Отговори
# 30
Към Lеxie
Тази тема както написах не се е състояла ... аз не я поставих !
Към ЗАНДАЛИ
"Защо той  се чувства притиснат от идеята за дете, след като казваш, че не си говорила с него на тази тема...а и какъв е този план, по който не се случват нещата?" - именно и аз това го попитах в разговора ни - отговорът защото съм питала често за неговата колежка, която ми е приятелка от 25 години и с която поради трудно забременяване и проблеми не съм се виждала от 7 месеца, а терминът й сега август (а преди се виждахме много често), защото все около нас има общи познати с бебета и малки деца и аз все съм питала и говорила за тях.
"Нали не ти казва къде отива, как  знаеш, че е пред блока на приятелите си." - все пак по повод тези излизания - проведохме разговори и той ми каза, но както и на него казах не искам сух отчет, искам споделяне (както преди), защото когато човек не знае и няма информация - фантазиите му могат да изрисуват всякакви ситуации...
"че той е с три месеца "по-млад" от теб... Ми той направо е беборан някакъв спрямо теб Laughing - кое те накара  да пишеш тази "важна" подробност, а другите по - важни  неща, сякаш са се случили все едно  без да разбереш" - не мисля, че е беборан и не мисля, че е "важна" подробност - не съм вложила някаква определена идея в това уточнение
Към Бърди
"Любовница има този мъж и това мисля е ясно на всеки, който има очи да вижда и глава да мисли." - доколкото го познавам не мисля, че има любовница (не че някой може да е на 100 % сигурен)
Към Like_Smoke
"Но обикновено затова си има конкретна причина, нещо което го е провокирало. Дори да се събуди една сутрин и да си каже - Край, почвам наново и различно, то зад това решение има натрупвания" - именно и аз така мисля и затова проведох разговори, за да разбера, тогава ми каза, че го потиска това, че продължаваме да живеем със семейството му, че го дразни това, че е мислил, че можем да съберем парите за жилище, а сме събрали половината.
Към krasima84
"Някой , който навън му се седи доста часове и скита насам натам, значи не му се прибира в къщи. Човек "бяга ли" от стоенето до жена си/мъжа си , значи не се чувства удолетворен и щастлив с него. " - именно помислих си, че идеята за брак, деца, дом, жилище са все неща, които са свързани с мен и когато те не се случват по начина по който си ги планувал и за сроковете (които са нереалистични в крайна сметка), който си планувал - Та те стават бреме и човекът (т.е. аз), около който са свързани сигурно непрестанно го подсеща - без да говори за това ...
Към usmihni_mi_se,
Benisima
MayyaI
Наистина не ми е приятно да стоя там сама без него, бях готова да се прибера вкъщи ... особено сега, когато апартаментът е празен и моето семейство е извън града ... все пак не искам да ги притеснявам Simple Smile- ако държи на мен ще го стресна, ако не и както казват някои от вас, че му е писнало - значи не е моят човек Simple Smile ... но това ще е стъпка след още един сериозен разговор и след следваща "издънка" ... в крайна сметка си мисля, че ако държиш на някой и той (до скоро) е показвал не само с думи, че държи на теб - раздялата е последната стъпка и тя е най-лесна ...

Благодаря на всички ви

# 31
mim_dag, а прекарвате ли въобще време заедно? В смисъл само двамата или да излизате с приятели? Общи планове имате ли за почивните дни? Обикновено тогава двойките имат повече време, за да общуват?

# 32
Според мен разговорът е излишен, нищо не се е променило, за да мислиш, че има смисъл. Само ще се поставиш в позиция на молещата страна.
На твое място бих имала готовност, когато отново отпътува, да си отида у дома. Без обяснения. Ако те потърси - добре, ако не - удовлетворението е, че поне сама си избрала  момента на раздяла.
Разбира се, това бих направила аз, ти си знаеш кое е добро за теб.

# 33
Това не е моят съвет, а моята реакция ако бях на мястото на авторката.
Щях да си взема багажа и да се изнеса. Нямада късам с него, ще му кажа, че щом има нужда от пространство във времето, щом иска да излиза без мен, да излиза.
При евентуална такава раздяла ще проличи дали имате общо бъдеще или не.
По съм склонна да заложа на второто, защото обичащият мъж не се държи така с любимата, а ти всъщност знаеш това, защото той в началото е бил друг.
Ако си склонна сега да търпиш тези му прищявки, не знам на какво би те подложил, ако сключите брак и имате деца...

