграция за най-богатите хора в света. Живеят където си искат и когато си искат. Путин има голямо количество недвижимост в най-различни краища на света и също живее където поиска.
Флорида отдавна е превърната в руска провинция- там има вила всеки по-заможен руснак.
Най-известните алпийски курорти са също "руски".
Колкото до Русия, членове на кралски семейства, Рокфелери и Рокшилди притежават недвижимост в Москва и много често са там.

# 523
  • София
Винаги най - точните оценки за Русия дават самите руснаци -  интелектуалци, предприемачи, учени, дисиденти. Те най - добре познават сиситемата и умеят да анализират. Ако има хора, които наистина са загрижени за случващото се в Русия, прочетете какво казва Макс Скибински. Омръзна ми да се води спор на махленско ниво. Не ме интересуват нито парцалите, нито милионите на руските мафиоти и техните деца.
http://ain.ua/2014/07/21/533540

# 524
А Пламенчо изчезна яко дим.  Outta Joint

Махленското ниво е твърде привлекателно за да не се слиза на него.

Общи условия

Активация на акаунт