Русия 1

• 1 117 676
  • 23 588
  •   1
Отговори
# 495
На Государя не му пука особено колко го обичат извън Русия...

Докато му купуват енергоносителите на космически цени, докато му пълнат сметките, които не са в Русия а крепят прогниващия капитализъм, и въобще докато му играят по свирката, той си прави Олимпиади, ходи на финала на Световното по футбол и се прави на велик политик  Peace
Само се прави обаче...
Като надуе государя ботоксови бузки и като духне към Европа направо ще отнесе на канцлерката полата и ще и лъснат кюлотите нали?
Приказката с енергоносителите е най-голямата грешка на карлика.  Затова и Европа го крепи-защото закопава руската икономика безвъзвратно..

А вие се надявайте, че като изкопаете с немската машина нещо от земята ще станете велики-имайте в предвид че и в Африка разчитат точно на същото-да изкопаят нещо и да го продадат... Laughing

# 496
Ние се надяваме на обикновените хора в Русия да им дойде акъла, но с това повсеместно промиване на мозъци и на Изток и на Запад надеждата линее с всеки ден.

# 497
Ние се надяваме на обикновените хора в Русия да им дойде акъла, но с това повсеместно промиване на мозъци и на Изток и на Запад надеждата линее с всеки ден.
Още Чехов се е надявал на мужика да му дойде акъла, но напразно. Петър първи си е напазарувал акъл от Германия, но и това не е дало особен резултат.
После Сталин се постара да върне еволюцията назад, окраде де що имаше завод по Германия, но като се изчерпи нацистката технология и мужика пак се върна там откъдето е тръгнал. Но пък самочуствие има за цял свят... Laughing
 А за запада не се притеснявай-там не са избивали хора заради дипломите им и не назначават на ръководна длъжност с шестмесечна партийна школа. Руснаците с акъл и разум и те са вече на запад и не щат и да чуят за Матушката-чудя се защо ли? Явно им е писнало от партийни секретари рашисти с ботоксови бузки и палати в чужбина. Писнало им е.

# 498
Герри, защо постоянно говориш за "ние" и "вие"? Може ли кратка дефиниция кои са "ние" и кои са "вие", да се копне отгоре и да не стават грешки?
Щото аз като ви чета съм фифти/фифти и се притеснявам, че някъде газя тънката червена линия ....

# 499
Герри, защо постоянно говориш за "ние" и "вие"? Може ли кратка дефиниция кои са "ние" и кои са "вие", да се копне отгоре и да не стават грешки?
Щото аз като ви чета съм фифти/фифти и се притеснявам, че някъде газя тънката червена линия ....
Вие-това са хора русофили , почитатели на карлика и комунисти(в съветски смисъл).
Да поясня-да харесваш Чайковски и да си чел Чехов не те прави русофил. Русофил е човек, който прокарва в страната си интересите на Русия.

# 500
Мне на запад ги обират с по-префинени методи.
Засипват ги информационно с друг вид пълни глупости само и само да не мислят.
Държат ги във финансово робство чрез системата с кредитирането и ги съсипват с царевичен сироп и ГМО-та, а сега искат да ни пробутат и Трансатлантическото споразумение и да ни съдят защото не искаме да си даваме природата.

# 501
Мне на запад ги обират с по-префинени методи.
Засипват ги информационно с друг вид пълни глупости само и само да не мислят.
Държат ги във финансово робство чрез системата с кредитирането и ги съсипват с царевичен сироп и ГМО-та, а сега искат да ни пробутат и Трансатлантическото споразумение и да ни съдят защото не искаме да си даваме природата.
Някой да е дошъл с армията да ни продаде царевичния сироп?
Нали от нашите продажници дето на двама господари служат зависи на кого ще продадат интересите? Не съм почитател на чичо ти Сам нито на английската кралица, но виждам къде за България е по-добре.

Виждам как в Европа и отношенията между хората и икономиката се движи по тотално различен начин в сравнение с Необятная. И нашият, български манталитет и начин на мислене е чисто европейски. Веднъж даде ли ни се случай да бъдем част от Европа ще са нужни няколко червени армии за да ни извадят от там.

# 502
Не го продават с армията, а с договори, резултатът е, че те тровят.
Пък нека ти е добре.
Като отровят и водата с химикалите за добив на шистов газ, радвай се, че не си го купила от ботокса.

# 503
Не го продават с армията, а с договори, резултатът е, че те тровят.
Пък нека ти е добре.
Като отровят и водата с химикалите за добив на шистов газ, радвай се, че не си го купила от ботокса.
Зехте ни за мезе с този "сланчев" газ.
Не може явно руската пропагандна машина да надскочи над постулата:
"От государя-добър, евтин газ
От чичо Сам-отровен шистов газ"

Или постулата за Украйна " чичо Сам иска да скара глупавичката Европа с добричката Русия и на спокойствие да вади шистов газ, който да продава на Германия скъпо вместо Германия да взема като подарък добричкия и евтин от широките души"

А тези два постулата като не минат и се надуват едни бузи, размахва се едно пръстче и се вика
"Ние сме толкова велики, че като ви врътнем кранчето и ще стоите на студено..."

Joy

# 504
Ех като си решила да ме вкараш в рамки, дай да те улесня.
Колко военни бази има чичо Сам зад граница да брани демокрацията?
Скрит текст:
над 700
Колко военни бази има Русия зад граница за да напада невинни държави в които фашисти свалят законни президенти и установяват демократични режими?
Скрит текст:
10-на все в страни от бившия СССР

# 505
Вие-това са хора русофили , почитатели на карлика и комунисти(в съветски смисъл).
Да поясня-да харесваш Чайковски и да си чел Чехов не те прави русофил. Русофил е човек, който прокарва в страната си интересите на Русия.
А можеш ли да си русофил и да прокарваш интересите на Русия без да си комунист? Или пък да си комунист, но да не прокарваш интересите на Русия /дори да не я харесваш/? Или пък да не харесваш Путин, но да си русофил /да искаш да прокарваш интересите на Русия, но без Путин/? Путин комунист ли е?
Нужно ли е всичко да се слага в схеми и да се маркира, като ситуацията е толкова объркана, че самите участници в нея не са наясно какво що става в съвременния свят, пък камоли някакви странични неинформирани наблюдатели?  newsm78
Кой е чугунената глава в случая?

# 506

Колко военни бази има Русия зад граница за да напада невинни държави в които фашисти свалят законни президенти и установяват демократични режими?
Скрит текст:
10-на все в страни от бившия СССР
Ааа-значи фашистите сваляли.
Кои са тез фашисти бря...Не можете ли нещо по актуално да измислите.
Фашистите бяха преди 70 години.
Чудя се в Русия коя дата е?

Жаве-нищо не разбрах от поста ти. Думата русофил (уви) има само едно историческо значение в България и то е ясно. Кво да го меля пак. Бъди си русофил-никой не ти пречи-сега са свободни времена и за политически убеждения не се влиза в затвора.

# 507
За съжаление аз пък чудесно те разбирам, Герри. То не се иска много мислене да те разбере човек.

# 508
Ама разбира се Правий сектор са едни комсомолци дето помагат на бабички да пресичат по зебри.
Пък той Янукович сам се беше избрал за президент Simple Smile

# 509
За съжаление аз пък чудесно те разбирам, Герри. То не се иска много мислене да те разбере човек.
Да-за да се разбере една простичка истина не се иска много мислене. И хората с нисък коефициент на интелигентност също разбират тези неща, за които съм писала по-горе..

Общи условия

Активация на акаунт