Абсолютно не ги прави еднакви. Затова лично мен в момента ме дразни повече тази страна, която с фалшиви претексти инциира няколко войни, чиито плодове берем сега вкупом. Дразни ме, че Демократическата партия в САЩ доста усърдно е работила в ущърб на един свой кандидат и в полза на друг - който е непосредствено забъркан в тези нелицеприятни неща. Което леко обезсмисля идеята на демократичния избор. Всичко това нямаше да ме дразни и щях да смятам, че си е лично техен проблем, ако не сърбаме техните каши.
От друга страна теб повече те дразнят незаконните практики и лобирането. В това няма нищо лошо, светът си е шарен.
jp, много са губернаторите - понесли и засега непонесли последствия, затова ти казвам да си ги следиш сама. Разбира се и главният митничар сега сигурно ще се окаже неугоден на Путин, както преди него Сердюков, но това е малко в стил " вие защо биете негрите", което сама подчертаваш, че се изтърка.
За Гардиън - не знам какво са броили. Един е въздържалият се и по двата законопроекта. За единия гласовете за/против са 277/148, за другия - 287/147. Най-общо 2 партии са гласували за 2 - против.