# 34
  • out of space
Не бих го напуснала. Бих му казала, че и аз имам нужда от време за себе си. Сбирам си багажчето и отивам на море- ако трябва и сама. Обяснения не бих давала.

# 35
Да, от това ще го заболи повече.
Нещо подобно имах предвид, но не бих живяла у тях с неговите родните, докато той се забавлява навън.
И колко да са готини тез родители, щом те излизат с приятелката на сина си, докато той скита някъде?

# 36
  • София
Да, от това ще го заболи повече.
Нещо подобно имах предвид, но не бих живяла у тях с неговите родните, докато той се забавлява навън.
И колко да са готини тез родители, щом те излизат с приятелката на сина си, докато той скита някъде?
А де! За родителите и аз съм Rolling Eyes
Да "избягаш" някъде не е решение според мен.
Говори с човека, по държанието му ще разбереш дали иска още да сте заедно. Peace

# 37
Авторке, знаеш, че нещата не са на добре.  Говори открито с него как се чувстваш ти и какво искаш ти. Ти каза ли му, че не искаш да стоиш сама в петък вечер,  че си самотна, че ти липсва?

# 38
 Този човек да не би да е на трева или нещо друго, излиза по едно исъщо време , само с двама определени приятели и винаги до 4-5 - дали се увеличават или намалят фин. Ср-ва - обърни внимание

# 39
Аз съм доста недоверчива и все проверявам , наблюдавам и анализирам и такова поведение ще ме хвърли в недоумение  с търсене и  намиране на причина . Нищо не става ей така без повод. Винаги има обяснения и предистория всичко .
Бих говорела нееднократно с него , бих наела детектив и тогава бих взела решение какво да правя.
Успех!

# 40
Раздялата е по-добра алтернатива пред детективското разследване.
"Детектив" - звучи абсурдно.

# 41
Наистина не ми е приятно да стоя там сама без него, бях готова да се прибера вкъщи ... особено сега, когато апартаментът е празен и моето семейство е извън града ... все пак не искам да ги притеснявам Simple Smile- ако държи на мен ще го стресна, ако не и както казват някои от вас, че му е писнало - значи не е моят човек Simple Smile ... но това ще е стъпка след още един сериозен разговор и след следваща "издънка" ... в крайна сметка си мисля, че ако държиш на някой и той (до скоро) е показвал не само с думи, че държи на теб - раздялата е последната стъпка и тя е най-лесна ...

Благодаря на всички ви
Про4етох темата ти , и аз като останалите смятам,4е трябва да промени6 не6то.Най-малкото да си изясни6 ситуацията. Един въпрос- наистина ли смята6 4е седи до 3-4 сутринта пред блок с приятели  Confused ?.За6то не опита6 да разбере6 дали наистина е така ?Пък той нека "споделя". И със разговори едва ли 6те разбере6 не6то ново , по-скоро 6те го изнерви6....Раздялата е наистина последното не6то, но може би най-трудното след една дълга връзка.

Какво зна4и следва6та "издънка" ? Той нали ти казва къде е, с кого е ....

Успех.

Последна редакция: пн, 04 авг 2014, 21:19 от murmeli

# 42
  • София
Явно сте се нагледали на филми по Агата Кристи и Конан Дойл. Simple Smile
Едва ли е необходим детектив в случая.
Ако секса е такъв, какъвто е бил преди 1 месец, от преследване няма необходимост.
Ако пък-не, за какво й е? За да се почувства унижена?

# 43
Раздялата е по-добра алтернатива пред детективското разследване.
"Детектив" - звучи абсурдно.

Е детектив и според мен е пресилено , особено ако става въпрос за по-малко град4е , но винаги има на4ин авторката или някой познат да види дали този малдеж е пред стария си блок посред но6т.

# 44
  • София

Е детектив и според мен е пресилено , особено ако става въпрос за по-малко градче , но винаги има начин авторката или някой познат да види дали този младеж е пред стария си блок посред нощ.
Е как от малко градче? Не четеш ли, че е от София. Confused

Общи условия

Активация на акаунт